НФСБ издига достойни личности за кметове в Бургаска област


НФСБ издига достойни личности за кметове в Бургаска област
В Деня на Независимостта – 22 септември, НФСБ представи 11 от своите кандидати за кметове на общини в Бургаска област Снимка: gramofona.com
24 Септември 2015, Четвъртък


Националният фронт представи своите кандидати в Деня на Независимостта

Автор: Десант

На светлата дата 22 септември, когато цялата страна отбеляза 107 години от провъзгласяването на Независимостта, партия „Национален фронт за спасение на България“ представи кандидатите си за кметове на общини в Бургаска област.

„НФСБ издига хора, които са се борили сами за своя успех. Те са патриоти и имат стабилни биографии, а не са отгледани в люлката на властта или от партийни централи. Доказали своите качества, те влизат в политиката, за да дадат от себе си и от богатия си опит, а не заради лични или партийни интереси. Затова и те са нашето предложение към избирателите в Бургаска област. Кандидатите на НФСБ са едни от най-достойните хора в техните общини. Нашата цел е да постигнем убедителна победа“ – категоричен бе лидерът на Националния фронт Валери Симеонов, който лично представи кандидатите на патриотите по време на пресконференция, състояла се в Бургас. 

Д-р Бойко Миразчийски – Бургас

Иван Стоянов Кузманов – Камено
Роден в с. Русокастро, на 65 години. Средно техническо образование получава през 1969 г. в Карнобат, а по-късно завършва ВИМЕС – Русе със специалност „Автомобилен транспорт, трактори и кари“. По време на редовната си военна служба се обучава в НШЗО в Плевен.
Работил е в Автокомбинат-Бургас, захарния завод в Камено и ТКЗС в с. Русокастро. От 1991 г. е земеделски производител в родното си село. Едноличен собственик на ЕТ „Кузманов-ИК".
Носител е на два сребърни и един бронзов медал от републиканските студентски състезания по борба.
Вдовец, с един син.

Александър Николов Александров – Несебър
На 41 години, има висше образование, специалност „Мениджмънт на туризма”.
Работил е две години като стоковед в частна фирма, която се занимава с експорт на кожи. Три години е трупал опит в ресторантьорския бизнес като наемател на ресторант, бистро и бар.
Две години е бил управител на депо за твърди битови отпадъци. От 14 години е концесионер на плаж и собственик на заведение.
Владее руски и английски език.

Даниела Панайотова Радева – Поморие
Родена в Поморие, на 47 години.
Завършила е Медицински университет – Варна. Има придобита специалност по обща медицина. Към настоящия момент работи като общопрактикуващ лекар в Ахелой, с. Оризаре и с. Гюльовца.
Участник е в няколко протеста срещу тоталитарното управление на кмета Иван Алексиев. Споделя справедливите искания на бивши собственици на Солна компания в Поморие, от чиито терени край морето са се облагодетелствали по криминален начин хора от властта от всички правителства – от началото на демократичните промени до ден днешен.
Майка на двама синове.

Диан Георгиев Тодоров – Айтос
Роден в Айтос, на 37 години
Секретар е на общинската структура на НФСБ в родния му град. Към настоящия момент е студент в Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, специалност „Българска филология”.
Работил е като строител, охранител и др. Сблъсквал се с некоректни работодатели. Осъдил АПАС 2002 (фирма, свързана с Васил Божков) за 8000 лв. Чрез негови сигнали до прокуратурата и Инспекцията по труда на фирма „Аркус сигурност“-Бургас бяха съставени 21 акта за неизплащане и неотчитане на трудови възнаграждения.
Чрез негов сигнал до Районна прокуратура-Хасково бяха разкрити престъпници, които злоупотребяват с лични данни.
Владее говоримо руски и сърбохърватски език.

Георги Желев Георгиев – Карнобат
Роден в карнобатското село Кликач, на 67 години.
Има полувисше образование. Над 10 години е работил като учител в Техникума по механизация на селското стопанство в Карнобат. Следващите 25 години, до пенсионирането си, е началник на специален отдел в държавна фирма за ремонт на трактори.
Семеен, с една дъщеря.

Димитър Марков Марчев – Руен
Роден в Бургас, на 60 години. Живее в село Ябълчево, община Руен. Завършил е ВЛТИ в София, инженер по горско стопанство.
Бил е началник на горскостопански участък в Държавно горско стопанство – Сунгурларе, ДГС – Граматиково и ДГС – Айтос. Бил е ръководител и на ДГС – Айтос, на дирекция „Общински гори” в Приморско, както и старши експерт в ОСДГ – Бургас.
Работил е като оперативен работник по линия на криминална служба в Бургас и  Айтос. В момента е началник на горскостопански участък в Айтос.
Семеен, с трима синове.

Дико Градев Диков – Царево
Роден в Царево, на 47 години.
Висше образование завършва в Икономически университет-Варна, със специалност „Икономика”, а второ висше образование – в Бургаски свободен университет, със специалност „Право”.
Работил е 27 години като инспектор в РПУ – Царево, а после и като оперативен работник в отдел „Икономическа полиция“. Бил е и зам.-началник на РПУ – Царево.
Семеен, с две деца.

Мариян Иванов Чолаков – Сунгурларе
Роден е в Сунгурларе, на 58 години.
Средното си образование е завършил във Военноморско училище в Бургас, а висшето – в Института по хранително-вкусова промишленост (ВИХВП) в Пловдив, по професия е инженер-технолог.
Бивш служител на МВР. Към момента работи като учител в СО „Христо Ботев" –  Сунгурларе.
Общински председател на НФСБ – Сунгурларе.
Семеен, с две деца.

Живко Минков Гърков – Средец, издигнат от коалиция „НФСБ и СЕК“
Роден в Средец, на 50 години. Средното си образование завършва с пълно отличие в ЕСПУ „Хр. Ботев” през 1983 г. През 1991 г. завършва висше образование във ВХТИ – София, по професия е инженер-металург. През 1993 г. специализира фирмен мениджмънт във ВХТИ „А. Златаров” – Бургас. През този период работи като химик оператор в „Пластмасови изделия“ – Средец и като оператор на машина в „Сурово производство“ на цех „Керамичен“ в родния си град.
През октомври 1993 г. започва работа в Средец като инспектор „Държавен противопожарен контрол” в Районна служба „Пожарна охрана“ към МВР. От 2000 г. до 1 септември 2015 г. е началник на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Средец. През 22-годишната си служба в органите на МВР е награждаван 14 пъти за професионални постижения. Носител е на Почетния знак на МВР.
Семеен, с две деца.

Мильо Тодоров Бараков – Малко Търново

Роден в село Стоилово, Бургаска област, на 62 години.
Завършва средното си образование в Техникум по машиностроене, а висшето – във Висшето военно училище „Васил Левски“, профил „мотострелкови“. Инженер по двигатели с вътрешно горене. Служи шест години в Мотострелкови полк в Звездец, достига до длъжността началник-щаб. През 1993 г. завършва Военната академия „Георги Раковски“ в София. Бил е командир на Школата за запасни офицери във Враца, командир на секретно поделение, управител на база на Министерство на отбраната, както и научен сътрудник в Института на Генералния щаб, където заема различни длъжности. В момента е пенсионер, занимава се с животновъдство.
Семеен, с две деца.

Във всички общини кандидатите за кметове на НФСБ ще бъдат подкрепени и от партия „Средна европейска класа“. В същото време Националният фронт ще подкрепи кандидатурите на досегашните успешни кметове на Созопол Панайот Рейзи и на Приморско Димитър Германов.



В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки