Старозагорските патриоти: „Винаги може и по-добре!“


Старозагорските патриоти: „Винаги може и по-добре!“
Гергана Микова
02 Октомври 2015, Петък


На 27 септември в Регионалния исторически музей в Стара Загора бе поставено началото на предизборната кампания на „Национален фронт за спасение на България“


за местния вот в областта. Мястото на събитието не е случайно избрано от родолюбците. Стара Загора е град с хилядолетна история. През вековете той става арена на десетки значими сражения, тук се пишат много от най-героичните страници на българската история – легендарното Старозагорско въстание, предшествало Априлската епопея, героичната Битка при Стара Загора по време на Руско-турската война, последвалото я кърваво клане, при което стотици старозагорци биват посечени от кръвожадната армия на Сюлейман паша, която после изгаря града до основи. Но той пак възкръсва от пепелището...

С откриването на предизборната си кампания именно в местния музей патриотите без думи изразиха убеждението си, че историята трябва добре да се знае и да не се забравя никога. За да имаме бъдеще като нация и държава.
Кандидатът за кмет на Града на липите Гергана Микова и кандидатите за кметове и общински съветници в областта бяха представени от лидера на НФСБ Валери Симеонов и народните представители Христиан Митев и Димитър Байрактаров.

„За последните девет месеца в парламента Националният фронт показа, че непоколебимо, последователно и с огромна любов към България служи на нацията и страната. Това няма да се промени и след местните избори. На предстоящия вот НФСБ тръгва със същите принципи и идеи, които приехме при създаването на партията през 2011 г. Приоритетите остават същите – спасението и възраждането на България. Те ще бъдат отстоявани и от кандидатите за кметове и общински съветници в Старозагорска област, защото това се честни и достойни хора, които ще се борят справедливостта да възтържествува и интересите на гражданите да бъдат защитени“, заяви в своето слово Валери Симеонов.

Кандидат-кметът на патриотите Гергана Микова пък обяви, че са нужни повече средства за крайните квартали на града и по-големите населени места в общината. „Основните приоритети на НФСБ в Стара Загора е разкриването на работни места и повече инвестиции в местната икономика. За целта местната власт трябва да работи много по-активно, за да привлече средства от програмите на Европейския съюз“ – очерта в общи линии основните си цели Гергана Микова и разкри девиза на кампанията на местните патриоти: „Винаги може и по-добре“.

Тя уточни, че листата за общински съветници на партията на СКАТ в Стара Загора се състои от експерти, като в нея са намерили място специалисти в различни области, доказани професионалисти и хора с опит. В нея са включени и представители от големите села в общината, както и от най-големите градски квартали.
В Стара Загора родолюбивата формация ще се яви на изборите под номер 7 в бюлетината за кмет и общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки