Технология на омразата


Технология на омразата
Те не носят нищо добро на Европа
31 Октомври 2015, Събота


Не е трудно и не сте задължени

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Вие ги мразите. Признайте си. Стотици хиляди, които се изсипват в уредената Европа. Тя, разбира се, е много по на запад, но ви е гадно, че минават оттук. Мразите ги заради идеята им да минат през нас, като стадо говеда (от оня стар хипарски виц) и да идат в германско, австрийско, швейцарско или скандинавско.
Защото минават през вашата територия, на път за опустошителния си каламитет, за да стигнат заветните социални благини на отдавна заспалата и толерантна стара люлка на цивилизацията. (Не смятам да споря с многознайници, че човечеството идва от Африка. Не.)

Знаете, че тази територия ви принадлежи. И няма как да се махнете от нея (дори и заради идеята на кан Аспарух, който ни е посадил тук, след страшно ходене) сте решили тук да живеете, дори и с белокоси тролове, които ви объркват дали и на кого трябва да се кланяте.
Но защо ги мразите, всъщност? Да не сте потомци на кан Тервел, размазал арабските нашественици през 718 година, в опит с 300 000 армия да навлязат в Европа?
Ако сте чели история, значи, да. Ако не – просто сте поредните фашисти, националисти и мразители, които Европа (част от която, уж, сте) ненавижда и праща на извратената клада на безсъвестната толерантност.

Всеки има право на по-добър живот. Вярно и европейско е. Всъщност е общочовешко. Как да откажеш парче хляб и паница боб на бягащ от войната в неговата страна мюсюлманин? Отказвали ли сте?
Говорил съм с хора от пограничната територия на България в Странджа и зная, че всички те, „прости хора“ от село, са давали хляб, мляко и храна нему и на семейството му.
Майката на мой близък приятел, с когото сме като братя, рече, че не се страхува от „пришълците“. Веднага ще кажа защо. Бягат от война. От войната в Сирия. С която нямат нищо общо пълчищата от организирани групи от по 20-30-50 млади мъже, избрали да не се противопоставят на лошото в техните страни, а да отидат „в Европа“.

Въпрос 1: Вие виждали ли сте наистина „бежанците“ (стройни банди от отлично изглеждащи агресивни мъжкари), които направиха бесен погром на гарата в Будапеща? Изхвърляха стековете с минерална вода и сандвичи, които им даваха полицаите, искайки да стигнат до заветната си цел Германия. Веднага и тозчас.

Въпрос 2: Къде видяхте в тяхната искряща енергия и злоба идеята, че имат желание да постъпят (нарочно написах тази дума) в лагер за бежанци, в който ще са установени и евентуално ще станат членове на Европа?
Въпрос 3: Според вас, защо българският полицай Вълкан, който стреля във въздуха и от рикошета загина един човек, който НЕ е беглец от войната в Сирия, беше принуден да обяснява защо и как е изпълнявал служебните си задължения? Заради прочутата Европейска толерантност. Която означава какво?

Веднъж германският канцлер Ангела Меркел да призове „всички, които искат“, а след девет дни да обяви „Германия няма капацитет да приеме всички бягащи“. Някъде прочетох, че пришълците щели „да освежат все по-застаряващото население на Европа и да дадат нов тласък на икономиката й”. Щях да умра от смях.
Та, защо мразите хилядите зомбита, които вървят по улиците на вашата столица? И агресивно отказват да бъдат проверявани от полицията? Според напълно полуделите „защитници на човешките права“, това е гадно. Така е. Заради ескалиралото напоследък отношение.

Аз обаче си мисля друго. Ако мощни маси Европейци бягат към Близкия изток или към Азия и Африка, дали отношението ще бъде същото?
Хипотетично – 1 000 000 бели европейци искат да се изнесат към Северна Африка или в Близкия изток. 2 000 000? 3 000 000? 5 000 000?
Очаквам активистите от „най-човешката“ международна организация да ми отговорят. Организацията, чиято активистка беше изнасилена групово от „мирни бежанци“ от Судан.

Горката жена не го обявила, защото „не трябва да се създава конфронтация и останалите членове на групата я помолили за това“. Понеже българските медии посочват само страдащи жени с малки деца, потвърждението е тук: http://www.breitbart.com/london/2015/10/06/no-borders-activist-gang-raped-migrants-pressured-silence-not-damage-cause/
Ужас. Има и такова положение. Нарича се „стокхолмски синдром”.
И изобщо не говори добре за страдащите от него.


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки