Три дами водят листата на патриотите в Ямбол


Три дами водят листата на патриотите в Ямбол
Неда Карска
24 Септември 2015, Четвъртък




Автор: Десант

Кандидатът за кмет на Ямбол от „Национален фронт за спасение на България“ Неда Карска ще се яви на местните избори под номер 14 в интегралната бюлетина. Жребият бе изтеглен на 23 септември.
Под номер 14 е и листата за общински съветници на родолюбивата формация. Тя се води от три дами, приели идеите и принципите на НФСБ като единствения път за възраждането не само на града на Тунджа, но и цяла България – Неда Карска, адвокат Ваклена Кънчева и д-р Надежда Начева.

Кандидат-кметът на партията на СКАТ Неда Карска е родена в град Елхово. Завършва висшето си образование в Бургаския свободен университет със специалност „Право”. Към днешна дата тя следва аграрна икономика в Пловдив. Семейна е, има четири деца.
Неда Карска регистрира първата частна фирма в Елхово през ноември 1989 г., която се занимава със земеделие и търговия, а по късно се налага и като един от най-успешните земеделски производители в региона.

Карска е сред учредителите на Националния фронт и е областен координатор на партията в Ямбол. Член на Националния политически съвет на родолюбивата формация. За нея НФСБ е силата, която сплотява национално отговорните българи около идеята за спасение на България. От пролетта на 2015 г. е създател и председател на Сдружение борба за справедливост – Ямбол.

Карска застава начело на редица патриотични каузи и полезни за Ямбол обществени инициативи. Сред тях са защитата на сградата на ямболския Безистен от претенциите на централното мюфтийство да придобие собственост върху една от емблемите на Ямбол. Под ръководство на Карска са проведени множество митинги и събирания пред съдебните сгради в Ямбол и Бургас, за запазването й като публична общинска собственост.

Лидерът на ямболските патриоти подпомага семейство от града, изгубило малкото си детенце в резултат на лекарска грешка. С помощта на Карска (свидетелство в съда и осигуряване на адвокатска защита) делото завърши с обвинителна присъда за лекаря.
Неда Карска е организатор на единствения по рода си протест против корупцията във фонд „Земеделие“, в който взимат участие фермери от цялата страна. Карска е начело на множество протести пред Висшия съдебен съвет във връзка с непрозрачните му практики, в защита на пострадали от съдебната система българи от цялата страна и т.н. справедливи каузи.

Тя е и сред организаторите на едномесечен протест пред сградата на Ямболския окръжен съд против корумпираните магистрати, в който се включват десетки пострадали от съдебната система граждани.


Ваклена Кънчева Надежда Начева

В категории: Политика , Горещи новини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
Случаен
23.10.2015 20:39:58
0
0
Оооо, ти много информиран си бил. Само, че аз мога да ти кажа, че точно името й не е написано правилно. Източникът ти на информация е неверен!
4
ИНФОРМИРАН
21.10.2015 13:21:41
0
0
ВЪВ ВСИЧКО ГОРЕКАЗАНО САМО ИМЕТО И Е ВЯРНО[devil]
3
ИНФОРМИРАН
21.10.2015 13:21:41
0
0
ВЪВ ВСИЧКО ГОРЕКАЗАНО САМО ИМЕТО И Е ВЯРНО[devil]
2
ИНФОРМИРАН
21.10.2015 13:21:40
0
0
ВЪВ ВСИЧКО ГОРЕКАЗАНО САМО ИМЕТО И Е ВЯРНО[devil]
1
TARGOVEZ MEDIATOR POSREDNIK i
30.09.2015 05:45:50
0
0
tesi 3 dami e dobre da znajat she ima 3 indijski dami -bogini na ime TRIMURTI a ne TRI MUTRI ima gi i v internet i imat raslika ot DVULIKIA JANUS
i MNOGOLIKITE ARTISTI . parvata darjava s pari i zdrave vtorata s blagodenstvie tretata s ljubov i pokolenia podobni bogini-divine- boshestva -angeli ima s hiljadi v mitologii religii i podobni i se nadjavam she podobni moi znania i posnania shte pomagat na prijateli i sanarodnizi za tjahno i moe blago i za po dobri vremena na balgarskia rod i narod ako umejat da gi opasjat ot neprijateli i da gi talkuvat i rabotjat pravilno i samo za dobro s tjah .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки