И ракът не се поддава на билколечение


И ракът не се поддава на билколечение
03 Септември 2015, Четвъртък


Отдавна имах проблеми с простатата и при едно от посещенията при доктор се установи, че имам хиперплазия и злокачествено новообразувание –


Автор: доц. д-р Гео Нешев, дн

карценом, т. е. рак в напреднал стадий. Приемам предписаните ми от лекарите хормонални препарати „Калитид“ и инжекциите „Суперфакт“. Но ми се иска успоредно с тях да пробвам и билколечение. Има ли рецепти от народната медицина, които са подходящи за моето състояние. А удачно ли е в случая да се доверя на хомеопатията като алтернативен начин на лечение на моето заболяване? И мога ли да рискувам да се лекувам само с тях?
Митко Пенов, Лом

Уважаеми читателю, кабинет „Десант“ искрено е съпричастен с проблемите на вашето заболяване. Но най-отговорно ви заявяваме, че можете да бъдете напълно спокоен по отношение на провежданото от вашите лекари лечение. Колегите правят това с най-модерните лекарства, които понастоящем прилагат с успех за лечение на заболяването ви.
Както пишете във вашето писмо, това става с лекарствата „Калитид“ и „Суперфакт“. Първото от тях принадлежи към групата на т. нар. антиандрогени.

Както е известно, андрогените са хормони, които стимулират развитието на половите белези при мъжа. „Калитид“ потиска действието на андрогените, вследствие на което туморите на простатата регресират. Това става чрез нарушаване на ендокринния баланс в желана за конкретното лечение насока, тъй като някои от туморите на простатата са хормоночувствителни.Това лечение се съчетава с прилагането и на „Суперфакт“, който принадлежи към групата на т. нар. аналози на освобождаващия хормон на хипофизата, който регулира отделянето на андрогена тестостерон. Всичко това предизвиква пълна андрогенна блокада, а това е същността на вашето лечение.

При това положение не бива да се доверявате на разни шарлатани и търговски реклами и да мислите за заместително лечение с билки. Това би било равно на самоубийство! Ракът не се лекува с билки!
Не вярвайте на набедени „лечители“, които всъщност извършват престъпление по смисъл на Наказателния кодекс.
Що се отнася до варианта за едновременно прилагане на билки и лекарства, също не ви го препоръчвам. Билките съдържат химически вещества, за които не се знае как ще реагират с медикаментите. А това би могла да се отрази зле на вашето здраве!


В категории: Горещи новини , Алтернативно лечение

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки