Седмичен хороскоп


28 Август 2015, Петък


28 август - 3 септември 2015 г.


Овен Това е подходящо време за творческа работа и занимания с наука. Бързината на реакцията и закалката могат да ви помогнат в затруднени финансови ситуации. При вас може да се появи възможността за обучение в чужбина. Всичко е във вашите ръце. Необходимо е да спазвате мярка във всичко. В края на седмицата сте необикновено подвижни и жизнени. Струва си да се замислите как да насочите тази огромна енергия.

Телец Съвет на приятелите може да окаже благотворно влияние върху по-нататъшната ви съдба. Препоръчва ви се да забравите за караниците, взаимните неразбирателства и несъгласията. Хората, които се появяват в дома ви, навярно изиграват голяма роля в живота ви, но дали е положителна или отрицателна? Възможно е важно познанство или неочаквано стечение на обстоятелствата, което да донесе печалба.

Близнаци Времето е благоприятно за разрешаването на конфликтни ситуации с близките ви хора. При общуването си с околните проявявайте такт и внимание. Постарайте се да сдържате изблиците на сексуалната си енергия. Бъдете внимателни при споровете с роднините – сега е трудно да сдържате емоциите си в обичайното им русло. Звездите ви препоръчват да не вярвате на това, което сте чули. Всичко трябва лично да проверите.

Рак Бъдете внимателни в думите и постъпките си. Постарайте се да запазите хладнокръвие. Не е изключено поради възможни неприятности и дълбоки преживявания да не можете да се задълбочите в работата си. Препоръчва ви се да намалите активността си във всички направления. Не бързайте с инвестициите и с големите придобивки. Всички събития се развиват бързо и непредсказуемо. Планираното пътуване е успешно.

Лъв Намалете деловата си активност и не излизайте с инициативи – занимавайте се с текущите дела спокойно и не си усложнявайте отношенията с началството и колегите. Изглеждащото на пръв поглед изгодно може да се обърне в съкрушително поражение. Възможно е именно сега да се изявят нерешените проблеми или предишните грешки в работата, което да се отрази зле на вашия авторитет или положение в колектива.

Дева Изпълнени сте с необикновени идеи. Реализирането на плановете изисква значителни парични средства. Винаги се надявайте за по-добро. Успешни са всякакви колективни действия, срещи, контакти и мероприятия. Не си позволявайте да мързелувате и да се търкаляте по дивана. Почивката ви трябва да е активна. Не се поддавайте на еуфория. Ако не се почувствате удовлетворени от гостуването, не бързайте с тръгването и не давайте повод на злите езици.

Везни Имате повишена работоспособност, свързана с получаването на космическа енергия и помощ от покровителите. Постарайте се да поправите положението. Всичко зависи само от вас. Отговорността за неуспеха лежи само на вашата съвест. Не се опитвайте да обвинявате близките си за това. Полезно е да почивате в необикновена обстановка, където мислите ви се изясняват. Финансовата сфера няма да ви зарадва особено.

Скорпион Повишената емоционалност и ревност може да ви доведе до агресия. Вашето самолюбие е уязвено. При изясняване на отношенията бъдете благоразумни и търпеливи. Бъдете бдителни, не предприемайте никакви важни решения. Възможно е да ви се наложи да лавирате гъвкаво, за да избегнете конфликтите с приятелите. Въпреки безкрайните препятствия се стремите да завършите започнатото.

Стрелец Бързо избухналият огън на любовта може да загасне, потопявайки ви в унилост. Възможно е раздразнение, скарвания с близките. На мнозина им е жал за изгубените години живот. Хората от зрялата възраст могат да разберат, че са пропуснали възможностите за професионален растеж. Възможни са битови грижи, свързани с непредвидени разходи. За младите и здрави представители на знака е напълно достатъчно да водят здравословен начин на живот.

Козирог Очаква се прогрес в търсенето на нови източници на печалба. В средата на седмицата радостите може да се сменят с несполуки и обратното. Диктаторският ви характер може да предизвика недоволство у мнозина. Бъдете внимателни, за да не загубите спечеленото. Не правете грешки, чието многократно повтаряне може да се обърне в катастрофа за вас. Не правете компромис със съвестта си.

Водолей Личният ви живот през тази седмица може да поиска от вас предпазливост и внимание. Старайте се да не създавате впечатлението за студен и затворен човек.  Та вие сте раними и сантиментални по душа. В края на седмицата се възстановяват отношенията между влюбените. В семействата ви най-накрая цари любов, спокойствие и съгласие. Трябва да проявявате великодушие и щедрост.

Риби Безкористността и предаността на приятелите се отразяват положително на по-нататъшната ви съдба. Седмицата е неблагоприятна за търговски пътувания, командировки, сключването на дългосрочни финансови договори и взимането на нови решения относно проточилите се дела. Съществува опасността да изпаднете в зависимост от непорядъчни хора. В края на седмицата не пропускайте възможността да измените нещата към по-добро.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки