Сливенските родолюбци тръгнаха на изборите с молебен


Сливенските родолюбци  тръгнаха на изборите с молебен
Кандидатите за кметове и общински съветници на НФСБ в Сливенска област започнаха своята кампания с молебен в катедралния храм „Св. Димитър”
02 Октомври 2015, Петък


Кандидатът за кмет на Сливен от „Национален фронт за спасение на България“ Доброслав Иванов и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места


откриха предизборната си кампания в катедралния храм „Св. Димитър”. Лично Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий отслужи молебен в съслужение с уважаваните отци Евгений Янакиев и Йоан Петров. Владиката произнесе прочувствена проповед за упованието в Бога за успешния край на начинанието.

Кандидатът на патриотите Доброслав Иванов е известен местен журналист. Някои го определят като „гласа на Сливен“ заради големия му стаж в редица радиостанции. Областен координатор на НФСБ и репортер на телевизия СКАТ. Списвал е вестник „Патриот", участвал е в организацията и логистиката на редица избори след демократичните промени. Възстановявал и градил паметници на национални герои от Сливенския край.
За НФСБ в община Сливен ще се гласува с номер 1 в бюлетината.


Към победа в Шумен с 12 бели гълъба

Дванайсет бели гълъба, символизиращи номера в бюлетината на „Национален фронт за спасение на България“, с която се явява на местния вот в града под Илчов баир, дадоха на 28 септември старта на предизборната кампания на патриотите в Шумен. Председателят на НФСБ Валери Симеонов и народният представител Христиан Митев представиха пред шуменци кандидата за кмет на града Наталия Стефанова, както и кандидатите за общински съветници на родолюбците в Шуменска област.

На събитието присъства и лидерът на арменската общност в града Киркор Панасян, който връчи почетен плакет на лидера на родолюбците Валери Симеонов и градския координатор Румен Русев, в знак на благодарност за приноса на НФСБ и телевизия СКАТ за признаване на арменския геноцид. По време на събитието Валери Симеонов и Наталия Стефанова прерязаха лентата на новия клуб на партията, който се намира на булевард „Плиска“ 30.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки