Седмичен хороскоп


09 Октомври 2015, Петък


9 - 15 октомври 2015 г.


Овен Звездите поставят вашето търпение на изпитание. Иска ви се да вземете решение, но разумът ви казва, че трябва да почакате малко. Много скоро всичко се изменя във ваша полза. Започвате период на самота, изчистване на пространството вътре и вън от вас. Някои приятелски връзки може да бъдат анализирани критично и не е изключено да ги прекратите. Нуждата ви от пари е голяма, но средства идват и от допълнителна работа.

Телец Неочаквана среща със стар познат може да събуди в душата ви сантименталност и романтика. Ако искат от вас бързи решения, и то за важни неща - не ги давайте. Поискайте достатъчно време за размисъл. Възможно е да получите интересно предложение от делови партньор. Работата не е лесна, но е интригуваща. Мнозина биха искали да бъдат на ваше място, а вие продължавате да изпитвате неудовлетворение.

Близнаци Периодът е подходящ за приключения, за внедряване на нови неща в живота. Предстои ви адаптиране, може да нарушите някои от принципите си, но затова пък да изпитате вълнения и да видите нови неща. Не се самообвинявайте каквото и да се случи. Нещата не са толкова прости, има пластове, за които вие дори не подозирате. Смелостта ви е подхранена от близък човек. Той може да ви даде силата и увереността, че действията ви са правилни.

Рак Всяка доброта, извършена от вас, ви се връща в подходящ за вас момент. Ревността може да мъчи по-младите от вас. Има нещо, което ви смущава и пречи да се чувствате щастливи. Възможно е да не сте изяснили някои недоразумения и това да ви пречи. Домът ви може да стане място, което е уютно и комфортно, очаквате гости и се стараете да бъдете на ниво. Ако искате съвет от звездите, той е умереност и естественост.

Лъв Жените от зодията показват суетност, докато мъжете веднага се заемат с организирането на някои мероприятия. Вие, които обикновено знаете как да потушавате кавгите, през настоящия период проявявате тенденция, характеризираща се по-скоро с „наливане на масло в огъня“. Склонността ви да дразните хората нараства. Имате забележителен напредък в социалното положение.

Дева Вложете чувство в това, което правите, ако искате резултатите да са добри. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. Това не е добър атестат. Възможно е да покажете силно желание да бъдете независими и свободни. Имате силна и точна интуиция. Вярвайте в нея. Събитията ви отварят очите за новото, което се задава, и вашето място в него.

Везни Планетите ви помагат да обедините творчеството с прагматизма и да постигнете добри резултати. Художниците и музикантите получават допълнителна космическа благословия. Обстоятелствата може да се стекат благоприятно за представителите на този знак. Дошло е време да разгърнете таланта си и да покажете на какво сте способни. Това е период за изпълнение на желанията ви.

Скорпион Опитайте се да бъдете добронамерени и коректни. Ако имате приятели, е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Имате насъбрана емоционална енергия в душата си и е важно да я изкарате навън, да споделите това, което ви мъчи. Но не го правете на всяка цена, важно е какъв е човекът до вас. Освободете се от някои излишни страсти, това, което ви е нужно, е спокойствие и търпение.

Стрелец Съветът на звездите е: сменете подхода, нещо друго, по-различно може да ви донесе успех. Вие сте много отговорни в работата си и това ви носи заслужено признание. Внимателно се отнасяйте към хора с водни зодии, те са по-чувствителни и обидчиви и може да се засегнат от небрежно подхвърлена дума. Планетите ви помагат да решите много важен личен въпрос. Използвайте момента. По отношение на партньора си трябва да сте по-мили и доверчиви, така ще възстановите хармонията помежду си.

Козирог Периодът е предназначен за активен труд, физически натоварвания и общуване. Неподходящи са колективните действия. Не губете чувство за реалност. Много неща могат да ви се сторят лесни за осъществяване, но излишната ви увереност може да ви попречи да видите реалното състояние на нещата. Очаква ви ново запознанство, което скоро да ви осигури допълнителни доходи.

Водолей Не бързайте, довършвайте започнатите неща бавно и разумно. Възможно е да водите откровени разговори с членовете на семейството си. Предстои ви решаване на материални проблеми и макар да не сте склонни на отстъпки, може да се наложи да ги направите. Някои може да върнат стар дълг, да се сдобрят с приятел. Периодът носи пречистване, спокойствие. Крие капан.

Риби Смело реализирайте замислите си, малко повече самочувствие няма да ви е излишно. Може да продължите започнатото, но трябва да се съобразявате с това, че има нови обстоятелства. Колкото по-адаптивни и гъвкави сте, толкова по-добре. Можете да се доверите на жена от зодия Дева или Козирог. Със своята практичност тя може да ви предпази от грешки. При някои представители на този знак неочаквано може да се появи на хоризонта стара любов.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки