Националният фронт с четири нови структури


Националният фронт с четири нови структури
Специално за учредителното събрание в Козлодуй бяха дошли лидерът на НФСБ Валери Симеонов (на трибуната) и заместник-председателят на родолюбивата формация Данчо Хаджиев
18 Септември 2015, Петък


Патриотите учредиха организации в Козлодуй, селата Невестино и Осетеново, както и нова градска секция в София

Автор: Десант

Мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ продължава да се разширява и вече надхвърля 300 организации в цялата страна. На 11 септември към родолюбивата формация се присъединиха и жителите на Козлодуй – градът, обезсмъртен в родната история със стъпването на Ботевите четници на българска земя през героичната пролет на 1876 г.

Специални гости на учредителното събрание бяха лидерът на НФСБ Валери Симеонов и заместник-председателят на родолюбивата формация Данчо Хаджиев.
В препълнената зала в читалище „Христо Ботев – 1879“, където се проведе срещата, бяха дошли не само жители на дунавския град, но и от близките селища. Преобладаваха младите хора, които зададоха много въпроси на ръководството на партията на СКАТ не само за проблемите на Козлодуй, но и за бъдещите инициативи на депутатите на родолюбивата формация в Народното събрание

„В Козлодуй хората за пореден път доказаха, че са интелигентни и достойни българи. Те са много добре запознати с актуалната политическа обстановка в страната, какви са трудностите пред властта и парламента. Най-важното е, че знаят какво искат от политиците и в частност от Националния фронт“, сподели впечатленията си Валери Симеонов.

Доволен от големия интерес към партията на СКАТ и нейната програма остана и Данчо Хаджиев. „Присъствието на толкова много хора на учредителното събрание е знак, че НФСБ върви по правилния път като политическа сила. Много важен е и фактът, че сред присъстващите има и много млади семейства, които се интересуват и подкрепят мерките на Патриотичния фронт за съживяването на икономиката и борбата с демографския срив“, заяви заместник-председателят на патриотичната партия.

Структурата на НФСБ в Козлодуй бе оглавена от Борис Каменов.
„Запознах се идеите на НФСБ от телевизия СКАТ и не след дълго аз и цялото ми семейство станахме част от партията. За мен лично Националният фронт не само е най-българската партия, но и единствената политическа сила, която е загрижена за обикновените трудови хора и дребния семеен бизнес. Това е основното, което различава НФСБ и неговите членове от останалите партии в парламента“, заяви новоизбраният председател.

Поредна организация на партията на СКАТ бе създадена и в София. На 11 септември патриотите учредиха структура в столичния район „Изгрев“. За неин председател бе избран програмистът Красимир Димитров.
„От 25 години живея в „Изгрев“ и познавам добре проблемите на хората в него. Местната власт в лицето на Столичния общински съвет и кметът Йорданка Фандъкова обаче ги пренебрегват и харчат парите на данъкоплатците за лъскави и безсмислени проекти. НФСБ е партия с конкретни решения за проблемите на София и аз съм убеден, че на местните избори ще постигнем добри резултати“, заяви Димитров.

В работата ще му помага Райна Димитрова, която стана секретар на родолюбците .
„Изгрев“ е един от районите в столицата, където на изборите за парламентарна власт миналата година получихме изключително добър резултат. Убеден съм, че софиянци ще ни гласуват доверие и на местния вот“, заяви в края на форума областният координатор Стоян Стоянов.
Членовете и симпатизантите на партията на СКАТ стават все повече и в Кюстендилско. На 12 септември патриотите положиха основите на структура в китното село Невестино.

То е разположено на река Струма и известно със двата си извора с лековита минерална вода. За председател на НФСБ в Невестино бе избран единодушно Красимир Йорданов. В работата ще му помага Соня Кирова, която стана секретар на родолюбците в селото.
Лидерът на НСФБ в Дупница Николай Чанов, който присъстваше на събранието, обобщи, че увеличаването на членската маса и симпатизантите на партията на СКАТ в региона е показател за добро представяне на местните избори през октомври.

Няколко часа по-късно на същата дата - 12 септември, към голямото семейство на НФСБ се присъединиха и жителите на старозагорското село Осетеново. Привърженици на каузата за спасение на България се събраха в пенсионерския клуб, за да поставят основите на местна структура на патриотичната формация. На учредителното събрание присъстваха общинският председател на патриотите в Павел баня Иван Божев и лидерът на НФСБ – Стара Загора Пламен Енев. След избора на ръководство се проведе открита дискусия, в която жителите на старозагорското село споделиха най-големите си тревоги. Това са липсата на работеща местна икономика, водеща до разрастваща се безработица, както и липсата на европейски субсидии за фермерите от региона. Държавата не помага на местните дребни и средни производители, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит.

Присъстващите изразиха своята надежда, че в Народното събрание Националният фронт ще предложи мерки за спешно възстановяване на българското селско стопанство. „Аз съм уверен, че Националният фронт ще навлезе активно в местната власт и най-сетне ще започне решаването на дълго отлаганите проблеми в региона“, подчерта в края на срещата Пламен Енев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки