На Ямбол е нужно твърдо, но прозрачно управление


На Ямбол е нужно твърдо,  но прозрачно управление
Кандидат-кметът на Ямбол от листата на НФСБ Неда Карска се обяви за прозрачно управление на града, което да възроди икономически общината и региона
02 Октомври 2015, Петък


Кандидат-кметът на НФСБ Неда Карска се обяви за възраждането на града

Автор: Десант

При огромен интерес от страна на ямболските жители бе сложено началото на предизборната кампания на „Национален фронт за спасение на България“ в града край Тунджа. На 28 септември в препълнената зала на НТС в Ямбол лидерът на НФСБ Валери Симеонов и депутатът Христиан Митев представиха кандидат-кмета на Ямбол от листата на родолюбците Неда Карска, както и кандидатите за общински съветници от областта.

„Ямбол е станал символ на корупция, лошо управление и откровени кражби на обществени средства. Националният фронт като сила, която винаги е била коректив на статуквото, предлага алтернатива в лицето на достойния и честен патриот Неда Карска. Аз съм убеден, че ямболии, които държат на прозрачността в общинската власт и искат градоначалник, който е загрижен за техните интереси, ще дадат своя глас за НФСБ на 25 октомври“, заяви Валери Симеонов в своето слово към присъстващите на събитието.

Неда Карска представи основните си приоритети от своята програма за управление на Ямбол.
„Време е нашият град да отгърне нова страница и да бъде възроден от икономическата и демографска разруха, до която бе доведен от редица безотговорни и некомпетентни кметове. Ще въведа твърдо, но прозрачно управление, а вратите на общината ще бъдат отворени всеки ден, за да може гражданите да искат съдействие за своите проблеми от местната власт.

Сред първите ми задачи ще бъде прекратяването на престъпленията в циганския квартал, спиране на презастрояването на града, особено в зелените площи, преоценка на всички незаконни строежи и най-вече много строг контрол върху бюджета на Община Ямбол, който досега бе разхищаван от управляващите за съмнителни сделки“, подчерта кандидатът за кмет от партията на СКАТ.
НФСБ издига кандидатите за кметове и общински съветници във всичките четири общини в Ямболска област, като патриотите ще бъдат с номер 14 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки