Кандидатите за кметове да обявят имотите си


02 Октомври 2015, Петък


В публикация на официалната си страница във „Фейсбук“ кандидатът на НФСБ за кмет на Пазарджик Благо Солов хвърли ръкавицата към всички свои съперници,


като ги призова да обявят публично доходите и имуществото си. Освен впечатляващия списък от имоти и доходи, които Солов е изброил публично в социалната мрежа, той е добавил и чисто свидетелство за съдимост.
Прави впечатление, че предприемачът е един повече от добре материално осигурен човек, със солидни приходи и незначителни задължения на фона на големите си активи – нещо обичайно за всеки работещ в България бизнес.

Подобно действие е непознато досега в политическата практика у нас и е поредното доказателство, че Благо Солов иска да влезе във властта с открити карти и на практика отхвърля слуховете и съмненията за частни интереси и корупция. Засега все още никой от опонентите му не се е осмелил да последва примера му.

Благо Солов е известен като човек, дарил милиони, за да могат жителите на Пазарджик да се чувстват по-добре в града си. Мнозина виждат неговата инициатива да обяви доходите и имуществото си като хвърлена ръкавица към действащия кмет и кандидат за нов мандат Тодор Попов, когото преди време журналистическо разследване осветли като собственик на имоти за милиони – вкл. имение с изкуствена река и специална постройка за фитнес, а прокуратурата и НАП от месеци насам проверяват имотното му състояние.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. Издател ПП НФСБ


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки