Националният фронт с три нови структури


28 Август 2015, Петък


Mрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ продължава да се разширява.

Автор: Десант

През последната седмица бяха създадени три нови организации на родолюбивата формация.
Първата от тях стана факт на 22 август в софийското село Челопеч, известно със своите богати находища на злато и мед. През последните години обаче някога добре развитата минна промишленост е почти на изчезване, а единственият работещ рудник е даден на концесия на печално известната канадска компания „Дънди Прешъс Металс“.

Затова и десетките присъстващи на учредителното събрание в местното читалище „Труд и постоянство“ се надяват НФСБ и Патриотичният фронт да внесат законодателни инициативи за икономическото развитие на региона и за прекратяване на неизгодната концесия.
Новата структура на родолюбците бе огласена от Николай Матеев, а секретар стана Димитър Димитров.

След избора на ръководство присъстващите дискутираха най-наболелите проблеми на софийското село. Местните жители се тревожат най-вече от липсата на съвременна инфраструктура, особено от активиралите се свлачища в землището на Челопеч.
„Нарастването на броя на организациите на НФСБ в региона е стъпка към доброто представяне на партията на предстоящите местни избори. Аз съм уверен, че Националният фронт ще навлезе активно в общинската власт в Челопеч и най-сетне ще започне решаването на дълго отлаганите проблеми в региона“, подчерта в края на срещата координаторът на партията на СКАТ за София – област Павлин Цветков.

Увеличиха се и партийните организации на НФСБ в Хасковска област. На 22 август бе създадена секция на патриотичната формация в село Малко Градище, община Любимец.
Малко Градище е селище, в което битовата престъпност, дело главно на циганското малцинство, нарасна в последните години. Затова жителите на хасковското село се надяват учредяването на структура на Националния фронт да е началото на промяната към по-добро. Единодушно за председател на местните патриоти бе избран бившия учител Александър Хонтов.

Най-българската партия стъпи и в бургаското село Константиново, където на 23 август бе учредена поредната структура на партията на СКАТ. Десетки жители се събраха в местното читалище „Пробуда“, за да подкрепят създаването на организация на патриотите. На форума присъстваше и областният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров.
Структурата бе оглавена от Александра Манова, а секретар стана Валентин Абазов.
„В НФСБ ще работим за подобряване на инфраструктурата на Константиново, която е в лошо положение от години, както и за повишаването на сигурността, тъй като битовите кражби са наплашили възрастните хора в селото“, очерта своите цели новоизбраният лидер на патриотите в бургаското село.

„Убеден съм, че ще има кметове на НФСБ в голяма част от бургаските общини след местния вот. Хората от региона подкрепят каузата на партията и е напълно реално да подобрим резултатите от миналогодишния парламентарен вот”, категоричен бе Ангел Божидаров след края на срещата.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки