Гласът за НФСБ е глас за коренна промяна


Гласът за НФСБ е глас за коренна промяна
Сред основните цели на кандидат-кмета на Разлог Димитър Захариев (правият) е изграждането на нова транспортна схема в града
23 Октомври 2015, Петък


Симпатизанти на родолюбивата партия в Асеновград посрещнаха Валери Симеонов с родопски песни и гайди

Автор: Десант

Броени дни преди изборите за местна власт, на 16 октомври членове и симпатизанти на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ в Асеновград посрещнаха лидера на НФСБ Валери Симеонов с родопски песни и гайди. Заедно с народните представители Борис Ячев и Христиан Митев, той се срещна с жителите на града, за да им представи кандидата за кмет Милко Милков, издигнат от коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“, както и листата за общински съветници.

„Моята цел е да имаме минимум петима представители в Общинския съвет на Асеновград, което ще ни позволи да започнем ревизия на извършеното от досегашната власт през последните 20 години. Основният ни приоритет ще бъде преразглеждане на всички сделки, извършени от общинската администрация. Отделно, ще работим за въвеждането на мерки за превръщането на града в туристически и културен център“, очерта своите приоритети Милков.

Борис Ячев пък сподели своето убеждение, че голямата подкрепа на хората от Асеновград, демонстрирана по време на срещата, ще изведе родолюбивата коалиция до успех на вота.
Ние не само ще имаме стабилно представителство в местния парламент, но е голяма вероятността Милко Милков да бъде избран за кмет дори без балотаж, подчерта Ячев.
Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ е под 11 в бюлетината.

Ден по-късно, на 17 октомври, председателят на партията на СКАТ Валери Симеонов и депутатът Христиан Митев се срещнаха с жителите на Сандански по време на кратка обиколка из центъра на града.
Те, заедно с кандидат-кмета на патриотите Живко Иванов и кандидатите за общински съветници, отговаряха на многобройните въпроси на жителите от града за решението на дългогодишните проблеми в населеното място.

„Нека хората в този красив български край да гласуват не с емоция, а преди всичко с разум. В управлението са нужни отговорни и работещи личности като Живко Иванов, които да възродят община Сандански“, призова Валери Симеонов.
Кандидат-кметът на родолюбивата формация от своя страна обяви за свои приоритети възстановяването на местната икономика и създаването на нови работни места.
Мотото на предизборната кампания на Националния фронт в Сандански е „Рестарт“, а бюлетината на родолюбците е под номер 16.

Няколко часа по-късно лидерът на патриотите Валери Симеонов и областният координатор за Пловдивска област Андон Андонов представиха и кандидат-кмета на НФСБ за община Марица Атанас Димитров. В село Труд Симеонов запозна дошлите на срещата съмишленици и симпатизанти на родолюбивата формация с програмата на НСФБ за развитието на малките населени места.
„За да постигнем заложеното в програма ни, ще създадем екип, който да работи по европроекти, с които да подобрим инфраструктурата. Ще се вложат средства в подмяна на канализацията и строеж на нови детски градини в общината“, заяви от своя страна Димитров.
Кандидатите на Националния фронт в община Марица са под номер 8 в бюлетината.

Жителите на Първомай подкрепят кандидат-кмета на партията на СКАТ Стефан Янчев. В това се убедиха председателят на НФСБ Валери Симеонов и депутатите Борис Ячев и Христиан Митев на предизборна среща в града.
„Каузата на Националния фронт има многобройни привърженици в цялата община Първомай. Кандидатът за кмет на нашата партия Стефан Янчев е опитен професионалист, адвокат с дългогодишна практика“, подчерта Симеонов.

Той добави, че кандидатите на НФСБ за местния парламент ще донесат промяна на модела на управление на община Първомай, която през последните години се е превърнала във феодална собственост на досегашния кмет и неговата администрация.
Стефан Янчев и кандидатите на НФСБ в Първомай са под номер 14 в бюлетината.

„Истински и отговорни патриоти, хора неопетнени и почтени, за които родолюбието е въпрос на чест.“ Така председателят на НФСБ Валери Симеонов определи кандидатите за общински съветници на партията в Благоевград. Лидерът на родолюбците гостува в областния център на 17 октомври, за да подкрепи листа на НФСБ, водена от Николай Божков, дългогодишен мениджър на популярния ансамбъл „Българе“.
В препълнената със симпатизанти и съмишленици зала в местното читалище Николай Божков гарантира, че патриотите ще работят за нов модел на местното управление – обърнат към гражданите и в полза на обществото.

Основните акценти в предизборната платформа на партията са модернизация на градския и междуселищния обществен транспорт, гарантиране на конкурентна среда за развитие на малкия и средния бизнес, създаване на общинска полиция, както и пряко участие на гражданите в управлението чрез провеждане на местни референдуми.
Изнесените заседания на Общинския съвет и постоянните му комисии в населените места от община Благоевград пък ще гарантират, че съветниците на НФСБ ще чуят проблемите и на хората в най-малките и отдалечени села.

„За нас най-важното е обещанията да бъдат облечени в дела. Затова обещавам думите ми да се покрият с дела, ако ли не – нека името ми да се покрие с позор“, даде дума Божков.
„Така, както Народното събрание се промени, когато в него влязоха истински патриоти, така и Общинският съвет в Благоевград ще се промени след 25 октомври, защото съм убеден, че НФСБ ще има максимално широко присъствие в местния парламент, а отборът на Николай Божков ще работи отговорно в полза на благоевградчани“, подчерта в края на срещата Валери Симеонов.
В Благоевград Националният фронт е номер 35 в бюлетината.

„Купуването на гласове вече е тежко престъпление, благодарение на НФСБ.“ Това заяви Валери Симеонов на 17 октомври на пресконференция в Разлог. Пред десетки съмишленици на родолюбивата идея, събрали се в местното читалище „15 септември 1903 г.“, той, заместник-председателят на партията Борис Ячев и депутатът Христиан Митев обявиха своята широка подкрепа за архитект Димитър Захариев. Той е кандидат-кмет и водач на листата на коалиция „Кауза Разлог“, част от която е и НФСБ.

„НФСБ застава твърдо зад арх. Димитър Захариев. Заради масовото купуване на гласове в региона Националният фронт ще вземе мерки за огласяване и осветляване на всички посегателства върху правото на свободен вот на гражданите в Разлог. Натискът винаги е означавал безсилие. Нека да дадем отпор на корупционните практики в община Разлог чрез хора, които са независими и експерти“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.
Той припомни, че благодарение на партията на СКАТ е открит национален телефон за изборни нарушения и търговия с гласове - 02/ 982 32 22.
В Разлог кандидатите на НФСБ в коалиция „Кауза Разлог“ са под номер 8.

Подкрепата за кандидатите от листата на партията на СКАТ в община Нова Загора расте с всеки изминал ден. Това стана ясно на срещата на лидера на НФСБ Валери Симеонов и народния представител Христиан Митев с обществеността в града, провела се на 18 октомври.
На нея бяха представени кандидатът за кмет на града на родолюбивата формация Сашо Боев, както и кандидатите за общински съветници.

„Достъп на гражданите до заседанията на Общинския съвет, ефективност на управлението на публичните финанси, ниски местни данъци и такси и не на последно място - запазване дела на община Нова Загора в градската болница“, очерта като приоритети в програма на Националния фронт Сашо Боев.
Патриотите в Нова Загора са под номер 5 в бюлетината за местния вот.

На 18 октомври Националният фронт представи програмата си за управление на София пред жителите на столичния квартал „Ботунец“. На срещата присъстваха заместник-председателят на НФСБ и водач на листата на патриотите Данчо Хаджиев, кандидат-кметът на София Силвия Трендафилова и кандидатът за кмет на район „Младост“ Мария Цветкова.

„Квартал „Ботунец“ е типичен пример за неравномерното развитие на София през последните десетилетия. Безразборното и без никакво планиране застрояване е било осъществявано за сметка на зелените площи. Много от сградите, изградени преди 1989 г., се рушат и сега в тях живеят клошари. Въпреки че хората от „Ботунец“ плащат високи местни данъци, Столичната община не взема никакви мерки, а реже лента след лента на поредния лъскав булевард в центъра на града“, заяви Силвия Трендафилова.
Тя посочи и основните проблеми на жителите на квартала – честите повреди в електрозахранването и разрушената пътна инфраструктура.

Мария Цветкова пък отбеляза тревожната тенденция за засилване влиянието на протурската ДПС сред циганите, живеещи в „Ботунец“, както и безнаказаността на престъпленията на малцинството.
Патриотите се срещнаха и с жителите на съседния столичен квартал „Кремиковци“ Кандидат-кметът на НФСБ Георги Петев посочи като основни проблеми благоустрояването на квартала и подобряване на транспортната му връзка с центъра на София. Програмата на Националния фронт предвижда изграждане на нова тролейбусна линия.
В София кандидатите на партията на СКАТ са под номер 37 в бюлетината.

Чрез политически натиск и сплашване бе направен опит да бъде провалена срещата на Валери Симеонов, Христиан Митев и кандидат-кмета на патриотите Георги Петков с обществеността на Своге. Предизборният митинг се проведе на 19 октомври на централния площад на града.
Той започна без озвучителна уредба заради отказа на ръководството на общинското читалище да предостави електрозахранване на патриотите. Това обаче не попречи на многобройните привърженици на най-българската партия да изразят своята подкрепа за Георги Петков и кандидатите за общински съветници на НФСБ. Те представиха основните приоритети в програмата на родолюбивата формация

„Своге се нуждае спешно от нова канализация, като бъде изградена и модерна пречиствателна станция край града. Въпреки че съществува възможност за финансиране с пари по ОП „Регионално развитие“, сегашния кмет от ГЕРБ проваля конкурсите за обществени поръчки в стремежа си да уреди близки до властта фирми. Не по-важно е извършването и на основен ремонт на общинската болница и преоборудването й с модерна апаратура“, подчерта в словото си Георги Петков.
В община Своге НФСБ е под номер 3 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


Въпреки саботажа от страна на общинската власт, десетки млади хора от Своге дойдоха на централния площад, за да се срещнат с лидера на НФСБ Валери Симеонов и кандидатите на патриотите Кандидатите за общински съветници от листата на НФСБ в Благоевград обещаха да покрият думите си с дела

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки