НФСБ с ново начало за Средец и Камено


НФСБ с ново начало за Средец и Камено
Въпреки саботажа на Иван Жабов, десетки жители на Средец се стекоха на митинга на НФСБ и СЕК на площада
09 Октомври 2015, Петък


Родолюбивата формация откри при голям интерес своята кампания в двете бургаски общини

Автор: Десант

Да се спре с ограбването и обезлюдяването на Средец, и общината да поеме към възраждане на икономиката, разкриване на нови работни места и осигуряване на поминък за местните жители. Това е основната задача, която си поставят кандидатите на коалицията „НФСБ и СЕК“ на предстоящите местни избори.

Патриотите събраха десетки местни жители на площада пред читалището на 4 октомври. Срещата се проведе на открито, тъй като представителите на двете партии не бяха допуснати в читалищната зала по заповед на настоящия кмет на Средец и кандидат за втори мандат Иван Жабов.
Специални гости на откриването на кампанията за местния вот на родолюбивата коалиция бяха лидерът на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов, депутатът от Патриотичния фронт Христиан Митев и председателят на „Средна европейска класа“ Георги Манев.

Преди началото на митинга те прерязаха лентата на новия клуб на патриотите в града.
„Нашите амбиции са да направим всичко по силите си и да променим община Средец, защото тя остана малко встрани от погледа на държавната власт. Решението, което сме взели, е да поведем града напред и да положим сериозни стъпки към възраждането на икономиката в него - тази, която даваше приходи и поминък, да развием и направим печелившо и земеделието. Единственото, което направи сегашният кмет за 4 години управление, са няколко козметични ремонта и мероприятия в подкрепа на циганите. Така обаче нещата никога няма да потръгнат в града“, обърна се към присъстващите Валери Симеонов.

Докато той говореше пред аудиторията на площада обаче, изненадващо и само на това място в града бе прекъснато електричеството. Въпреки това, интересът на местните хора не секна и те останаха до късно на тъмния площад.
Валери Симеонов представи кандидата за кмет на Средец, издигнат от НФСБ и СЕК - Живко Гърков, както и кандидатите за общински съветници в общината.

„За мен да си кмет на община Средец означава първо и единствено – отговорност, отговорност и пак отговорност. Аз искам да се спре обезлюдяването на нашия град, да се осигурят реални работни места с привличане на инвестиции. Роден съм в Средец, израснал съм тук, върнах се тук, искам да живея и да работя тук”, заяви пред своите съграждани Живко Гърков, който е добре познат сред тях и се ползва с изключителен авторитет.
Валери Симеонов отбеляза и че Средец и неговите жители може да имат блестящо бъдеще, но това зависи и от самите избиратели. Той ги призова да не се продават за жълти стотинки.

Успехът на коалицията между НФСБ и СЕК ще бъде успех и на общината. Решението обаче ще вземе всеки един отделен човек за себе си. На кукичката в капана не е закачено сирене, а 20 или 40 лева, или много розови обещания. И когато мишката повярва на розовите обещания, капанът щраква за четири години и връщане назад няма, обобщи Симеонов.
От своя страна лидерът на СЕК Георги Манев заяви, че не може да се създаде европейска класа по европейски тип, ако първо не спасим България. „Знам, че местната власт ви е смачкала и въпреки всичко, аз съм убеден, че в Средец имате куража да се изправите и да подкрепите истинските патриоти“, заяви той.

Валери Симеонов добави, че кандидатите на партията на СКАТ в Средец ще работят по примера на парламентарната група на Патриотичния фронт в Народното събрание.
„Нашите депутати показаха как може да се работи в парламента така, че без да имаш мнозинство, да постигаш това, което си обещал на хората. Този модел на политика ще бъде наложен и в Средец чрез нашия бъдещ кмет и нашите представители в Общинския съвет. Нашите кандидати се различават коренно от сегашния феодален модел на управление, затова подкрепете ги с номер 13 в бюлетината на 25 октомври“, призова в края на събитието лидерът на НФСБ.

Няколко часа по-късно патриотите сложиха началото на предизборната кампания в съседната община Камено. Пред събралите се жители на градчето в местното читалище лидерът на НФСБ Валери Симеонов и народният представител Христиан Митев представиха кандидат-кмета на родолюбците Иван Кузманов.
„За мен е гордост, че НФСБ успя да наложи да се говори открито за корупцията и антиконституционната дейност на протурската ДПС. В парламента вече се вземат нужните законодателни мерки за намаляване на нейното влияние. В Камено голяма част от гласовете на ромите се купуват от емисарите на Лютви Местан. Националният фронт ще промени това“, категоричен бе Валери Симеонов.

Подпомагането на земеделските производители чрез средства по европейските програми, справяне с растящата циганска престъпност в Камено и региона, както и пълна подмяна на градската инфраструктура са основните приоритети в програмата на Иван Кузманов.
„Нужни са решителни мерки, за да спрем икономическото затъване на община Камено и да върнем тук младите семейства, които напуснаха нашия град заради липсата на препитание. Само хора смели и достойни като кандидатите на НФСБ могат да се заемат с тази трудна задача и да постигнат успехи. Затова всеки, който иска решителна промяна в Камено, да гласува с номер 6 в бюлетината“, призова кандидат-кметът на родолюбците.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


Лидерът на партията на СКАТ Валери Симеонов (на трибуната) представи кандидат-кмета на патриотите за община Камено Иван Кузманов (първият от ляво надясно)

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки