Пременил се Илия – пак в тия


05 Ноември 2015, Четвъртък


Докога ще се тиражират изказвания на хора като Цветан Цветанов, че българи и мюсюлмани живеели мирно и тихо, и то благодарение на управлението на ГЕРБ!


Та народът български така си е живял още преди те да станат „политици“, каквито смятат, че са. На всички е ясно, че размириците са плод на интересите на различните политически партии.
Очевидно на Цветановци, Местановци и други като тях не им стига времето от вот до вот и затова използват и предизборните кампании, за да разделят българския народ на българи, мюсюлмани и всички останали. Но българи са представителите на всички етноси, племена, родове и т.н., които се водят български граждани.

Да не говорим, че под „българи“ се разбира етнос, нация, а „мюсюлмани“ е определение за хора, изповядащи исляма. Сред хората, приели тази религия, има такива от различни етноси, даже и българи. Така че е кощунствено недопустимо да се дели народът на „българи и мюсюлмани“.
А според изказването на Цветанов излиза, че мюсюлманите не са българи. Ако това е така, нека покажат паспортите си на чужди граждани!

И да не забравяме споразумението от 1934 г.  между Турция, Гърция и България, което в общи линии гласи, че както се казва една държава, така се нарича народът й, такива са и гражданите й. Хайде вече да се спре да се спекулира с темата и да се търсят партийни дивиденти от разграничаването на българските граждани на българи, мюсюлмани и прочее.

От изказванията на Цветан Цветанов прозира намерението България да бъде управлявана от две партии – българската ГЕРБ и незаконната протурска партийна формация ДПС, създадена на етническа основа и защитаваща интересите на една клика, стремяща се към пари и служби, и която няма нищо общо с интересите на Република България.
С тези свои позиции Местановци и Цветановци казват само едно – че са се изхабили като политици и управници!

Ежедневно чуваме и виждаме как продължават с еднообразното си говорене и ръсенето на  обещания за светло бъдеще, опитвайки се да приспят народа, че България цъфти и ще върже.
Но същият този народ мизерства! Европейският елей, който трябваше да ни богопомаже едва ли не, „изтича“ в джобовете на властимащите и в партийните им касички.

И ако някога в енциклопедията са определяли българите като крадливо и варварско племе, то сега може спокойно да запишат като характеристика за страната ни – политическа мафия, сива икономика, олигархично управление.
Народът трябва да изпие зелевата чорба и да изтрезнее от фалшивите обещания на лъжепатриотите и крадливите партии, намърдали се удобно в правителствените кресла, и да им потърси най-сетне сметка. И на власт следва да дойдат истинските патриоти – хора мислещи, всеотдайни и милеещи за България. За да се предотврати претопяването на българския народ и заместването му с чергарски племена.

Димитър Душков,
Белене


В категории: Горещи новини , Трибуна

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
multitargovez Nr50708s rentier
06.11.2015 07:57:51
0
0
verojatno imam mnogo prosti i mnogo hitri prijateli i neprijateli koito iskat da sam ili mitko polizejskia satrudnik ili mitko postradalia ot poliziata
ili da sam s turzite ili s rusnazite a az kato targovez s balgarski proishod i donjakade atheist i hotelier sam za vsishki po zjal svjat ot koito imam peshalbi i polsi no obisham za ljubov da imam sheni koito otgovarjat na predstavite mi mladi hubavi telesno ,psihishno,ginekologishno zdravi fertilni evropejski vid hristianki no ne prostituirashti razvratnizi ,iskljushenia za mnogo bogati hristianski i nehristianski sheni koito da mi podarjat mnogo milioni evro us $ pesos krusejros io drugi valuti i zlatni prasteni za zaslugi kato platonisheska shigolo ljubov koeto e kato leshenie s ljubov ot razstojanie i s parite da si vsema tesi sheni jasen proishod biografia zdravoslovni sastojania bes da mi se barkat v lishnia shivot hora i shivotni i sashtestva
za da ne im se brakne v zadnika s koshan mamuli zareviza.za klismi po turski tjumberlek ako ne go shelajat a ako go shelajat to tova si e druga rabota .
i da ne se zabravja kojto kakvoto si misli i razpravja za drugite moshe bi e psihisheski razstroen i moshe bi si meshtae da bade takav za kakavto predstavja i razpravja za drugite az naprimer moshe bi posnavam hora koito si meshtaeha da prodavat ruski raketi na amerikanzite i amerikanski raketi na rusnazite i da vsemat komisionni % ot tova no spored zakonite moshe da se prodava ,dava pod naem ,podarjava ,spodelja rasdelja samo tova koeto e lishna i intelektualna i drug vid lishna sobstvenost
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки