НФСБ представи своите кандидати за местните избори в София


НФСБ представи своите кандидати  за местните избори в София
02 Октомври 2015, Петък


На 1 октомври в столичния хотел „Радисън“ председателят на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов официално представи кандидатите на НФСБ


 за кмет, за районни кметове и за общински съветници в София, както и избраниците на патриотите за кметските постове в населените места в Софийска област.
За кмет на Столична община от родолюбивата формация издигат кандидатурата на Силвия Трендафилова – съучредител на НФСБ и член на Националния политически съвет на партията. От 15 годините работи в телевизия СКАТ, в последните 6 от които е автор и водещ на предаването „Зад фасадата," разглеждащо проблемите на София и жителите й. Носител е на редица престижни журналистически награди.

Начело на листата за общински съветници застава заместник-председателят на НФСБ  и управител на софийското студио на СКАТ ТВ Данчо Хаджиев. В периода 2007-2011 г. той е общински съветник в Столичния общински съвет (СОС), където е член на 3 комисии. По негова инициатива през 2011 г. СОС взима решение за възстановяване на паметната плоча на църквата „Св. Петка Самарджийска", където според редица научни данни е препогребан Васил Левски. През целия си мандат като общински съветник Хаджиев се бори за премахване на незаконно монтираните високоговорители на софийската джамия „Баня башъ", както и срещу използването на тротоара пред джамията за мюсюлмански молитви.

Втора в листата за столични общински съветници е кандидатът за кмет на София Силвия Трендафилова. Непосредствено след нея се нарежда главният редактор на новините на СКАТ-София Мария Цветкова, наложила се като журналист, който задава едни от най-острите и неудобни въпроси на български и чужди политици. Съучредител на НФСБ и член на Националния политически съвет на партията.

Четвърти в листата е арх. Здравец Хайтов. По негови проекти са реализирани редица архитектурни обекти в Смолян и Златоград, а също така са построени посолството и резиденция на Южноафриканската република, надстройка на летателна приемна сграда на Летище –  София, българският павилион на „Eкспо 99" в Китай и др. Изпълнител е на синтеза за паметника на загиналите при атентата край гара Буново, скулптурната композиция пред Родопския театър „Николай Хайтов" в Смолян, на бюст-паметника на генерал Владимир Стойчев пред Спортната палата в София и др.
На пета позиция сред кандидатите за общински съветници на патриотите за столицата е Елена Маринова – специалист в областта на публичната администрация. Следва Стоян  Грозданов, който работи  като програмист по внедряване и поддръжка на счетоводен софтуер. Близо десетилетие той води борба с грабежа на монополите в енергетиката и оказва безвъзмездна помощ на жертвите на агресивната и заблуждаваща политика на  „Топлофикация“ - София.  Един от организаторите на февруарско-мартенските демонстрации през 2103 г. и участник в протестите срещу рекета на шофьорите, осъществяван от Столична община, както и против високите цени на бензина, заграбването на т. нар. „вакъфски имоти” и против корупцията в правосъдната система.
Седми в листата е Антон Терзиев – футболен съдия в „А“ Професионална футболна група. Заемал е мениджърски длъжности в редица европейски компании.
Кандидат за кмет на район „Банкя“ е Валентин Хаджимитов, на столичния район „Витоша“ – Веселин Сотиров, на район „Връбница“ – Юлиян Стоянов, на район „Възраждане“ – Васил Петковски, на район „Изгрев“ – Красимир Димитров, на район „Илинден“ – Милко Петров, на район „Искър“ – Красимир Зарев, на район „Красна поляна“ – Антон Терзиев, на район „Красно село“ – Манол Станков, на район „Кремиковци“ – Георги Петев, на район „Лозенец“ – Антоний Найденов, на район „Люлин“ – Димитър Токалов, на район „Младост“ – Мария Цветкова, на район „Надежда“ – Ангел Калайджиев, на район „Нови Искър“ – Николай Марков,  на район „Оборище“ – Елена Телкийска, на район „Овча купел“ – Елена Токалова,  на район „Панчарево“ – Стелка Великова, на район „Подуяне“ – Георги Върбанов, на район „Сердика“ – Милена Атанасова, на район „Слатина“ – Пламен Велков, на район „Средец“ – Иво Буюклийски, на район „Студентски“ – Христо Стоименов, на район „Триадица“ – Ася Найденова, на кметство Кътина – Йордан Йорданов и на кметство Световрачане –  Станка Станчева.
НФСБ издига кандидати за кметския пост и в редица населени места на Софийска област: за кмет на Елин Пелин –  Венцислав Тоцев, на Костинброд – Анелия Велева, на Правец – Павлин Цветков, на Благоевград – Димитър Маринов, на Своге – Георги Петков, на с. Чавдар – Иван Нешков, и на с. Челопеч – Никола Матеев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки