На 25 октомври верният избор са кандидатите на НФСБ


На 25 октомври верният избор са кандидатите на НФСБ
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи кандидатите за кметове на патриотичната партия в 16 града
11 Септември 2015, Петък


Това каза Валери Симеонов по време на представянето в София на номинациите на патриотите за кметове в 16 града


Партия „Национален фронт за спасение на България“ обяви своите кандидат-кметове в 16 града. Това стана на специална пресконференция на патриотичната формация, която се състоя в столичния хотел „Радисън“ на 10 септември, при засилен интерес от страна медиите.

Кандидатите бяха представени лично от лидера на НФСБ Валери Симеонов.
„Това са достойни личности, доказали се като истински патриоти и професионалисти в своята област. Тоест такива, каквито трябва да бъдат всички кандидати за местната власт в цяла България. Искам да заявя, че в НФСБ не правим сметки за балотаж и не изчисляваме колко гласове ще получим. НФСБ бе създадена като алтернатива на огромния брой партии на статуквото, за да бъде изразител на автентичния и искрен патриотизъм, както и на любовта към Родината. Смело може да кажем, че в голяма степен сме успели в това си начинание“, заяви председателят на патриотичната партия.

Той допълни, че НФСБ ще даде своята подкрепа на Димитър Димитров за кмет на Монтана, на кандидата на ГЕРБ Илия Илиев за кмет на Кърджали и за нов мандат на сегашния градоначалник на Добрич Детелина Николова (ГЕРБ). Тя е поела ангажимент пред Националния фронт до септември 2016 г. в града да бъде издигнат мемориал, посветен на героя от Балканската и Първата световна война - генерал Иван Колев.

Анастас Коджебашев е кандидат за кмет на НФСБ в Смолян. По професия той е лесоинженер. Специализирал е „Интензивно ловно и рибно стопанство” и „Техническа екология” в Технически университет Берлин. Има изкаран шестмесечен стаж в Райхстага на Федерална република Германия.
Работил е като началник участък в Държавно ловно стопанство „Витошко”, бил е и директор в Държавно лесничейство – Радомир. От 1994 до 2002 г. е координатор в немски компании. От 2004 година до момента е управител на частна фирма Metroni LTD – Cyprys.
Владее руски, немски, английски, испански, италиански и сръбски езици. Любител на бойните спортове. С негово съдействие бе възстановен клубът по джудо в Смолян.

В Пазарджик патриотите залагат в битката за местна власт на Благо Солов.  Общественик и дарител, бизнесмен, лично ангажиран  в кампаниите за приемна грижа и намиране на дом за децата от социалните институции. От 2012 г. е приемен родител на едно дете от социален дом и към момента е единственият доброволен приемен родител в област Пазарджик.
Oт 1992 г. е президент на фирма „Явор”, лидер в мебелния бранш, с десетки отличия. От 2010 до 2011 г. е председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик. Председател на УС на Общинска хранителна банка. Председател на УС на Обществения съвет за възраждане и развитие на работническия спорт до 2014 г.

Благо Солов е номиниран за наградата „Златен печат” за европейски мениджмънт и социална отговорност на Съвета на европейската научна и културна общност, за активната му гражданска позиция за спиране продажбата на части от театъра и съхраняване целостта на театралната сграда в Пазарджик. Носител на редица призове като „Подадена ръка 2007”, „Предприемач на годината 2009”, „Достойните българи на 2010 година”.
Дарител е на стотици семейства в неравностойно положение, на талантливи деца, на културни и художествени дейности и прояви.

В Бургас НФСБ издигна кандидатурата на д-р Бойко Миразчийски. Роден е в семейство на потомствени медици. Завършил е Висш медицински институт – София и от 1993 г. работи като хирург в бургаската болница до 2006 г., когато заема длъжността зам.-директор на МБАЛ-Бургас. От октомври 2013 г. последователно е прокурист и изпълнителен директор на МБАЛ-Бургас. От януари до май 2015 г. е управител на МБАЛ „Бургасмед”. В момента работи като хирург в МЦ-I в Бургас. Има и икономическо образование от университет „проф. Д-р. Асен Златаров”, Бургас – магистър по здравен мениджмънт. Семеен, с две деца.

Кандидат за кмет на НФСБ в Стара Загора е Гергана Микова. Завършила е българска филология в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. От 20 г. работи като телевизионен журналист. От 2011 г. е общински съветник от листата на ПП НФСБ в Стара Загора.

Димитър Димитров е кандидатът за кмет на Националния фронт в Разград. Офицер от запаса, с висше образование по транспорт и енергетика във ВМЕИ-София. От 1980 г. работи в Разград като началник на Професионално-учебен център към местния Автокомбинат. От 1983 г. до 1998 г. е директор на Държавна автомобилна инспекция за Разградска област, бил е и ръководител сектор "Производствени звена” във "ВиК" ООД – Исперих. Координатор на НФСБ в област Разград.

Във Варна НФСБ издигна кандидатурата за кмет на Димитър Карбов. Той е завършил висшето си образование във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” със специалност “Публична администрация”. Магистър по “Публична администрация и европейска интеграция” и “Териториална администрация”.
Работил е в “Параходство БМФ” АД, Варна, бил е началник отдел в “Теотранс” ЕООД, както и член на Съвета на директорите в „Пазари” ЕАД. Собственик е на фирма „Блек сий сървиз” ООД, с предмет на дейност претоварни операции, пристанищни услуги, складиране, митническо представителство, транспорт, спедиция и логистика. От 1996 г. до момента е ръководител в „Пристанище Варна” ЕАД.
Карбов е общински съветник втори мандат в ОбС – Варна. Народен представител в 42-то Народно събрание. Владее руски и английски езици. Семеен с две деца.

Човекът, който ще води битката за Сливен от името на НФСБ, е Доброслав Иванов. Завършил е българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Някои го определят като „гласът на Сливен", заради големия му стаж в редица радиостанции. Журналист, общественик. Хората го свързват със справедливи публикации и разнообразни предавания и рубрики. Бил е член на редица обществени и граждански съвети, включително и на областния съвет за противодействие на корупцията.
Областен координатор на НФСБ и репортер на телевизия СКАТ. Списвал е вестник „Патриот", участвал е в организацията и логистиката на редица избори след демократичните промени. Възстановявал и градил паметници на национални герои от сливенския край.
Владее много добре руски и френски език. Женен, с две деца.

Ивелин Райчев е кандидатът на НФСБ за кмет на Габрово. По специалност е текстилен техник. През годините заема длъжности като техник на текстилни машини, ръководител на цех за ВиК, ОВ и ел.-заготовки. През 1992 г. създава фирмата „Антиво” ЕТ с  предмет на дейност ресторантьорство, транспортни и дърводелски услуги. От 2012 г. до момента работи във ВиК – Габрово като ръководител на пречиствателна станция „Малуша” за питейни води.
В периода 2007-2011 г. е бил независим общински съветник с активна позиция и действия по проблемите на община Габрово. В своята дейност Райчев винаги се е опитвал да дава отговори на избирателите чрез намиране на решение на поставените от тях въпроси.
Семеен, с едно дете. Владее руски и сръбски език.

Йордан Ковачев пък е кандидатът на НФСБ за кмет на Силистра. Висшето си образование завършва във ВМЕИ-Варна през 1977 г., специалност „Автоматизация на производството”.
Работил е като главен енергетик и началник на енергомеханичен отдел в  „Меком” и предприятието за преработка на мляко „Сердика“ в Силистра. От 1986 до 1991 г. работи като конструктор и технолог в отдел „Комплексна автоматизация на производството”  в  комбинат „Оргтехника”. От 1994 г. досега се развива собствен бизнес в областта на земеделието и търговията. 

В Хасково кандидатурата за кмет на НФСБ е на Кръстю Кръстев, който 10 години е работил в АПК с. Узунджово  като главен специалист. Завършил е курс за преквалификация със специалност „Хотели и ресторанти”. След промените през 1989 г. започва частен бизнес, който развива успешно и до днес.
Семеен с две деца. Областен координатор на ПП НФСБ за област Хасково.

Наталия Стефанова е кандидат на НФСБ за кмет на Шумен. Завършва висшето си образование в Югозападен университет “Неофит Рилски“, специалност „Международни отношения”. Работила е 6 години в Община Шумен в дирекция „Евроинтеграция и международно сътрудничество“  като ескперт „Изработване и управление на проекти” по оперативните програми на Европейския съюз. Последните три години е консултант по изработване на проекти по оперативните програми на ЕС, като си сътрудничи с общините в област Шумен, както и с представители на бизнеса. Омъжена, с две деца.

Неда Карска ще поведе битката за местна власт в Ямбол. Тя е с пециалист в сферата на земеделието, както и дългогодишен земеделски производител. Човек, посветил себе си на битки срещу несправедливостите в съдебната система. Организатор на редица протести в защита на земеделските производители. Инициатор на протестите срещу претенциите на главното мюфтийство към  Безистена в Ямбол.
Областен координатор на ПП НФСБ за област Ямбол. Семейна, с три деца.

В Плевен НФСБ издигна кандидатурата на Николай Маринов. Висшето си образование е завършил във Висшия институт по хранително-вкусова промишленост – Пловдив. Следдипломните му квалификации са в Московския държавен технологичен институт и в Агенцията по приватизация „Тройханд“ в Германия. Завършва и инженерна педагогика в МЕИ-София.
Работи 5 години като научен сътрудник I-ва степен в Институт по зърнени храни и фуражна промишленост в София. Има  10-годишен стаж като учител в Техникум по зърнопреработване – Червен бряг. Автор е на четири учебника по специалността „Зърнопреработване“. Занимава се със собствен бизнес и земеделие. Семеен, с едно дете.

Силвия Трендафилова е кандидат на НФСБ за кмет на София-град. Тя е автор на редица документални филми, автор и водещ на публицистични предавания в ТВ СКАТ, където работи вече 16 г. Завършила е право в Нов български университет и журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Силвия Трендафилова е носител на престижни журналистически награди за разследваща журналистика.
Член на Националния политически съвет и Националния изпълнителен комитет на партия НФСБ.

Славчо Атанасове е кандидат на НФСБ за кмет на Пловдив-град. Роден е в Карлово. Висшето си образование завършва във военното артилерийско училище в Шумен, с чин старши лейтенант. Следва право в юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, след това във Великотърновския университет, където завършва юридическото си образование. Атанасов е член на Пловдивската адвокатска колегия, работил е и като училищен психолог.
През 2003 г. става кмет на район „Тракия“, а през 2007 г. печели убедително местните избори на първи тур с близо 53 процента от гласовете и става кмет на Пловдив в мандата 2007-2011 г. От 2011 г. е общински съветник в пловдивския ОбС. През 2014 г. е избран за народен представител от Патриотичния фронт в 43-то Народно събрание.
Български патриот, отстояващ националните интереси, приел за кауза възпитаването в родолюбие на младите хора. Съставител на първия у нас Патриотичен буквар. Женен, с една дъщеря.  

Станислав Станчев влиза в битката за местна власт във Видин. Роден е в Белоградчик. Завършва висшето си образование в Националния военен университет „Васил Левски“- Велико Търново с военна квалификация „Офицер-инженер по експлоатация и ремонт на АТТ“ и гражданска специалност „Двигатели с вътрешно горене“.
До 1992 г. е офицер в Българската народна армия. От края на 1992 г. до настоящия момент се занимава с частен бизнес. Собственик е на строителна борса и на фирма за международен транспорт и спедиция. Семеен, с две деца.



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки