Хора с неопетнени биографии в листата на патриотите в Бургас


Хора с неопетнени биографии в листата на патриотите в Бургас
„Национален фронт за спасение на България” предлага в Бургас листа с достойни личности
24 Септември 2015, Четвъртък


Разликата между нашата листа и тази на ГЕРБ е като между Александър Георгиев Коджакафалията и Пандира, каза лидерът на патриотите Валери Симеонов

Автор: Десант

Национален фронт за спасение на България предлага в Бургас листа с достойни личности, които се занимават активно с общественополезна дейност и са доказали, че могат да защитават интересите на жителите на града. Като пример мога да посоча факта, че всички досегашни общински съветници на НФСБ тук са дарители за изграждане на храм „Свети Георги Победоносец” в бургаския квартал „Победа“.
С тези думи председателят на НФСБ Валери Симеонов започна представянето на кандидатите за общински съветници в морския град на специална пресконференция, която се проведе в Деня на независимостта - 22 септември.

„Отговорно подходихме към определянето на кандидатурите и към подготовката за местните избори. Няма парашутисти в нашата листа, няма да видите екзотични фигури като спасители на плаж, кондукторки, представители на охранителни фирми“, добави Симеонов по повод тенденцията в голяма част от избирателните листи на другите политически сили в Бургас да присъстват лица със съмнителна репутация, за сметка на изявени и доказали се личности.

Разликата между нашата листа и тази на ГЕРБ е като между Александър Георгиев Коджакафалията и Петьо Пандира. Единият ще остане завинаги в историята като благодетеля на Бургас, а другият е символ на шмекерлъка, дребните кражби и разхайтения живот. Показателно е, че докато общинските съветници от НФСБ настояват на Коджакафалията да се издигне подобаващ паметник, съветниците от ГЕРБ сложиха на пиедестал в Морската градина пияндето Пандира”, каза Валери Симеонов.

Председателят на партията на СКАТ подчерта, че патриотите са против използването на преференции в местните избори, които позволяват определен кандидат за общински съветник, който получи седем процента от общия брой гласове, да се изкачи на по-предна позиция в листата.
„В този си вид Изборният кодекс е вреден и дава възможност на хора с болни амбиции да пренареждат листите. Това не е демокрация, както и изборите в България не са честни. Затова използването на преференции ще се приеме като неколегиалност и нарушаване на принципите на НФСБ”, категоричен бе лидерът на Националния фронт.

В Бургас листата на НФСБ ще бъде под номер 11 в интегралната бюлетина. Ето и първите 10 в нея:

Ангел Божидаров, роден в Бургас, на 55 години. Завършил е Учителски институт „Христо Ботев“ в Бургас, със специалност „Руски език” и втора специалност „Физическо възпитание”. Има 7 години трудов стаж като учител. От 1990 г. започва дребен бизнес. 15 години се занимава с търговия, а след това още 12 г. е управител на хотел и ресторант.
Два мандата общински съветник в ОбС – Бургас. От седем години е автор и водещ на предаването „Турбулентност“ по ТВ СКАТ. Областен координатор на ПП „Национален фронт за спасение на България“ за Бургас. Член на Националния политически съвет на НФСБ.
Семеен, с две деца.

Георги Дражев, 56-годишен. Завършил е Международни икономически отношения в УНСС. Създател на вестник „Паралел 43". Автор е на книга за енергоспестяващи технологии в строителството.
Председател е на Гражданско сдружение „Движение Антимафия", чрез което постигна значителни успехи в битката с имотната и лихварската мафия.
Организатор на десетки протести и митинги в цялата страна срещу монополите, имотната мафия и корупцията в правоохранителната система. Благодарение на негово разследване в авторското му предаване „ДА! Антимафия!“ по ТВ СКАТ бе спрян строеж на джамия в бургаския кв. „Победа". Един мандат общински съветник в Бургас от групата на ПП „Национален фронт за спасение на България“.
Баща на две деца.

Д-р Бойко Миразчийски е роден в семейство на потомствени медици в Бургас, на 49 години. Завършил е Висш медицински институт – София и от 1993 г. работи като хирург в бургаската болница - до 2006 г., когато заема длъжността зам.-директор на МБАЛ-Бургас. От октомври 2013 г. последователно е прокурист и изпълнителен директор на МБАЛ – Бургас.
От януари до май 2015 г. е управител на МБАЛ „Бургасмед”. В момента работи като хирург в МЦ-I в Бургас. Има и икономическо образование от университет „Проф. д-р Асен Златаров”, Бургас – магистър по здравен мениджмънт.
Семеен, с две деца.

Ивайло Вагенщайн е на 40 години. Завършил е Колеж по енергетика и електроника към Технически университет – София със специалност „Топлоядрена енергетика”.
Работил е в АЕЦ „Козлодуй“ ЕАД от 1997 г. до 2007 г. на длъжност старши оператор от 1-ви до 4-ти блок . Председател на Общински съвет – Оряхово от 2011 до 2013 г. Бизнесмен в областта на земеделието.
Председател на ПП “Национален фронт за спасение на България“ в Бургас – център. Владее румънски и руски език.
Семеен, с четири деца.

Милен Ненчев е роден в Бургас, 44-годишен. Дипломиран инженер, завършил е през 1994 г. Висшия институт по архитектура и строителство (ВИАС) – София. 
През 1996 г. е придобил магистърска степен в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) – София, специалност „Бизнес мениджмънт, маркетинг и правна дейност на фирми".
Има повече от 10 години професионален стаж в частния сектор, в областта на управлението и реализацията на инвестиционни проекти, насочени в областта на строителството и включващи дейностите по предпроектни проучвания, по проектиране, по мерки за енергийна ефективност и цялостна консултантска дейност. Повече от 10 г. е и професионалният му стаж в сектора на държавната администрация.

За периода от 1999 г. до 2010 г. е бил служител в Дирекция за национален строителен контрол - Бургас към Министерството на регионалното развитие, като през последните 4 години е бил и неин началник. Негова огромна заслуга е събарянето на кървавата чешма, издигната в с. Трънак в памет на четирима протурски терористи, организирали кървавия атентат на гара Буново през март 1985 г. Един от дарителите на храм „Св. Георги Победоносец“ в бургаския квартал „Победа“.
Семеен, с двама синове.

Делян Иванов е роден в Бургас, на 46 години. През 1998 г. е завършил висшето си образование в БСУ, специалност – право. Бил е съдебен кандидат (стажант) към Окръжен съд – Бургас до 2000 г., а от 2001 г. - до този момент е адвокат.
Работи и води съдебни дела в сферата на административното право, както и в областта на гражданското и търговското право. Владее руски и английски език.
През периода 2007г. – 2015 г. е избиран в два последователни мандата за общински съветник в Общински съвет - Бургас. В мандата на ОбС през 2011-2015 г. е заместник-председател на групата общински съветници на НФСБ.
Инициатор и организатор на редица акции и протести на екологична тема.

Мария Петрова е родена в Бургас. От десет години активно се занимава с политика. Има един мандат общински съветник през периода 2007 – 2011 г. Учредител на Политическа партия „Национален фронт за спасение на България“ през май 2011 г.
От създаването на патриотичната партия до ден днешен Мария Петрова е секретар на НФСБ. Има огромен опит в организацията и провеждането на избори – местни, парламентарни, както и за европейски парламент.
Тя е сред организаторите и на протестите, а впоследствие и на референдума срещу построяването на петролопровода Бургас-Александруполис.

Антон Стоянов е на 45 години, магистър правист по образование, завършил е БСУ през 1995 г.
От 1997 г. до 2002 г. е бил юрисконсулт в различни търговски дружества, а от 2003 г. до настоящия момент е адвокат. Работи и води съдебни дела в сферата на административното право, както и в гражданско и търговското.
Владее руски и френски език. През периода 2005 г. – 2014 г. е бил член на районни избирателни комисии в Бургас, както и в общински избирателни комисии – Бургаска област.

Кеворк Дадурян, 34-годишен, роден в Бургас. Завършил е Средно музикално училище „Проф. Панчо Владигеров“, откъдето е извоювал многобройни награди за Бургас.
Съосновател е на скаутската арменска организация „Хоменътмен“ - Бургас, която е забранена при комунизма. От 2001 г. работи в телевизия СКАТ, първо като тонрежисьор, а после като журналист, на каквато позиция е и в момента.
Съосновател и настоящ заместник-председател на най-масовата детска футболна школа в страната ДФК „Звездичка“-Бургас.
Безкомпромисен срещу сребролюбците и борец за по-можеща и справедлива Бургаска община.
Семеен, с две деца.

Севдалина Пенева е разследващ журналист, главен редактор на националния седмичник „Десант“ от 2010 г.
Професионалната си кариера започва като репортер в общинския всекидневник „Бургас днес“ (1995-2000 г.), създател и зам. главен редактор е на бургаския всекидневник „Компас“ (2001- 2003 г.), възродител и зам. главен редактор на вестник „Бургаска поща“ (2003-2004 г.). От 2005 до март 2009 г. работи като полицейски и съдебен репортер в областния всекидневник „Черноморски фар“. Журналист на годината за 2007 г. на Българската асоциация на регионалните медии. Нейни публикации влизат в учебниците по журналистика. Пример в това отношение е скандалът с имоти в Приморско, раздавани на роднини на висши магистрати от тогавашния кмет Димитър Димитров.
Сред учредителите е на ПП „Национален фронт за спасение на България“ и член на Националния политически съвет на патриотичната формация.
Родена е в Бургас. Семейна, с две деца.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки