Патриотите заложиха в Сливен на Доброслав Иванов


25 Септември 2015, Петък


Областният координатор на НФСБ в Сливен Доброслав Иванов е кандидатът за кмет на Града на стоте войводи.

Автор: Десант

Той е и водач на листата за общински съветници, която се състои от 41 души. На второ място е Йордан Чолаков – зъботехник, общественик, един от съветниците в първия общински съвет на Сливен след промените, когато местните съветници работеха безвъзмездно.
Трети в листата е Валентин Велев – екодоброволец. В листата са още представители на дребния бизнес, лекари, стоматолози, учители, финансисти.

Програмата за управление на НФСБ е ориентирана към улесняване на общинските механизми по отношение на условията за бизнеса, усвояване на евросредства, строга финансова отчетност и контрол за действително свършена работа по проекти, свързани с интеграцията на ромите, каза Доброслав Иванов по време на представянето на листата в Сливен в началото на седмицата.

Създаване на още едно висше училище в града с икономическа и агронасоченост на специалностите е също в приоритетите на партията.
НФСБ ще издигне кандидати за кметове в близо 20 населени места в областта, казаха още от партията на СКАТ. Кандидат-кмет на община Нова Загора е Росен Митев, банков служител. В община Котел ще бъде подкрепен кандидатът на ГЕРБ Коста Каранашев, в общ фронт срещу ДПС. Кандидатът за кмет на община Твърдица на НФСБ е Десислава Драганова, специалист в сферата на социалните дейности. Партията ще има във всички общини в областта самостоятелни листи за общински съветници.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки