Кандидатите на НФСБ са с ясни идеи за развитието на българските градове


Кандидатите на НФСБ са с ясни идеи  за развитието на българските градове
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов (на трибуната) представи пред избиратели от Добрич кандидатите за общински съветници от листата на формацията
23 Октомври 2015, Петък


Техните програми са съобразени с конкретните проблеми на регионите и отделните населени места

Автор: Десант

Зз цялата страна продължават срещите на кандидатите на „Национален фронт за спасение на България“ с избиратели.
На 19 октомври кандидатът за кмет на Бургас, издигнат от НФСБ – д-р Бойко Миразчийски, както и кандидати за общински съветници от листата на патриотичната формация проведоха разговор със симпатизанти, живеещи в централната част на морския град.

„Работата ми като кмет ще бъде основно със социална насоченост и за развитие на дребния и средния бизнес като възможност за разкриване на работни места“, заяви д-р Миразчийски. Присъстващите споделиха с патриотите своето недоволство от необоснованото  разрастване на „синята зона” в морския град. Кандидатите от листата на Националния фронт се ангажираха да изработят конкретно решение по този и другите поставени на срещата въпроси, които да предложат в бъдещия общински съвет.
„Редно е живущите в широкия център да ползват безплатно места за паркиране.

Суперцентърът е „синя зона“, но нека живущите там, закупили годишен стикер, да имат право да паркират без да плащат на територията на целия град”, подчерта  кандидатът за общински съветник Кеворк Дадурян.
В Бургас кандидатите на партията на СКАТ са под номер 11 в бюлетината.

„Анелия Велева е шанс за отговорно управление на Костинброд. Нейните качества, както и тези на кандидатите на НФСБ, ще направят партията първа сила в местния общински съвет“. С тези думи председателят на партията на СКАТ Валери Симеонов откри срещата с обществеността в Костинброд, състояла се също на 19 октомври.

„Първо ще направим пълен преглед на бюджета. Ще насочим и възстановим средствата, отпускани от общината за социални дейности, като ще настояваме за отделяне на парите за подпомагане на училищата. А също и за увеличаване броя на хората, заети като „личен асистент“. Необходимо е внимателно да се преразгледат социалните програми за най-бедните и помощите да се насочват към тези, които имат реална нужда от тях. Трябва да се подобри и повиши също така качеството на социалния патронаж“ – очерта най-спешните мерки, предвидени в програмата за развитие на Костинброд, кандидатът за кмет на патриотите на градчето, добило скандална известност с разгорелия се през 2013 г. по време на парламентарните избори скандал с отпечатаните в тамошната печатница бюлетини.

Тя сподели своята тревога, че и сега има предпоставки за манипулиране на вота – в много от малките населени места на общината има масова регистрация на външни хора, което очевидно се прави заради изборите. За пример бе даден случаят в село Безден, което е с население от 169 души. Но сега там са регистрирани допълнително близо 100 човека. Въпреки многобройните сигнали на НФСБ и Анелия Велева, местната общинска администрация не е взела мерки за заличаването им.
В Костинброд Националният фронт е под номер 4 в бюлетината.

Ръководството на патриотичната формация проведе множество срещи със съмишленици и в Североизточна България. Първата от тях бе в Силистра. Там председателят на родолюбивата партия Валери Симеонов лично представи кандидатурата на Йордан Ковачев за кмет на дунавския град.
„На некадърното управление на Силистра през последните четири години ние противопоставяме човек технократ и инженер. Йордан Ковачев има ясна програма за това, което трябва да се свърши в в общината“, обърна се към присъстващите лидерът на НФСБ.

„Нужни са спешни мерки за подобряване състоянието на Силистра и региона, като се започне с възраждане на традиционното зеленчукопроизводство и се продължи с възстановяването на хранително-вкусовата промишленост, развитието на туризма и справянето с демографската криза, така осезателна за областта. Всичко това обаче е невъзможно без да се създадат условия за връщането и задържането на младите хора в региона“, представи основните точки от своята програма Ковачев.

Toй е завършил ВМЕИ – Варна през 1977 г., специалност „Автоматизация на производството”. Работил е като главен енергетик и началник на енергомеханичен отдел в „Меком” и предприятието за преработка на мляко „Сердика“ в Силистра. От 1986 до 1991 г. работи като конструктор и технолог в отдел „Комплексна автоматизация на производството” в комбинат „Оргтехника”. От 1994 г. досега развива собствен бизнес в областта на земеделието и търговията.
За кандидатите на партията на СКАТ за местно управление в крайдунавския град се гласува с номер 3 в бюлетина.

Подобряване на пътната инфраструктура, търсене на механизми за развитие на икономическата среда и привличане на инвестиции в Тутракан са само част от акцентите в програмата на кандидата на Националния фронт за кмет на града Велизар Минев.
„Сред първите проблеми, които трябва да бъдат решени, е строежът на новата пречиствателна станция на Тутракан. Градът има огромна нужда от това съоръжение, но местната власт така и не успя да го изгради, като изпълнението на проекта се точи вече десет години. Особено е важно е да ликвидираме влиянието на ДПС в Тутракан, защото етническата партия сега е решаваш фактор в Общинския съвет и блокира всички опити за реформи“, подчерта Минев на срещата си с жителите на Силистра, провела се на 20 октомври.

Кандидатът на родолюбците бе представен на силистренци от лидера на НФСБ Валери Симеонов и народния представител Христиан Митев.
„Тутракан е в незавидно състояние – и като град, и като община. Местната власт е затънала в съмнителни сделки и решения, като основна патерица на кмета са съветниците на ДПС. Затова е нужна решителна промяна, каквато само Националният фронт може да донесе“, категоричен бе Валери Симеонов.
Родолюбивата формация в Тутракан е под номер 10 в бюлетината.

Срещите на ръководството на НФСБ в Североизточна България продължиха на същата дата – 20 октомври, в Добрич. Валери Симеонов и депутатите Христиан Митев и Валентин Николов бяха посрещнати от десетки симпатизанти с химна на партията „Шуми Марица“. Пред събралите се жители на „столицата“ на Добруджа кандидат-кметът на патриотите Кольо Георгиев посочи най-важните точки в своята програма за развитие на града.
„Това са намаляване таксите за битови отпадъци, благоустрояването в крайните квартали, изграждането на спортни площадки, намаляване на данък сгради, разкриване на нови работни места чрез привличането на инвеститори в града, както и прилагането на мерки за спиране на обезлюдяването на Добрич.“

След края на срещата Валери Симеонов и народните представители се поклониха пред мястото, където НФСБ настоява да бъде изграден паметник на генерал Иван Колев – легендата от Добричката епопея през Първата световна война.
„Не трябва да забравяме герои като Иван Колев, защото бъдещите поколения е нужно да знаят на кого дължат свободата си и това, че България я има“, заяви Симеонов.
В Добрич Националният фронт е под номер 24 в бюлетината.

Отстраняването на ДПС от местната власт и ликвидиране влиянието на антиконституционната партия в община Исперих Това е най-важният приоритет на кандидатите за общински съветници от НФСБ. На предизборна среща, провела се на 20 октомври в местното читалище, областният координатор и кандидат-кмет от Националния фронт за Разград Димитър Димитров представи листата за общински съветници в Исперих. Тя се оглавява от Александър Цеков, който запозна присъстващите с програмата на Националния фронт за местно управление на градчето.

„Ще бъдат създадени нужните условия инвеститорите да дойдат в общината, за да разкрият тук нови работни места. Листата на НФСБ представя силен екип от професионалисти, който ще осигури на Исперих проекти по европейските програми. Развитието на местната икономика ще спомогне в най-голяма степен за ликвидиране феодалния начин на управление на ДПС в нашия град“, заяви пред присъстващите кандидатът на патриотите за кмет на града Александър Цеков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


Десетки съмишленици на Националния фронт дойдоха на срещата с кандидатите на родолюбивата формация в Силистра

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
бивш ваш подръдник
30.10.2015 07:54:38
0
0
КАК МОЖЕ В НАЙ ВАЖНИЯ МОМЕНТ /ИЗБОРИТЕ/ ,ДА НЕ ГЛАСУВАТА ОБЕДИНЕНИ/А РАЗДЕЛЕНИ /МАКЕДОНЦИТЕ И ПАТРИОТИТЕ.ЩЯХТЕ ЛА ИМАТЕ ПО ГОЛЯМ ПРЦЕНТ В ИЗБОРИТЕ И ПОВЕЧЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ВЛАСТТА. СЕГА СТЕ НА НИВОТО НА АТАКА.ВА Е ПОДИГАВКА КЪМ ВАШИТЕ СИМПВТИЗАНТИ.АЗ ПОВЕЧЕ ЗА ВАС НЯМА ДА ГЛАСУВАМ..МИСЛЕХ ВИ ЗА ПО УМНИ.АЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ ПАТРИОТИ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки