В Тополовград и Стара Загора: Валери Симеонов бе посрещнат с хляб и сол


В Тополовград и Стара Загора: Валери Симеонов бе посрещнат с хляб и сол
Председателят на Националния фронт Валери Симеонов (на преден план) изказа своята твърда подкрепа за кандидат-кмета на патриотите в Неделино Стоян Беширов (до него)
16 Октомври 2015, Петък


Залата на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ в Тополовград се оказа тясна за желаещите да се срещнат с председателя на „Национален фронт

Автор: Десант

за спасение на България“ Валери Симеонов. На 13 октомври той и депутатът от ПФ Христиан Митев представиха кандидат-кмета на патриотите инженер Хараламби Мочев, както и листата за общински съветници.

„Националният фронт е надежда за хората, живеещи в този позабравен от политиците край. Трудно е да върнеш доверието им след години на бедност, изоставени от централната власт. Спасението и съживяването на малките населени места като тези в община Тополовград са сред основните приоритети в програмата на НФСБ, защото по този начин ще се възроди и родното земеделие и животновъдство“, подчерта Валери Симеонов.

Основните акценти в предизборната програма на родолюбивата формация в Тополовград са развитието на икономиката, здравеопазването, разширяване на социалните дейности, качествено образование, не на последно място - и рационално използване на европейските фондове.
„Привличането на външни инвеститори е основният начин, чрез който да се даде нов тласък на общината да се увеличат доходите и да се повиши трудовата заетост“, заяви Хараламби Мочев.
В Община Тополовград Националния фронт е под номер 6 в бюлетината.

Няколко часа по-късно патриотите посетиха и китното старозагорско село Змейово. Валери Симеонов, народните представители Христиан Митев и Димитър Байрактаров, както и кандидат-кметът на партията за Стара Загора Гергана Микова бяха посрещнати от десетките симпатизанти с хляб и сол в местното читалище „Пробуда“.
Те представиха кандидата за кмет на селото на родолюбивата партия Валентин Вълев.

„Проблемът с високата безработица при младите хора може да бъде решен с усилено инвестиране в туризма. Змейово е изключително подходящо място за това със своите многобройни минерални извори“, заяви Вълев.
За да стане това реалност, Валери Симеонов призова всички, които желаят по-добро бъдеще за Змейово и региона, да подкрепят НФСБ на 25 октомври.
Кандидатите на родолюбивата формация в община Стара Загора са под номер 7.

Широка подкрепа за идеите на партията на СКАТ изказаха и жителите на столичния район „Младост“. На 13 октомври те се срещнаха с кандидат-кмета на патриотите за София Силвия Трендафилова, водача на листата за общински съветници и заместник-председател на Националния фронт Данчо Хаджиев, депутата Димитър Байрактаров и кандидата за кмет на „Оборище“ Мария Цветкова.

Силвия Трендафилова отбеляза, че ще работи за възстановяване на минералните бани в столицата и подчерта, че по-важно от инфраструктурата и пътищата е онова, с което София е уникална, а именно природните дадености.
Водачът на листата на Националния фронт Данчо Хаджиев определи като основна задача на бъдещите съветници на партията в Столичния общински съвет борбата с монополистите като Топлофикация и Софийска вода, както и справедливото определяне на местните данъци и такси.
В София кандидатите на НФСБ са под номер 37 в бюлетината.

На 14 октомври жителите на Димитровград се срещнаха с Валери Симеонов и Христиан Митев, които представиха кандидата за кмет Господин Господинов.
В Димитровград кандидатите на Националния фронт са под 9 в бюлетината.

На същата дата, на градския площад в Неделино се проведе голям митинг в подкрепа на кандидата за кмет на партията на СКАТ Стоян Беширов. На събитието присъства и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който сподели убеждението си, че Беширов ще бъде избран за кмет без балотаж.

„Всички видяхме през последната година на какво е способен Беширов, въпреки медийната атака срещу него. Неговата желязна воля се прояви и въпреки разклатеното си здраве, той не се отказа. Националният фронт застава твърдо и непоколебимо зад всички негови решения за доброто на Неделино“, изтъкна Валери Симеонов.
Пред множеството Стоян Беширов заяви, че както през досегашния си мандат, за в бъдеще отново ще се води в своите решения от нуждите на общината и неделинци.

„Неделино е най-патриотичната, най-българската община не само в Родопите, но и в България. Ние сме стожерът на българщината и искаме подкрепа от хората, за да продължим работата в интерес на гражданите.
За всеки българин е мечта да живее в град като Неделино. Нека продължим нашата работа!“, обърна се развълнувано към присъстващите Стоян Беширов.
Националният фронт в Община Неделино е под номер 14 в бюлетината.

На 14 октомври предизборната програма и листата на НФСБ бяха представени и пред жителите на Чирпан. Специален гост на срещата бе депутатът Димитър Байрактаров.
В Чирпан патриотите са под номер 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ



Кандидатът за кмет на столичния район „Младост” Мария Цветкова (правата) представи приоритетите в програмата на партията на СКАТ за управлението на София

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки