Седмичен хороскоп


18 Септември 2015, Петък


18 - 14 септември 2015 г.


Овен Вие сте неудържими и избухливи, затова вместо желаното може да ви отпратят. Възползвайте се от доброто старо правило – преди да кажете нещо рязко, пребройте до десет. Успехът ви съпътства, тъй като правите всичко както трябва и с ентусиазъм. Може да настъпят някакви изменения в любовните отношения, но това е само към по-добро. Поведението ви в личния живот може да предизвика приказки сред околните.

Телец Хармонията при общуването с близкия човек, доверието и доброжелателността се отразяват благоприятно на душевния ви комфорт. Значително се подобряват жизненият потенциал и емоционалното състояние. Избягвайте упоритостта и желанието да взимате винаги връх. Възможно е да ви се наложи нещо да бързате или да се появи необходимостта от обременителни задължения.

Близнаци Заемете се с планирането на своята дейност, в резултат на която е вероятно да подобрите социалното си положение. В работата просто ви затрупват със задачи, но не следва да се огорчавате по този повод, тъй като вашите старания в близко време ще бъдат възнаградени. Възможно е творческата активност да донесе дългоочакваните резултати. Седмицата е благоприятна за възстановяването на любовните и приятелски връзки.

Рак Не оставяйте без внимание изгодните предложения, но и не им се доверявайте сляпо. Не забравяйте, че в критични ситуации вие можете отново да се концентрирате и да действате активно. При всяка ситуация не разчитайте на помощ отстрани. Успехът зависи само от вас самите. Може да осъществите смелите решения, но те няма да донесат очаквания резултат. Тежестта от ежедневните грижи може да провокира у вас раздразнителност и умора.

Лъв Звездите ви предупреждават да се пазите от съмнителни познанства и дейности, свързани с риск за здравето. Най-вероятно вашите предчувствия за съдбата на близките ви хора няма да са напразни. Липсата на ясна и понятна идея може да всели у вас известна разсеяност и неувереност в постъпките ви. Постарайте се да прекарвате повече време с любимия си човек. Бъдете предпазливи в обещанията.

Дева Желанието ви да се измъкнете от сложна ситуация може да ви накара да постъпвате необмислено. Избягвайте многословието и още повече злословието. Не се стеснявайте да се извините на тези, които сте обидили. Може да поискате да се видите с човек, който е вълнувал сърцето ви в близкото минало. Бъдете внимателни, не правете глупости и не допускайте необратими постъпки. Няма да е толкова просто, колкото изглежда, да постигнете успех.

Везни В душата си сте раними и чувствителни, а външно сте ексцентрични и независими. Близките ви няма да ви разберат. Не се страхувайте от сложните задачи. Решаването им съдейства за вашето професионално израстване и повишава авторитета ви в собствените ви очи. Успехът съпътства журналистите, мениджърите и предприемачите във всяка една сфера. Деловият и творчески живот обещават да бъдат доста наситени.

Скорпион Скоро неприятностите трябва да ви изоставят, а засега едно малко разтърсване няма да ви навреди. Вероятно е да ви съпровожда известна разсеяност и неувереност. Не трябва да се отпускате, тъй като трябва на момента да се ориентирате в няколко неща или въпроси. Възможно е вашите искания да се увеличат несъразмерно с доходите. Интуицията и способността ви да предвиждате събитията няма да излъжат добрите ви очаквания.

Стрелец Предстои ви да избирате между приятното и необходимото. Правилно направеният избор носи промени, които увеличават шансовете ви за успех. Възможно е непланирано пътуване. Трябва да подхождате разумно и предпазливо към всяко предложение, проблем и познанство. Звездите не ви препоръчват да взимате глобални решения. Добре би било, ако съумеете колкото се може по-старателно да въведете ред в личните си дела и да си платите старите дългове.

Козирог Личното ви обаяние и настойчивост ви помагат да постигнете благосъстояние. Не се изолирайте, общувайте повече. У вас може да възникне съмнение в правилността на възгледите на околните. Не е изключено да се наложи да окажете помощ на приятел. Успехът ви зависи директно от умението ви да проявявате гъвкавост при общуването и да променяте тактиката си на поведение в зависимост от ситуацията.

Водолей  Настъпва прекрасно време за размисли относно прехода към нов етап в живота ви, възстановяването и укрепването на старите връзки. Ако проявите своята индивидуалност, постигате успех в любовта. Възможно е да сте увлечени от не съвсем обикновена дейност, чийто резултати могат да изменят напълно вашия мироглед. Възможна е завишена оценка на поведението на нови хора и събития.

Риби Пресметнете своите сили и средства. Не действайте наслуки. Препоръчва ви се спокойна почивка. Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща. Не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът за решаването на проблемите. Трябва да вземете бързо важни решения, но при това действайте обмислено. Не доверявайте воденето на вашите финанси на случайни хора.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки