На Варна й трябва кмет, който да е патриот


На Варна й трябва кмет, който да е патриот
Откриването на предизборната кампания на Националния фронт във Варна премина при голям интерес от страна на жителите на морската столица
02 Октомври 2015, Петък


Това заяви Валери Симеонов при откриването на предизборната кампания на НФСБ за местния вот в морския град

Автор: Десант

Десетки симпатизанти и членове на „Национален фронт за спасение на България“ присъстваха на откриването на предизборната кампания на патриотите във Варна, състояло се на 28 септември. Председателят на НФСБ Валери Симеонов и народният представител Христиан Митев представиха пред варненци кандидата за кмет на родолюбците Димитър Карбов и листата за общински съветници в морския град.
„На Варна е нужен достоен и последователен патриот за кмет като Димитър Карбов. Аз съм убеден, че ако жителите на морската столица му гласуват доверие, само след две години проблемите с ромите в квартал „Максуда“ ще останат в миналото“, заяви Валери Симеонов.

„Смея да твърдя, че кандидатите на НФСБ за Общинския съвет са последователни хора и ще провеждат политика на безкомпромисен контрол над местната власт, както и ще дават полезни предложения за настоящето и бъдещето на Варна“, допълни Димитър Карбов.
Валери Симеонов изтъкна пред присъстващите, че за разлика от всички останали партии, Националният фронт поема ангажимент и го спазва. „Ние не развяваме политически лозунги и обещания, не пускаме розови балони, не лъжем хората.

Казваме истината и поемаме ангажименти, важни за България и общините, и ги изпълняваме. Без да сме в управлението на страната, защото ние не допуснахме наши представители да влязат във властта, може да се гордеем, че със своята последователна линия на поведение постигнахме повече, отколкото някои партии, които са в управлението и имат министри“, категоричен бе лидерът на партията на СКАТ.
Той припомни успехите, постигнати от 18-те народни представители на НФСБ през последните девет работни месеца, като изтъкна, че най-голямо постижение е отстраняването на антиконституционната ДПС от властта.

„Отстраняване на нейните кадри е продължителен процес, но началото му е поставено. Само при изпълнението на това условие ние поехме ангажимент да подкрепяме програмата за стабилно управление на властимащата коалиция”, заяви Валери Симеонов. Сред успехите на НФСБ той посочи още ревизията в енергетиката и разкритията за злоупотреби в отрасъла, както и поставянето на ограждения по границата ни с Турция,
„Оградата не е завършена, но благодарение на Националния фронт се работи, има движение на техника и униформени, потокът на така наречените „бежанци“ през България е най-малък в целия Европейски съюз”, изтъкна лидерът на патриотите.

Той добави, че приетите от парламента законодателни промени по инициатива на НФСБ, чрез които са завишени санкциите за купуване на гласове, както и заличаването на незаконните регистрации са само началото на реформите в Изборния кодекс. „Това са последните избори, които се правят по сегашните правила. Постигнато е разбирателство с партиите в кабинета и след местния вот промените по идея на НФСБ ще станат факт“, заяви Симеонов.

Няколко часа по-късно родолюбците откриха предизборната кампания и във варненското село Константиново, където също имат многобройни привърженици. За кмет на населеното място патриотичната формация издигна Мариана Полихронова.
Номерът на бюлетината, който жребият определи за кандидата на НФСБ за варненски кмет, е 9.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
MUNCHO
02.10.2015 15:12:50
0
0
TARGOVEZO MEDIATOR-dumata PATRIA NE E FRENSKA A GRECKA.
1
TARGOVEZ MEDIATOR POSREDNIK i
02.10.2015 11:24:22
0
0
po prinzip vseki kojto se rodi v balgaria nesavisimo ot proishoda moshe da se narisha patriot poneshe dumata patriot idva ot frenskata duma PATRIA -RODINA
dumata sanarodnizi vashi za vsishki s balgarski p[roishod nesavisimo dali imat balgarsko grashdanstvo dumata sagrashdani vashi za vsishki koito imat balgarsko grashdanstvo naprimer az ako imam balgarsko grashdanstvo vsishki koito imat takva sa moi sagrashdani ako imam germansko grashdanstvo vsishki koito imat takova pak sa moi sagrashdani ako imam amerikansko fidjiansko argenttinsko
pak sashtata rabota no trjabva da dadat na oligarsite prosveteni i neprosveteni ot zjal svjat dopalnitelni pasporti i grashdanstvo na naddarshvanata darshava nareshena OLIGARHIA zashtoto te sa savsem drugi sagrashdani koito vlijajat na sabitiata po sveta
a az kato imam ili njamam pari moga da sam mister somebody njakoj si i s pari moga da sam mister nobody nikoj si znashi mister ima-njama njama -ima
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки