Те го казаха


26 Септември 2015, Събота


„Взети са мерки. Жандармерията и полицията държат бежанците на 40 километра от границата и не ги пускат да влязат.


Не е нищо добро това, за да кажа "Спокоен съм" и да успокоявам и хората. Положението с бежанците е трагедия. Бебета ги прехвърлят от ръце на ръце, хората се бият, агресията ескалира"
премиерът Бойко Борисов  е спокоен. Няма и за какво

„Европа не опъва червен килим за новодошлите, защото е състрадателна, а защото Европа отчаяно се нуждае от нов източник на работна сила. Европа се превърна в стара и грохнала и се нуждае от човешко подсилване. Те не са мотивирани от състрадание към бежанците. Скоро ние ще ги стъпчем, по волята на Аллах. В цяла Европа всички сърца са изпълнени с омраза към мюсюлманите. Те желаят да бяхме мъртви, но са загубили плодовитостта си, така че търсят плодовитост сред нас. Ще им дадем плодовитост! Ние ще правим деца с тях, защото трябва да завладеем страните им! Независимо дали желаят или не, американци, италианци, германци и французи ще бъдат принудени да приемат бежанци“
имам шейх Мухамад Айед в проповед от джамията Ал Акса

„Провалът на Европа да се справи с притока на бежанци е емблематичен симптом за по-дълбока криза на континента, който е забравил основополагащите си ценности. Когато Средиземно море се превръща в гробище, а Егейско море изхвърля мъртви деца на бреговете си, самата концепция за обединена Европа е в криза. Бежанците трябва да се замислят в коя Европа ще се озоват - дали това ще бъде Европа, където пекар на гръцкия остров Кос раздава хляб на бежанци, или Европа на унгарския премиер, която строи огради и раздава куршуми"
мнението на бившия гръцки премиер Алексис Ципрас от СИРИЗА

„Вие не сте паркинг за бежанци, вие също сте жертви на ситуацията и няма да ви изоставим. Всички държави от Европейския съюз са цел на бежанския поток и трябва да защитават външните граници на съюза. Европейският съюз е напълно ангажиран с това да защити Македония, но също така и Сърбия и другите държави от Западните Балкани”
европейският комисар по разширяването Йоханес Хан пред македонския парламент. (Македония и Сърбия не са членки на ЕС, както знаете)

„Скоро ще има жертва в хода на бежанската криза и тогава ще стане страшно. Трябва да сме търпеливи и да се молим да не се случи най-лошото, за което никой не говори, защото в момента сме поразени от бедата, наречена „политически коректно говорене“. Това, което ще се случи скоро, за съжаление - ще има първа жертва. При струпване на толкова много хора, толкова изнервени хора, съвсем малко трябва, за да падне първият убит мигрант или полицай. България има вина за две от най-тежките кризи в Близкия изток. Тя се състои в символичното ни участие в либийската авантюра и в организирането на конференция на сирийската опозиция в София през 2011 година. Именно тези хора сега представляват „Ислямска държава". Нужно е българските власти да запазят твърдост“
бившият шеф на Централната избирателна комисия професор Михаил Константинов


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки