Те го казаха


29 Август 2015, Събота


„Като се поуспокои народът, аз съм убеден, че ще започне и да ражда повече. Като прибавим и най-ниските данъци, и стабилността, която има, неслучайно,


виждате има и ръст на икономиката, спад на безработицата, това го отчита статистиката“
премиерът Бойко Борисов обича да се хвали сам

„Всички сме равни пред закона, а законът постановява, че няма никой право да строи без документи. Имаме нулева толерантност към незаконното строителство, без да делим по вид сгради или по етнос и хора, които живеят в тези сгради. В Гърмен има 124 установени, от които остават 102 за събаряне”
много хубаво, че министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е толкова убедена и сигурна. Сега остава някой наистина да събори незаконните цигански бараки в Гърмен

„Тук навлизаме в много сложен икономически и юридически анализ дали това е картел. Да, българският пазар е малък като обем и брой играчи и е относително незрял. Но определено има нещо нередно. Дали това е картел или е нещо подобно, очаквам колегите от Комисията за защита на конкуренцията да кажат по-скоро. Картел се доказва много трудно"
вицепремиерът и министър по европейските фондове Томислав Дончев в характерно измиване на ръцете

„Границите ни се охраняват много строго. Има контрол и вътре в страната. Никой от тези хора не иска да остане в България, а транзитното преминаване е много трудно. Ние възпрепятстваме тяхното излизане от България"
заместник-министърът на вътрешните работи Филип Гунев

„Никога от никого не съм искал пари. Призовавам някой да стане и да каже, че съм искал пари. Аз съм давал на много хора, но на мен никой не ми е давал"
Йордан Лечков, отново кандидат за кмет на Сливен

„Интересувам се, чета, влизам в интернет, гледам да съм в крак с времето, защото то променя изискванията към нас и не бива да изоставаме. Не мога да си представя сега да си взема моите 70 години, да се срещам с връстнички, да пием кафе и да говорим кой умрял, да следя турски, индийски и всякакви сериали. Не е възможно така да живея!“
оперната прима Христина Ангелакова, мецосопрано

"Егото на Ципрас му попречи да им се противопостави, както изискваше предизборната платформа на СИРИЗА, и той съзнателно реши да стане нов Де Гол или по-скоро Митеран. В онази нощ Ципрас взе решение за референдум не само за да се предаде пред Тройката, но и за да приложи условия за тази капитулация на базата на това, че е по-добре да го направи едно прогресивно правителство, което се отвращава от сделката, отколкото да го остави в ръцете на местните слуги на Тройката, които биха се предали с ентусиазъм"
бившият финансов министър на Гърция Янис Варуфакис твърди, че бившият му съратник Ципрас е предател

„Косовският град Качаник може да се определи като европейска столица на джихадистите. Само през последните три години 24-ма младежи от Качаник са се присъединили към джихадистите от „Ислямска държава”. Общият брой на косоварите, присъединили се към халифата, е над 300 души. Бройката не изглежда много голяма, но когато се има предвид, че в Косово живеят 1,8 млн. души, тогава става ясно, че най-младата държава в Европа е дала най-много бойци за ислямистите”
британският вестник „Дейли телеграф“


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки