Седмичен хороскоп


27 Септември 2015, Неделя


25 септември - 1 октомври 2015 г.


Овен Вие сте изпълнени с интересни и оригинални идеи. Вашите отношения в семейството са изключително топли и доверителни. Ако по-рано е имало напрежение между вас и вашите роднини, сега те са вече в миналото. Не се захващайте за няколко неща едновременно, иначе няма да можете да завършите нито едно. В края на седмицата може да сте невъздържани в езика си и готови да започнете спор или скарване.

Телец Звездите ви препоръчват усамотяване и съсредоточаване върху позитивни мисли и емоции, тишина. Може да сте мнителни и обидчиви. Възможни са срещи със старите приятели или далечни роднини. Постарайте се да се държите сдържано – не се увличайте по примамливите предложения и избягвайте случайните познанства. Несъгласие или скарване с близкия човек може да прерасне в скандал.

Близнаци В приятно общество може да се отвлечете от тежестта на ежедневните грижи. Навярно ви се налага да заплатите основните си дългове. Обаянието ви расте. Появяват се нови покровители и поклонници. Звездите предвещават подобряване на обстановката в семейството, ако успете да заобиколите скритите капани. Известна разсеяност и неувереност в себе си могат да станат причина за дребни любовни недоразумения.

Рак Възможно е състояние на апатия. Дори семейните проблеми могат да отидат на заден план. Не трябва да се затваряте в себе си. Сега за вас е полезно общуването с близкия човек, на когото можете напълно да се доверите. Не трябва да проявявате безразличие и да отказвате помощ, която е по силите ви. В средата на седмицата отменете всички посещения и се откажете от срещите. Отделете повече време за почивка и сън.

Лъв Вашата мнителност и желанието да проникнете на всяка цена в същността на нещата може да доведе до разочарования. Вероятно под външната почтеност на новите ви приятели се скрива измама и предателство. В края на седмицата е безполезно да форсирате събитията или да се стараете да се справите с негативните тенденции.  Звездите препоръчват да се отнасяте критично към своите възможности.

Дева Отношенията с противоположния пол може да се изострят. Възможно е да сте принудени да общувате с хора, чужди ви по начин на живот и мироглед. Първото впечатление и първите мисли са верни. Ако не знаете как да постъпите в трудна ситуация, се вслушайте в гласа на своята съвест. Известна монотонност и мнимо еднообразие могат да ви принудят да си търсите нова работа. Постарайте се да сте пестеливи.  Усмирете желанията си и не бързайте.

Везни Спрете и се огледайте – това ли сте очаквали от живота? Можете изцяло да проявите своите интелектуални способности и логическо мислене. Неприятностите трябва да заобиколят влюбените. Възможни са резки смени на настроението. Не обиждайте близките ви хора. Допуснете ги до вътрешния си свят. Основният въпрос, който измъчва много от представителите на този знак е – аз на мястото ли съм си?

Скорпион Седмицата е белязана с чувството за покой и равновесие. В тази ситуация най-накрая можете спокойно и непредубедено да оцените много неща и да вземете важни решения. Много от родените под този знак успяват да възстановят позициите си за сметка на спонсорска помощ или поддръжката на роднините. Този период може да доведе до обостряне на любовните проблеми от предишния месец.

Стрелец Тази седмица може да определи развитието на любовните отношения в течение на целия месец. От вас се иска бърза реакция на всички събития. Може с успех да се реализирате. Не се опитвайте да се измъкнете от решаването на дълбоките вътрешни противоречия. В края на седмицата може да се сблъскате с противопоставянето на околните. Нужно е да си направите изводите и най-накрая да завършите начинанията, започнати още през миналия месец.

Козирог Този период е благоприятен за духовно усъвършенстване. От болшинството представители на този знак се изискват много усилия за поддържането на нужното ниво на благосъстояние, престиж и авторитет. Постарайте се да се стегнете и да не пилеете силите си за дреболии. Трудолюбието и усърдието са характерни за вас, а това е именно от което особено се нуждаете в настоящия момент.

Водолей Мнозина от вас са обхванати от идеята за усъвършенстване. Мислите за това няма да ви дават покой. Финансовото ви положение е доста скромно. Съжденията ви може да бъдат погрешни, неточни и несвоевременни. Сега сте енергични, но енергията ви е насочена към противопоставяне, борба, търсене, анализ и изучаване на нестандартни ситуации. Може да възникнат проблеми с противоположния пол.

Риби Заемете се с любимото си хоби, за което досега трудно сте намирали време. Не понижавайте изискванията си към живота. Препоръчва ви се да сте търпеливи и по-скромни в исканията си. Не налагайте на избраника си своите възгледи и начин на живот. Младите много трудно могат да преодоляват струпалите им се проблеми, а също и да уреждат отношенията си с роднините. Осигурен е успехът на тези, които са уверени в себе си и своите убеждения.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки