Активната предизборна кампания на НФСБ продължава


Активната предизборна кампания на НФСБ продължава
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи кандидат-кмета на патриотите за община Твърдица Десислава Драганова
16 Октомври 2015, Петък


Навсякъде в страната хората се интересуват живо от програмата и идеите на кандидатите на родолюбивата формация


Каква е предизборната програма на кандидатите за кметове и общински съветници на „Национален фронт за спасение на България“ и какви принципи ще отстояват те в местното управление. Това са въпросите, които вълнуват многобройните привърженици и симпатизанти на родолюбивата формация. За да им отговорят, кандидатите на родолюбците и тази седмица проведоха редица срещи с избирателите в различни райони на страната.

На 8 октомври лидерът на НФСБ Валери Симеонов лично представи листата за общински съветници на патриотите за Враца на събрание, на което присъстваха десетки съмишленици на партията на СКАТ. Водач на листата там е инженер Георги Ценов.
„Целта на Националния фронт е да има минимум петима представители в Общинския съвет на Враца, което ще ни позволи да започнем ревизия на извършеното от досегашната власт през последните 20 години. Основният ни приоритет е преразглеждане на всички сделки, извършени от общинската администрация, и ликвидиране влиянието на протурската ДПС“, заяви Ценов.
Във Враца НФСБ е под номер 23 в бюлетината.

Валери Симеонов представи и кандидат-кмета на НФСБ за община Мизия - Тинко Савов.
„Честност, откровеност и прозрачност в управлението – това са принципите в предизборната ни програма. НФСБ като партия не е присъствала досега в местната власт, затова няма и да обещавам лъскави невъзможни неща на нашите съграждани. Лично мога да гарантирам обаче, че всички средства от общинския бюджет ще бъдат отчитани всеки месец пред жителите на Мизия“, заяви Савов.
Той и кандидатите за общински съветници в Мизия са под номер 5 в бюлетината.

На същата дата - 8 октомври, Националният фронт представи своите кандидати за кметове и общински съветници в община Правец. На събитието присъстваха лидерът на патриотите Валери Симеонов, заместник-председателят и водач на листата на НФСБ в София -град Данчо Хаджиев и народният представител Христиан Митев.
Кандидат-кметът на родолюбива формация Павлин Цветков представи своята програма за развитие на Правец и региона.
„Нужно е общинската власт в следващите четири години да работи за интересите на всички жители на Правец, а не само за определени олигарси. Да се прекрати делението на привилегировани и безправни граждани“, отбеляза Цветков.

Той е завършил право в УНСС, магистър по публична администрация и международни отношения на Атинския университет. От 2011 г. е общински съветник в Правец, избран с листата на НФСБ.
Цветков има спечелени съдебни битки срещу общинската администрация в защита правата на гражданите и териториалната общност. Съавтор е на документалната книга "Правец. Хрониките на частния град". Има спечелени съдебни битки и срещу фамилията на боса на „Лукойл България“ Валентин Златев.
НФСБ в Правец е под номер 4 в бюлетината.

На 9 октомври с питка и мед симпатизантите на родолюбците в село Габра, община Елин Пелин, посрещнаха Валери Симеонов, Данчо Хаджиев и Христиан Митев.
Те представиха кандидата за кмет на общината от патриотичната партия Венцислав Тоцев. Той е бакалавър по политико-икономическа журналистика в УНСС и магистър по политически мениджмънт в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

От 6 години е водещ на сутрешния блок на телевизия СКАТ - "Ранни вести". Съавтор е на документалните филми "Третата национална катастрофа", посветен на демографската катастрофа в България, и "Взривената памет", описващ отношението на сръбските власти към българите от Западните покрайнини.
Тоцев посочи като основни приоритети за развитие на община Елин Пелин подобряване на инфраструктура, инвестиции в подмяна на канализацията и строеж на нови детски градини.
Номерът на НФСБ в бюлетината в община Елин Пелин е 2.

Предизборни срещи на кандидатите на НФСБ за местния вот на 25 октомври се проведоха и в Бургаска област.
Първата от тях бе в Поморие на 10 октомври, където лидерът на НФСБ Валери Симеонов и депутатът Христиан Митев представиха кандидат-кмета на патриотите д-р Даниела Радева и кандидатите за местния парламент.
„Основната ни цел е да превърнем Поморие в по-добро място за живот. За целта бъдещите представители на НФСБ в Общинския съвет ще работят за финансовата стабилност на града, ще спрем източването на общинския бюджет чрез съмнителни обществени поръчки.

Ще въведем и пълна прозрачност в работата на местната власт и най-важното – всеки жител на Поморие ще може да дава предложение за развитието на общината и да бъде сигурен, че ще бъде чут от местната власт“, очерта своите приоритети Даниела Радева.
Д-р Радева е завършила Медицинския университет във Варна. Има придобита специалност по обща медицина. Към настоящия момент работи като общопрактикуващ лекар в град Ахелой и селата Оризаре и Гюльовца.

Участник е в няколко протеста срещу тоталитарното управление на кмета Иван Алексиев. Споделя справедливите искания на бивши собственици на Солна компания в Поморие, от чиито терени край морето са се облагодетелствали по криминален начин хора от властта от всички правителства – от началото на демократичните промени до ден днешен.
Валери Симеонов посочи основните качества на кандидатите за общински съветници на Националния фронт: „Всички личности от листата на НФСБ за Поморие са се доказали като трудолюбиви, честни и ангажирани с проблемите на хората. Участвали са неведнъж в протести и акции в защита на обществения интерес и аз съм убеден, че те ще бъдат подкрепени от поморийци.“
Партията на СКАТ в Поморие е под номер 3 в бюлетината.

Няколко часа по-късно в Несебър при голям интерес от местните жители се проведе и среща с кандидатите на родолюбците за кмет и общински съветници. Председателят на патриотите Валери Симеонов и депутатът Христиан Митев представиха листата на НФСБ и кандидат-кмета Александър Александров. Той се обяви за решителни реформи в общинската администрация , както и в работата на местния парламент.
„Общинският бюджет се изразходва изцяло непрозрачно. По-голямата част от средствата бяха насочвани към град Влас и околния район, който се застроява усилено. В същото време в Несебър улиците са в лошо състояние, инфраструктурата се руши, а местната икономика е в ръцете на няколко фирми, приближени до сегашният кмет“, заяви Александров.
В Несебър родолюбивата формация е под номер 4 в бюлетината.

С бурни аплодисменти бяха посрещнати Валери Симеонов и Христиан Митев и в друга морска община - Царево. В препълнената зала на местното читалище те представиха пред симпатизантите на родолюбците кандидата за кмет Дико Градев и листата за общински съветници на НФСБ.
Градев е завършил Икономическия университет във Варна, има второ висше – в Бургаски свободен университет, със специалност „Право”. Работил е 27 години като инспектор в РПУ – Царево, а после и като оперативен работник в отдел „Икономическа полиция“. Бил е и зам.-началник на РПУ – Царево.
Кандидатите на НФСБ в Царево са под номер 12 в бюлетината.

Идеите на партията на СКАТ се споделят и от десетки жители на Малко Търново. На 10 октомври в граничната община се състоя предизборна среща, на която лидерът на НФСБ Валери Симеонов и депутатът Христиан Митев представиха кандидата за кмет Мильо Бараков и листата за общински съветници.
„Призовавам моите съграждани да бъдат активни, да преодолеят страха си, за да може да възродим нашия град. За да бъдат решени належащите проблеми на общината, трябва бъдещият кмет да се вслушва във всеки глас“, подчерта Бараков.

Завършил е Висшето военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново с профил „мотострелкови“. Инженер по двигатели с вътрешно горене. Служи шест години в Мотострелкови полк в Звездец, достига до длъжността началник-щаб. През 1993 г. завършва Военната академия „Георги Раковски“ в София.
Бил е командир на Школата за запасни офицери във Враца, командир на секретно поделение, управител на база на Министерство на отбраната, както и научен сътрудник в Института на Генералния щаб, където заема различни длъжности. В момента е пенсионер и се занимава с животновъдство.

В края на срещата Валери Симеонов отбеляза, че Националният фронт е партията на чистия идеен патриотизъм.
„Именно това ни различава от другите политически сили, претендиращи за това да бъдат патриотични. Едно е обаче да искаш, друго е да можеш, а трето е да го направиш, както казваше великият Николай Хайтов. За последните 14 месеца НФСБ доказа, че е партия праволинейна, с принципи и която не сменя своите позиции всяка седмица,“ заяви лидерът на родолюбивата формация.
В Малко Търново НФСБ е под номер 4 в бюлетината.

На 11 септември партията на СКАТ проведе и редица срещи с обществеността в Сливенско. Първата от тях се състоя в областния център, където Валери Симеонов и Христиан Митев представиха на пресконференция листата за общински съветници на НФСБ и кандидат-кмета Доброслав Иванов. Той посочи като свои основни приоритети икономическото възраждане на Града на стоте воеводи, борбата с циганската престъпност и благоустрояването на крайните квартали.

Иванов е завършил българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Местните хора го определят като „гласът на Сливен" заради големия му стаж в редица радиостанции. Журналист, общественик. Хората го свързват със справедливи публикации и разнообразни предавания и рубрики. Бил е член на редица обществени и граждански съвети, включително и на областния съвет за противодействие на корупцията.След края на пресконференцията, Валери Симеонов се срещна с многобройните симпатизанти на родолюбивата формация в Сливен и лично награди с национални знамена победителите в патриотичната викторина, организирана от градската структура на НФСБ.
В Сливен Националният фронт е под номер 1 в бюлетината.

Няколко часа по-късно Валери Симеонов с внушително автошествие пристигна в съседното село Бяла, придружаван от кандидат-кмета на Сливен Доброслав Иванов и народните представители Христиан Митев и Петър Петров. Той бе посрещнат с хляб и сол от беленци, след което представи кандидата за кмет на патриотите Пламен Петров. Сливенското село е един от бастионите на НФСБ в региона и затова родолюбците са убедени, че предстои оспорван балотаж.

Пред своите съселяни Петров заяви, че проектите по оперативните програми на Европейския съюз са сред основните средства за съживяването на малките населени места като Бяла. За целта обаче трябва да бъдат решително пресечени корупцията, нагласените обществени поръчки и откровеното източване на парите от Брюксел“.
На 11 октомври Валери Симеонов, Христиан Митев и депутатът Петър Петров посетиха и град Твърдица. На среща със съмишленици и симпатизанти те представиха листата за общински съветници и кандидата за кмет на НФСБ Десислава Драганова.

„В листата на Националния фронт влизат хора с достойни биографии, които са доказали, че могат да защитават интересите на своите съграждани. В община Твърдица НФСБ е трета сила след последните избори, но аз съм убеден, че ще постигне още по-голяма подкрепа, защото нашата партия е единствената, която не прави компромиси и казва на хората истината и само истината“, подчерта Валери Симеонов.
След края на срещата той заедно с Десислава Драганова, Христиан Митев и Петър Петров посети най-големия работодател в община Твърдица – фабрика „Аглика“, чийто собственик е Петко Петков. „НФСБ е единствената политическа сила, която подкрепя последователно българския малък и среден бизнес“, каза Петков.
За кандидатите на НФСБ в община Твърдица се гласува с номер 10 в бюлетината

На същата дата - 11 октомври, се проведе и предизборна среща в град Нова Загора, където кандидат-кметът на Националния фронт Сашо Боев е под номер 5.


На предизборната среща на Националния фронт в бургаското село Дебелт се стекоха десетки местни жители Кандидатът за кмет на сливенското село Бяла от НФСБ Пламен Петров ще работи за икономическото съживяване на населеното място

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки