Декларация на НФСБ


Декларация на НФСБ
16 Октомври 2015, Петък


Националният фронт за спасение на България се обръща с официално предложение към вицепремиера и Министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова


и към Президента Росен Плевнелиев да бъдат удостоени с орден „За гражданска заслуга“ – първа степен тримата гранични полицаи, участвали в задържането на група от 54 нарушители на границата на Република България в нощта на 15-ти срещу 16 октомври т.г. край град Средец.

Незаконното преминаване на границата е престъпление по действащия Наказателен кодекс и българските полицаи са изпълнявали своя дълг и своите законови правомощия да задържат престъпниците, които са оказали съпротива и един от тях е бил прострелян. НФСБ няма да допусне да се повтори случаят с граничния полицай Михаил Цонков, който след подобен случай бе подложен на медийно обругаване и дългогодишна съдебна разправа, преди да бъде оправдан, защото достойно бе изпълнил дълга си като полицай и като българин.

НФСБ декларира пълната си подкрепа към защитниците на българските граници, българските закони и свещената територия на България  и остро се противопоставя на всякакви политически и медийни предатели, които се опитват да им внушат чувство за вина. В момента всички гранични полицаи, всички служители на реда и закона очакват реакцията на българските власти, на политиците, на медиите, на цялото общество. От тази реакция зависи дали те ще продължат да изпълняват дълга си.
Да живее България!


В категории: Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
tradeagent Nr05078s playboy od
19.10.2015 07:43:53
0
0
balgarskite shasti za borba s besredizite e dobre da badat snabdeni sas zdravi nervi i sas svetlinni ,zvukovi,mirislivi ,dimni i drugi bombi koito ne ubivat ne naranjavat no vremenno obezsilvat teroristite takiva granati bjaha probvani uspeshno v mogadishu predi desetki godini ot germanski spez shasti gs 9 pri osvoboshdenie na zaloshnizi ot patnisheski samolet .
za tesi memoari s koito spasjavam shoveshi i shivotinski shivoti i srebarni i zlatni medali i milioni da mi dadat i ot GS 9 i OON i NATO i ot balgaria i germania dori pak e malko.
SHELAJA SI MESHTAJA SI ZA VALKANZIA PO SHELANI OT MENE KURORTI S DOSTATASHNO MOI PARI DOKATO SI ISLEKUVAM MOSASHNATA I FISISHESKATA I SEKSUALNATA PREUMORA
shelaja da shiveja v blagodenstvie mladost sila potenzia po morski i mineralni kurorti poneshe ne sam skior a targovez na kogoto ograbvali vasmoshnostite da bade i ima tova koeto shelae a na moite hristianski i nehristianski prijateli moshe da im podskashete da davat pari na sheni koito otgovarjat na predstavite mi i mi rodjat naj malko trima zdravi sina sled tova moshe i hubavi sdravi dashteri za da moga da se molja i da moga da izmolja ot vsevisshnite oproshtenie na drebni do sredni
tehni grehove bes grehove s otnemane na shoveshki shivoti za takiva grehove sa drugi otdeli otgovorni .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки