Седмичен хороскоп


30 Октомври 2015, Петък


30 октомври - 5 ноември 2015 г.


Овен Случайността ви помага да откриете неща, които винаги сте харесвали, но никога не сте притежавали. Може да си починете в домашна обстановка. Всичко, което сте постигнали, е дело на вашите усилия, можете да сте доволни от себе си. Контактите ви с влиятелни лица помагат бързо да завършите един проект. Не са изключени спорове по семейни дела. Добре би било да сте сдържани, за да не се стига до шумни скандали.

Телец Необходимо е да сдържате импулсите, които ви тласкат към разточителство. Възможно е да си имате проблеми с Дева заради обща работа или несвършени дела. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Очакват ви изненади. Не трябва да изпреварвате събитията. Всичко си идва на мястото, не е нужно да изисквате прекалено много, и то веднага.

Близнаци Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо. Но не налагайте мнението си на работното място, има опасност да се скарате с някои хора. Погледнете на обстоятелствата по-ведро, няма защо да превръщате мухата в слон. Не е изключено да имате проблеми със здравето. Една настинка може да ви повали, не се грижите достатъчно за своята профилактика. Малко повече движения и витамини може да ви дойдат добре.

Рак Нуждаете се от сигурност, но емоцията надделява и вие прибягвате до нестандартни методи и действия. Решени сте да постигнете целта си. Проблем може да ви притесни. И макар да не е толкова ваш, може да се опитате да го решите. Напрегнете фантазията си, потърсете хора, които могат да направят нещо повече от вас. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти. Имате нужда от релакс.

Лъв Поставяте началото на нова сфера на дейност или нова приятелска среда. Усещате благосклонното влияние на звездите и това ви дава нови сили да продължите напред. Имате приятни преживявания с любим човек. Вие си тежите на мястото. Авторитетът ви е голям и благодарение на него можете да придвижите някои лични неща много бързо напред. Плановете ви намират радушен прием и в близките ви хора.

Дева Периодът е натоварен, изисква максимални усилия от вас, но като цяло ви носи успехи. Не бива да вземате заеми и кредити, защото връщането им ще бъде много трудно. Сега трябва да се задоволите с по-малко и да комбинирате нещата така, че да ви стигнат. Предстоят професионални промени за хората, които работят в административния апарат. Родените през септември да се пазят от светла жена. Не я засягайте по слабото място, пазете се от неволни грешки.

Везни Около вас е пълно с изненади и точно това прави периода необичаен. Проектът ви се нуждае от някои корекции. Колкото по-бързо ги направите, толкова по-добре. Съвсем скоро преминавате към нова дейност, общувате с нови хора. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Нуждите ви растат, а някои от членовете на вашето семейство живеят нашироко.

Скорпион Имате спокоен период. Поне първата му половина е заредена с положителна енергия. Любовта може да изгрее ярка и чиста и това да определи действията ви в близко време. Ангажирани сте с парични въпроси. Може да се появят допълнителни материални блага или начини да ги заработите. В същото време търпите други проблеми и загуби, които ви развалят настроението. Семейството ви решава задача с едно неизвестно.

Стрелец  Навлизате в ползотворен период, в който освен всичко друго си осигурявате и значителни средства. Занимавате се с организационни въпроси. Не е изключено да ви предложат нова работа и много бързо да приключите с всички формалности. Недоразумения и стрес може да ви докарат главоболие. Не сте подготвени за всичко, което се случва в живота ви. Повече време трябва да намирате за себе си и за собствените си интереси, това възвръща душевното ви равновесие.

Козирог Звездите се грижат за вас и вашите нужди. Много неща може да получат добро развитие, даже и финансов въпрос може да се уреди по най-добрия за вас начин. Има и изненади. Активно се заемате с реализирането на свой план. Възможно е родителите ви да са на друго мнение, но това не трябва да ви спира или отказва от намеренията. С течение на времето те ще разберат, че сте прави.

Водолей Вашата предвидливост много ви помага. Правите добро впечатление и на влиятелни лица със своята мъдрост и интелект. Неочаквана среща може да наруши равновесието ви и да предизвика във вас желание да обичате и да бъдете обичани. В главата ви се раждат нови мисли и желания. Събитията са такива, че създават условия да научите нещо ново и да го приложите на практика.

Риби Пътят, по който сте поели, е верен и ви извежда до целта. Ключовите думи са търпение, умереност, дисциплина. Всичко може да постигнете, ако владеете себе си. Деловите пътувания минават добре. Възможно е да получите известие за одобрен проект. По-скоро, отколкото си мислите, може да спечелите пари. Нуждите ви са големи, а съдбата ви поставя въпросителни, на които отговаряте цяла година. От това обаче излизате помъдрели.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки