Искрен Веселинов: Русе се превърна в провинциално градче


09 Октомври 2015, Петък


„Русе, който е бил първи в толкова много неща, сега е едно провинциално градче“ – това заяви Искрен Веселинов, кандидат за кмет на Русе, издигнат от местната коалиция

Автор: Иван Ванев

„Патриотите-ВМРО“, пред препълнената зала на Държавната опера. „Моят център на вселената винаги е бил Русе“ – изтъкна още той и допълни, че предстоящите избори са едни от най-важните.
За да го подкрепят, в най-големия ни дунавски град пристигнаха лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и на ВМРО Красимир Каракачанов.

„На 25 октомври ще избирате човек, който трябва да управлява с чест, достойнство, патриотизъм и любов. Изключително важно е той да има личностни и обществени качества и да бъде професионалист. Искрен Веселинов притежава всички необходими качества, за да поведе общината към успешно развитие. Затова на 25 октомври гласувайте с бюлетина 18“, призова Валери Симеонов.

„Това, което правя, го правя с ясното съзнание, че трябва да извървим дълъг път. Местната икономика трябва да е над всичко. Русе трябва да се развива като индустриален град, като се спазват екологичните изисквания и това е нашата голяма цел“ – категоричен бе кандидатът на патриотите за кметското място в града Искрен Веселинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки