Как група родолюбиви българи успяха да спрат мигранти


Как група родолюбиви българи успяха да спрат мигранти
Заловените в Странджа от ОЗБГ мигранти
08 Октомври 2015, Четвъртък


На 19 септември 2015 г. няколко от членовете на Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) и наши приятели направихме разходка в гората.



Целта ни беше релакс сред природата, спорт на открито, запознаване с нови хора и да видим дали има мигранти, както пише в интернет.
Обходени бяха селата Близнак и Евренозово и гората около тях. Ние мигранти не видяхме, но на отиване имаше камион на Гранична полиция с някакви мургави същества, а на връщане пак видяхме такъв камион, но броят на по-тъмнокожите хора беше малко по-малък.

Решихме на следващата събота отново да се разходим из Странджа с идеята дори и да не видим нелегално преминали границата чужденци, да хапнем, да поспортуваме и да си починем далеч от мръсен въздух и шум. Разходката сред природата, особено в приятна компания, зарежда с невероятна положителна енергия!
Речено-сторено и на 26 септември отново тръгнахме по същите места. Срещнахме местни жители, представихме се, говорихме с тях и те ни разказаха за мигрантите, като ни показаха  места, откъдето минават, пожелавайки ни успех в патриотичните дела.

Навлязохме в гората, пообиколихме из нея, направихме тренировка, хапнахме и седнахме да си починем до една рекичка. Решихме, че можем да съчетаем полезното с приятното и се пръснахме в района. Хем да си отдъхнем, хем да видим дали ще минат мигранти, за които да сигнализираме на властите.
Стояхме известно време и забелязахме една група хора, които се движеха в гората. Спряхме ги, обадихме се на Гранична полиция, но не можахме да обясним къде се намираме. Затова казахме на полицаите, че ще заведем чужденците до пътя, а те да ги поемат оттам.

Мигрантите бяха около тридесетина – миризливи, повечето със силно мургав цвят на кожата, изпоцапани и със странен поглед, дори зловещ.
Показахме им пътя и тръгнахме да вървим с тях, уж да не се изгубят. Така успяхме да ги предадем на полицаите.
Призоваваме всеки, който милее за родината ни и който има тази възможност, да ходи по-често на разходки в гората – хем да спортува за здраве, хем да изпълни гражданския си дълг. Явно няма кой да се погрижи за нас, затова сами трябва да се оправяме и да помагаме на властите.
Членове на Организацията
за закрила на българските граждани,
Бургас


В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки