Подкрепата за НФСБ расте с всеки изминал ден


Подкрепата за НФСБ  расте с всеки изминал ден
Десетки жители от поморийското село Горица се стекоха на събранието за създаване на местната структура на НФСБ
11 Септември 2015, Петък


Родолюбивата формация учреди шест нови структури

Автор: Десант

Снаближаването на местния вот „Национален фронт за спасение на България“ продължава усилено да изгражда структури във всяко кътче на Родината. През изминалата седмица бяха създадени шест нови организации на родолюбивата формация.
Първата от тях бе учредена на 4 септември и обедини членовете и съмишлениците на НФСБ от пловдивския район „Централен“. Начело на новата структура застанаха Георги Пепелов, който бе избран за неин председател, и студентката Ваня Стойчева, която стана секретар на патриотите.

В същия ден към най-българската партия се присъединиха и жителите на историческото пазарджишко село Оборище. Единодушно за лидер на местната организация на НФСБ бе гласувано доверие на 30-годишния Ивайло Славейков. В неговата работа ще му помага Никола Михов, избран за секретар.
На следващия ден – 5 септември, партията на СКАТ учреди своя общинска структура и в плевенското село Гиген. Тя бе оглавена от инженер Сергей Янков, а неин секретар стана  Елза Иванова.

Националният фронт увеличи своето влияние и в Хасковско. На 5 септември в село Долно Войводино бе създадена поредната местна организация на родолюбивата формация. За неин председател присъстващите избраха Любов Георгиева, която вече е спечелила доверието на съселяните си със своето трудолюбие и всеотдайност.
Отново на 5 септември родолюбивото семейство на НФСБ се увеличи и с присъединилите се към него жители на поморийското село Горица, известно някога със своето развито скотовъдство и земеделие. Към днешна дата обаче това населено място прогресивно се обезлюдява и запада и сега всички залагат надеждите си за промяна на партията на СКАТ.

Патриотите в Горица бяха оглавени от Мариана Пейкова, а секретар стана Тенчо Киров.
„Националният фронт се доказа като партия, на която може да се гласува доверие и че защитава последователно интересите на българските граждани. Програмата на НФСБ за развитието на селата е много подходяща като възможност за възраждането на Горица като селище с развито земеделие“, сподели своите виждания Пейкова.
Областният координатор за Бургас Ангел Божидаров изрази своята увереност, че партията на СКАТ ще постигне добри резултати на предстоящите местни избори.

„Интересът към родолюбивата кауза видимо е нараснал през последната година. Не само хората от Горица, но и много от населяващите съседните села също дойдоха на  учредителното събрание, което е показателно за растящата подкрепа за НФСБ“, изтъкна в края на срещата.
На 6 септември – деня, в който се навършиха 130 години от съединението на Княжество България и Източна Румелия, Националният фронт стъпи и в живописното родопско градче Рудозем. Някогашният център на минната индустрия днес тъне в разруха, следствие на дългогодишното присъствие на представители на партията на Лютви Местан в общинската власт.

Много от присъстващите на учредителното събрание бяха млади хора, сред които бе и Веселин Михтарски, който оглави новата организация на патриотите. Той обеща да работи за обединението на истинските родолюбци от Рудозем и региона, които да се противопоставят на местните партийни велможи на ДПС, нехаещи от години за нуждите на града и неговото население.


На учредителното събрание на родолюбивата формация в село Долно Войводино присъстваше и областният координатор за Хасково Кръстьо Кръстев

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
BIB Bezplaten Informazionen B
13.09.2015 14:40:41
0
0
az moga da podkrepja NFSB ATAKA A TAKA BSP VMRO NDSV i drugi balgarski patriotishni partii kato im podskasha kakvi podobni balgarki biha mogli da mi haresvat sashto kato tesi ot internet you tube ,,, LOS CONDES BRUJERIA ,,, za da vidjat kak sa mi pravili ljubovni i drugi magii .
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки