Националният фронт ще ликвидира монопола на ДПС в Търговище


Националният фронт ще ликвидира монопола на ДПС в Търговище
09 Октомври 2015, Петък


„Основната мисия на „Национален фронт за спасение на България“ в област Търговище е борбата с протурската партия ДПС и нейната антибългарска политика,

Автор: Десант

която разделя етносите в региона.“ Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов при откриването на предизборната кампания на патриотичната партия в Търговище на 5 октомври.
„Нашата задача е да разбием властовия монопол на ДПС в малките населени места в областта, където хората на Лютви Местан всяват напрежение, особено в предизборния период. Аз съм убеден, че ще се справим. За целта е нужно истинските патриоти и родолюбци да се обединят около каузата на Националния фронт и на 25 октомври да гласуват с номер 6 в бюлетината“, обърна се Симеонов към събралите се жители на Търговище в залата на местния младежки дом.

Председателят на родолюбивата формация представи кандидатите за общински съветници за петте общини в областта. Водач на листата на партията на СКАТ в Търговище е дългогодишният ръководител на телевизия СКАТ в региона Любомир Павлов, следван от опитния разследващ журналист Василиса Стоянова.

„В последните няколко мандата местният парламент в Търговище бе управляван от мнозинство на задкулисието, изцяло в интерес на ДПС, като бяха извършени десетки съмнителни сделки в полза на фирми, свързани с протурската партия. Тези корупционни практики ще бъдат спрени от бъдещите съветници на Националния фронт, които ще дадат всичко от себе си за разбиването на статуквото в нашата община“, заяви Любомир Павлов.
След края на събитието Валери Симеонов откри тържествено предизборния щаб на патриотите в Търговище, който се намира на ул „Братя Миладинови“ 24.
Кандидатите на НФСБ в Търговищко са под номер 6 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки