В коварните мрежи на тайните служби


В коварните мрежи на тайните служби
Андрей Праматаров
26 Август 2015, Сряда


Оплетени в международен шпионаж българи предпочитат смъртта пред работата за хитлеристите

Автор: Борис Цветанов

Известен български неврохирург, чието име ще спестим, тъй като става дума за един от най-видните специалисти в Европа в свое време (негово откритие за уникална операция на черепа и до днес е в медицинските учебници по света), бива вплетен в игрите на четири тайни служби. Ще го наречем условно Васил Димов.
През пролетта на 1941 г. той е поканен на консулт в Истанбул за операция на черепа на сина на виден индустриалец след нещастен случай. Дават му крупна сума и му е съобщено, че там вече е екип от трима видни немски професори.

Професор Димов пристига и веднага влиза в остър спор с германците по замислената от тях хирургическа намеса, като предлага коренно противоположен метод. Индустриалецът приема решението му. Но немците вдигат скандал и обидени си заминават. Операцията обаче е сполучлива и бащата моли Димов да остане две-три седмици, за да е близо до пациента.

Професорът се съгласява. В това време около него се завърта ослепителна красавица, сякаш слязла от филмовия екран. Преминалият шестдесетте хирург се влюбва в представилата се като Норма Густав млада френска еврейка. Дни и нощи обикаля с нея най-големите истанбулски заведения. Най-сетне една вечер недостъпната иначе Норма приема да му погостува в апартамента в хотел „Истиклял Булевард“. Полицейска проверка заварва двамата в доста компрометираща сцена.

Рано сутринта Димов е посетен от млад мъж, представил се за журналист в популярен ежедневник. Показал му снимки от посещенията на Димов с Норма в „Синята джамия“, на „Острова на принцовете“ и най-вече в апартамента, а също и готови коректури с провокационни заглавия и въпросните фотографии. Заявява му, че би унищожил всичко и би му предал негативите, ако плати съответната фантастична сума в срок от четири часа. Димов е в шок. Хонорарът му от консулта, макар и доста висок, стига само за една пета от исканата сума.

И докато е на върха на отчаянието, в апартамента се втурва Норма. „Аз съм опозорена. А имам приятел виден бизнесмен, с когото щяхме да се женим, но ето докъде ме доведе увлечението по вас“ – заявява развълнувана тя. В същото време там нахлува и видният й приятел. Тримата стигат до извода, че скандалът ще е гибелен за всички. Приятелят се оказва разбран мъж и предлага на Димов исканата сума, която той да му върне след три-четири месеца. След малко полицата е подписана в близката банка, а парите са връчени на журналиста. Димов унищожава снимките, коректурите и негативите.

Ден преди да замине вече спокоен за София, е посетен от мъж, представящ се за Джонсън. Той му показва полицата, сконтирана при него. И му съобщава още, че журналистът бил доста некоректен да му предаде и на него компрометиращите снимки. Предлага му изход: не иска пари, напротив предлага му пари, но да предава сведения от икономически, политически и най-вече военен характер (брат на Димов е български генерал, това също е причина да не съобщаваме истинското му име). Професорът отказва да бъде шпионин. Джонсън му съобщава че това не е шпионаж, а въпрос на дълг в битката на цивилизацията срещу хитлерофашизма, който Димов ненавижда. Че бил представител на френското Второ бюро, намиращо се в това време в Лондон, ръководено от генерал Сустел, близък приятел на Де Гол.

Тогава Димов приема. Връща се в София, но почти веднага е извикан за друг консулт.
Тук пак се среща с Норма. Този път тя е още по-ослепителна и професорът загубва отново и ума и дума по нея. Особено1 след като тя му признава, че е френска разузнавачка и че всичко е било игра. И че вече две години работила в София, живяла на „Мария Луиза“ до кино „Глория“ в близост с дома му. Заявява му, че след победата на Германия той ще бъде национален герой.
Появява се Джонсън. Професорът е обучен за работа с радиостанция, която му е доставена в София, и той започва сеансите.

В същото време е засечен от бюро на Гестапо в българската столица. Ние сме писали в „Десант“ за малко известната дейност на цивилната разузнавателна служба на Райха. В нашия случай разкриването на Димов се дължи на разкриването месеци по-рано на Норма от бюрото на Фон Ритен на „Шипка“14 и д-р Фабер на „Мизия“ 11.
Французойката „изчезва“ от България в момента, в който по нареждане на д-р Фабер е трябвало да бъде „самоубита“ в дома си.

В същото време съпругата на професор Димов забелязва промяната у него. По това време той вече упорито посяга и към наркотици. Един ден отчаян й признава всичко. Тя настоява да се яви в бъларската Държавна сигурност. Пред Андрей Праматаров и началника на ДС Павел Павлов (почтен българин, уволнен по-късно под давление на Гестапо) той признава всичко. Праматаров се свързва със своята агентура в Истанбул. Скоро Норма е разкрита и като агент на турското разузнаване – нещо, което е скрила от французите.

В този омагьосан кръг Праматаров предлага на Димов игра, която да е насочена срещу турското МИТ. В същото време Гестапо изпраща при професора опитната агентка на Фон Фабер Лиляна Владимирова. Тя предлага да се прекъснат радиопредаванията и да се премине чрез тайнопис в писма, които да пуска в специална пощенска кутия в Централна поща. И той й предава радиостанцията. С нея Фон Фабер започва радиоигра с Второ бюро. Там обаче по „почерка“ разбират измамата.

В същото време сам Димов решава да се прави на детектив и започва да следи кой ще вземе писмата му от пощенската кутия. Засича Лиляна Владимирова, настига я и й съобщава, че тъкмо носел ново писмо. Тя му отвръща, че не се поддава на провокации. Надеждата на Димов да се представи пред българското контраразузнаване като патриот, заловил немски шпионин, се проваля.

На път за дома разбира, че всичко пропада, и тъй като няма намерение да работи за германците, с които вече е оплетен, изпраща жена си и децата във Варна с обещание да пристигне и той там след два дни. На сутринта е намерен мъртъв в гаража си. Официално се приема, че се е натровил с бензинови пари. И до ден днешен не е напълно янно дали се е самоубил или гестаповци са го „самоубили“, което е любим техен похват.

Тази драма не е единствена в живота на българи, оплетени в мрежите на Гестапо.
Недялка Минин е завербувана от турското разузнаване през тридесетте години. Легализирана като гувернантка в богато семейство, тя предава главно военни сведения, движейки се из военните среди. Разкрита от военното разузнаване, е оплетена веднага от Гестапо, но отказва да работи за Райха. Осъдена е на 12 години затвор.

Един феномен – Марин Карадимитров, който учудва света с паметта си (запомня 3000 безразборно прочетени му думи, прави фантастични математически изчисления за секунди) е завербуван от турския шпионаж по класическия начин чрез ослепителна красавица. За сведение на читателя тя е личен агент на Кемал Ататюрк, била и негова секретарка. Разкрит от агентурата на Праматаров, той е осъден на доживотен затвор. При него се явяват агенти на Гестапо, които му обещават свобода срещу негова дейността му в Индия. От там да предава информация за дейността на съвестски разузнавачи в Тибет, действащи около Николай Рьорих и търсещи окултни тайни. Карадимитров (известен още като Маркади) се съгласява, но в Тибет съобщава всичко на съветското разузнаване и години работи за тях.

Това е малко известен епизод от големите игри на съветското и германското разузнаване. Дори дъщерята на Маркади не знаеше допреди години причината, поради която баща й бил в Индия.
Между другото, битката за окултни тайни между двете разузнавания и досега не е осветена. Борис Афанасиев – прототипът на Щирлиц, е бил в сърцето на Райха със задача да разкрива тайните на службата Ананербе, езотеричната светая светих. На Юлиян Семьонов не бе разрешено от КГБ да разкрие цялата истина.

Накрая – съдбата на Норма. Трагична е. За Гестапо тя става кошмар. Поканена е с измама в София, но тя пише писмо до Фон Фабер, в което му се присмива: „Не съм ви виждала лично, но едва ли изглеждате толкова глупав, колкото сте в действителност... Време е да смените професията си, вместо разузнавач да се преквалифицирате в месар“.
Месец по-късно Норма е намерена „самообесила се“ в дома си в Истанбул. На гърдите й била закачена бележка: „Глупавите живеят по-дълго“. Най-голяма е вероятността това да е съвместна игра на Гестапо в МИТ.


Марин Карадимитров

В категории: История , Горещи новини

42
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
42
Etta
09.08.2016 21:20:33
0
0
Your answer shows real ineillegtnce. http://kmmidtqq.com [url=http://hmlxpubv.com]hmlxpubv[/url] [link=http://kwmvvotybdy.com]kwmvvotybdy[/link]
41
Jetsyn
09.08.2016 13:42:20
0
0
Shoot, so that's that one <a href="http://zomslog.com">suppsoes.</a>
40
Keischa
08.08.2016 19:51:08
0
0
Articles like these put the consumer in the driver seat-very imtrtoanp. http://vjixhaj.com [url=http://myduaek.com]myduaek[/url] [link=http://gjduplehwy.com]gjduplehwy[/link]
39
Snow
08.08.2016 05:07:52
0
0
Thanks for <a href="http://yikaeyhb.com">innicduortg</a> a little rationality into this debate.
38
Jory
07.08.2016 21:53:47
0
0
I think this is one of the most important info for me. And i&#8217;m glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is wodlnrfue, the articles is really great : D. Good job, cheers
37
playboy arbiter refer targove
07.02.2016 14:01:30
0
0
znashi moshe bi ot desetiletia mene iskaha da me pravjat ,prodavat vnedrjavat kato rimsko-kitajsko-japonsko-rusko-germanskia kajser zar peter veliki shingis han sultana musolini batista kastro franko de gol tito shivkov shejha hrushshov breshnev garboshov bush klinton obama putin koito bili v otbora na shikidshii za da se nausha na mnogo zanajati kakto i zanajata na
upravlenie na darshavite no zabravili da mi plashtat s tova ot koto imam nushda i polsi i mi e neobhodimo polesno prijatno a vmesto tova me polsvali kato bezplaten dobrovolen satrudnik i savetnik na gorepososhenite ot shikidshijskite otbori zatova vsishki i svarsanite s tjah hora strukturi darshavi e dobre da mi platjat sredni pensii i peshalbi i kato na oon bezplaten dobrovolen satrudnik savetnik i po ras orashenie i vao rashenie i to bes vas rashenie ot darshavite koito sa se vaspolsvali ili ne ot moite bezplatni dobrovolni uslugi saveti no s pari ako ne to tova se klasifizira kato ,,ANGARIA,,,bezplaten umstven i bes umstven trud i se umuva,,,INTRA MUROS,,,kak v mir ljubov dostojnstvo vseki da si vseme torbishki s parishki i da se izsuhli po kurorti da pravi polesni i prijatni zaposnatstva i sas srodni i s rodni dushi i da dovede klientela v balgaria kojato da donese peshalbi i kato se varne v balgaria da investira izlishni pari ako ima takiva v ,,,mariacci musik restorants ,,,vish internet i plashni barove jugend herbergen hosteli country i romantik i ransho malki hotel restoranti i v tova koeto mu e polesno i prijatno .tova sa dobri fantasii no im trjabvat finansovi pokritia i plateshosposobni klenti
36
doma na zemedelieto targoviata
07.01.2016 18:24:40
0
0
znashi sled kato isgledah vsishki filmi na james bond i stotizi podobni filmi i shetoh njakoi knigi vestnizi spisania zaposhnah da se pitam dali az ,rodnini ,prijateli ,sanarodnizi sa popadali i postradali ot kovarnite mreshi na njakoi tajni slushbi i organisazii koito si slushat s javni ili skriti zavoalirani metodi ot podkupi politika na morkova -zuckerbrot do politika na tojaga -peitsche i ustanovih she moshe da se predpolaga she mnogo ot tajnite slushbi kam zaplatite si si iskarvat oshte mnogo zaplati v zavisimost ot poloshenieto koeto zaemat i informaziite s koito raspolagat taj kato az slushih kato vojnik v stroitelni vojski edinstvenia podlup kojto prieh s radost beshe ot prijateli v popovo-targovishte edna 18 godishna rusa devojka
no te ne mi iskaha pari a iskali da se otarvat ot neja zashtoto im omrasnala kompaniata i sega ako imam prijateli na koito sa im omrasnali prijatelkite i iskat da se otarvat ot tjah moshe i da e na mnogo poveshe godini i da e rusa ili tamnokosa i dori bosa no da ne si viri nosa zatova she e s men kojto bil bivsh vojnik a sega moshe da bade zaslushil gentlemen igral po svetovnite teatri i sega tarsi provinzialni artistki koito da mu sabushdat zaspalite energii na fantasiite mu a mreshite na tajnite slushbi mogat da gi ulavjat i ako ne mi haresvat ili na tjah ako ne im haresvam da gi puskat obratno v tehnite provinzialni vodoemi
35
nesavisim kosmopolit targovez
02.01.2016 12:01:02
0
0
ami pohvatite na tajni slushbi da hvashtat v mreshite si raslishni hora i svarsanite s tjah sa raslishni i sa donjakade izvestni polsvat se estestveni i iskustveno sasdadeni zavisimosti i shelania i slabosti na horata s psihoatali sposobi ot grubi zaplahi za tjah i bliskite na tjah hora i prijateli taka nareshenite metodi tojagata po nemski peitsche ili morkova po nemski zuckerbrot kato ti se predlagat malki peshalbi ,nadeshdata da imash shelanite sheni i tova koeto obishash obiknovenno davat 5 do 10 % ot peshalbite koito iskarvat ili mogat da iskarvat ot satrudnizite si i za da gi darshat v podshinenie i zavisimosti i hipnosi s raslishni metodi i sredstva kato im preshat da imat dobri prijateli i semejstva i im pripisvat dosieta s mnogo fantasii i neshta mnogo raslishni ot tova koeto si shelajat tehnite satrudnizi
rezeptite sa , vseki da si napishe kakvo shelae da ima i da bade i da si go shete vseki den i da si napravi samohipnosi i antihipnosi s njakoi tajni shelania koito da sa nedostapni za zavislivi hora i da se dava dobrovolno saglasie samo za tova koeto ne preshi na lishnite interesi zdrave shtastie blagodenstvie prijatelstva tova she njakoi si darti i mladi lisizi vlisali v
protivoreshia t.n. konflikt na interesi ne trjavna da ni preshi a da ni pomaga za ustanovjavane na lishni interesi .
34
playboy arbiter kato fulgenci
01.01.2016 14:48:39
0
0
znashi s moite fantasii ako popadna v kovarnite mreshi na njakoi si tajni slushbi kato muha,komar ,lisiza ,kushe ,lav ,tigar se prevrashtam v ,smelia shivash ot prikaskite kojto s edin udar na sabjata si raskasva mreshite i osvoboshdava sebe si na parvo vreme nesavisimo dali e muha ,komar ,kushe ,lisiza ,tigar ,lav sled tova stavam brasilskia futbolist pele i vkarvam goli golove v zadnizite na njakoi si ot protivnikovite otbori za da speshelja pari i da si vkaram golia huj v shelanite ot mene tesni goreshti nesavisimo dali sa ot protivnikovite ili ot prijatelskite otbori
sled tova si spomnjam she si ispatih zaradi moja predimno pianski patriotisam s moite simpatii za balgarskite shalto svetlo kafjavi ,zeleni,oranshevi,sini ,sherveni ,i drugi partii i taj kato ne moga da blagoslavjam raboti koito sa protiv moja interes blagoslavjam samo peshalbi ot koito imam peshalbi i samo sheni koito mi nosjat peshalbi ili otgovarjat na predstavite mi za dostojni za mene ljubovnizi i eventualno sheni .
tova se kasva po latinski pogovorki ,,,pacta clara ,boni amici ,, jasni sporasumenia dobri prijateli s dopalnenieto she moshe da isgubja prijateli ako imame protivoreshivi interesi .
33
playboy targovez parfjumsho
01.12.2015 08:41:46
0
0
ami kato se proshete prjakora mi moshe da se podrasbere kakvo bih shelal da sam
a tova she ali agsha ,antonov,papata i drugi zameseni v podobni istorii po vreme na vsaimni kleveti po vreme na studenata vojna bili skloneni verojatno s pomoshta na natriev pentanol ili skrupomalin da davat pokasania kato dobrovolni satrudnizi na rasusnavania i kontrarasusnavania po metoda na morkova ili tojagata ne preshelo na konrabandistite po zjal svjat da si pravjat targoviite na svobodnite pasari a tova she nad 2 miliona balgari rabotjat v shushdi strani za shushdi kompanii i plashtat danazi tam i si davat mneniata ,energiata tam a tuk v balgaria polsata im e she kato dojdat si harshat parite v balgaria i spodeljat lishni mnenia i menia na tehni kolegi i shefove kak e shivota tam akato se varnat tam spodeljat mnenia kak e shivota tuk ne gi pravi na podobni na ali agsha antonov papata i drugi
i zatova e dobre da se isjasnjat pred balgarite shivushti v balgaria i balgarite shivushti isvan balgaria kak stojat ili bi sledvalo da stojat njakoi raboti .a az ako sam svarshil diplomatisheska targovska posrednisheska mediatorska referska sufljorska i drug vid rabota kato bezpartien s balgarski proishod kato shahmajstora topalov ,igrasha stoishkov i drugi s evropejski germanski balgarski ili drugi pasporti e redno da mi se plashta
za neja za da moga da imam shelanie da varsha polesna rabota ot kojato vsishki pesheljat koj po malko koj poveshe .
32
playboy cosmopolit patriot s t
24.11.2015 15:33:21
0
0
spored tova koeto sam gledal v mnogo filmi i shel v mnogo knigi vestnizi spisania tajnite slushbi obslushvat tehni na tehni strukturi organisazii interesi i kato vidjat interesni za polsvane lishnosti im oplitat mreshi i pravjat kapani i politika na ,,,morkovi,,,namasvane i ,,,tojaga,,,
po nemski ,,,zuckerbrot und pejtsche ,,,i polsvat uslugite na tehni posnati i okrashenie kato se vazpolsvat ot tehni slabosti v haraktera i kato polsvat njakoi si da im preshi i gi natopi za da otidat pri njakoi tehni hora da gi opravjat podoben slushaj beshe sas slushaja ot studenata vojna triagalnika ,,
ali agcha ,antonov ,papata , kojto nanese negativni posledizi na renometo na balgaria i na prosavetskoto balgarsko pravitelstvo az kato balgarski bezpartien patriot s demokratisheski rasbirania s predimno zivilisovan red na mislene ,swejzarski targovski mantalitet i balkanski-latinoamerikanski playboyski temperament sashaljavam za podobni istorii koito ne sa moite istorii v koito sa vavlesheni i balgari no taj kato ne bjah i ne sam i ne shelaja da bada nito bezplaten satrudnik nito postradal ot tajni i drugi slushbi ne mosheh nishto javno da napravja
osven da se molja za da ne postradam i as kato as i pokraj mene drugi
31
playboy cosmopolit patriot s t
24.11.2015 15:16:00
0
0
30
targovez Nr50708s parfjumier
11.11.2015 09:24:55
0
0
TRESVI OZENKI PODSKASVAT SHE MRESHITE NA TAJNITE SLUSHBI KOITO MOGAT DA SA NAZIONALNI INTERNAZIONALNI MULTINAZIONALNI OBSLUSHVAT PREDI VSISHKO INTERESITE NA SOBSTENIZITE NA MRESHITE I NA TESI KOITO OBSLUSHVAT ILI NA TESI KOITO PLASHTAT .
AZ VEROJATNO SAM POPADAL V RASLISHNI VIDOVE MRESHI NO SI NOSIH RASLISHNI POSOBIA I SI PRAVIH DUPKI MALKI I GOLEMI ZA DA SE IZSUCHLJA OT MRESHITE
VEROJATNO NEBALGARSKI MRESHI I TEHNI BALGARSKI I NEBALGARSKI SLUGI VASALI LAKEI
SA MI PRESHILI DA SASDAM BALGARSKI PRIJATELSTVA I SEMEJSTVA ZA DA MOGAT TE DA SI POLSVAT MOITE LISHNI INTELEKTUALNI I MATERIALNI ZENNOSTI NO AZ NAREDIH DA SKRIJAT MOITE MATERIALNI I INTELEKTUALNI ZENNOSTI I DA MI GI DAVAT MALKO PO
ZATOVA NAREDIH DA MI DADAT SAMO NJAKOLKO MILIONA FANTASII S KOITO DA SI NAMERJA
PODHODJASHTI SHENI OT SHENSKI ROD KOITO OTGOVARJAT NA PREDSTAVITE MI
A POSLE MOGAT DA MI DAVAT OSHTE MILIONI FANTASII ZA DA SHIVEJA KATO MILIONITE MILIONERI PO ZJAL SVJAT KOITO IMAT MNOGODETNI SEMEJSTVA
A NA TESI KOITO MI PRESHIHA I PRESHAT NA TOVA DA IMAM TRAJNO TOVA KOETO TRAJNO OBISHAM TJAH GOSPOD DA GI SADI AZ LISHNO PREDPOSHITAM NIKOJ DA NE MI PRESHI ZASHTOTO I AZ NE SHELAJA NIKOMU DA PRESHA NA SHTASTIETO DORI SE RADVAM AKO MOGA DA POMOGNA NA PRIJATELI RODNINI NA SHTASTIETO . A NA TESI KOITO MI OBESHTAVAHA FABRIKI ,HOTELI ,PRINZESI MOGA DA IM PREPORASHAM SHAST OT TJAH DA GI PRODADAT NA TARGOVE I DA MI DADAT PARITE ZA DA IMAM FINANSOVO OBEZSPESHENIE ZA SOBSTVENO SEMEJSTVO I DRUGI SOBSTVENI RABOTI KOITO SA MI NUSHNI NEOBHODIMI POLESNI PRIJATNI ZA DA MOGA S MERAK DA POMAGAM I NA RODNINI ,PRIJATELI I NA DRUGI KOITO SA MI POMAGALI
29
targovez Nr50708s parfjumier
09.11.2015 15:45:09
0
0
ima raslishni mreshi na tajnite slushbi
njakoi sa za drebni ribi njakoi za edri ribi ima i muholovki namasani s lepliva sladnikava substanzia po kojato zalepvat muhi komari peperudi i drugi
ima i primamki za kapani hubavi kato fasani sheni koito vlisat v kafeneta ili sedjat v kafeneta zaredeni verojatno s mikrofonsheta i shakat klientela da
sedne do tjah posle deljat sas sutenjorite koito podslushvat mikrofonshetata
no samite klienti moshe bi sa primamki za primamkite i sa snabdeni s mikrofonsheta i FIS tova e sakrashtenie ot anglo-amerikan spy shop az kato hobby artist sam verojatno polsvan i kato primamka na kojato sa davali vasmoshnosti za zaposnatstva s drugi primamki i taj kato ne stavam za bezplaten satrudnik na Primamlivite Primameni Primamki PPP sled kato desetiletia mi obeshtavaha bogati mladi prinzesi hoteli milioneri to i mojata artistishna
fantasija ne se zadejstva dobre pri verojatni PPP zatova rasbiram tesi balgari koito sa slushili na balgarski ili nebalgarski firmi koito si polushavat nakraja parite toptan i si gi harshat za kakvoto si iskat
28
playboy arbiter mediator refe
04.11.2015 11:08:49
0
0
taj kato ne sam i ne shelaja da bada ofizialen nositel i pasitel na ofizialni tajni i taj kato darshavata balgaria ne mi e plashtala bezplatni universiteti to moite juridisheski istorisheski pedagodisheski i vsjakakav vid znania i materialni i intelektualni zennosti koito sam si nabavjal s desetiletia e logishno da badat ot polsi za mene i mi slushat za zashtita na sobstveni mnenia vasgledi interesi i tesi na rodnini i prijateli po zjal svjat i za sasdavane na intelektualni materialni i drugi vidove zennosti .koito moga da spodeljam podarjavam prodavam spored moi prezenki ako njakoi si ot mreshite ili isvan mreshite imat drugi mnenia to e dobre da gi obosnovat i spodeljat
zashtoto ne shelaja da bada nito bezplaten vojnik nito bezplaten deputat i ne shelaja nikakva bezplatna dlashnost a shelaja dobre platen targovez kakvito ima desetki hiljadi v balgaria i desetki milioni po sveta .
27
trader Nr015478 poroshenko- bu
04.11.2015 10:58:08
0
0
znashi moshe da se naredi na kradzite da okradat mreshite na tajnite slushbi
za da ne popadat v tjah neviini hora zashtoto njakoi ot tajnite slushbi koito raspolagat s pajakovi pajashini i mreshi pravjat ot normalni hora muhi i komari i peperudi i pajazi i agenti i spioni i drugi nasekomi za da gi ulavjat v pajashinite i mreshite si .a drugi normalni hora gi unishavat i prinisjavat do dshudsheta ako ne im pasvat v konzepziata a tesi koito im sa ot polsa gi velishajat kato todor shivkov ,shaushesku ,janukovish,miloshevish i podobni dokato im pasvat v konzepziata .az ne shelaja za ljubovnizi nito muhenka nito komarenka nito pajakenka she dori i manekenka ako e nenka .za ljubovnizi shelaja tesi koito isgleshdat kato mladi pevizi ,mladi lavizi ,mladi orlizi ,mladi sokolizi ,mladi tigrizi ,mladi kosizi ,mladi valshizi ,
ako ne zaminavam za tesi strani kadeto moga da gi imam oferti molja na hostel X
VARNA BALGARIA bezplatni ogled i zaposnatstva vasmoshni navsjakade v balgaria i po sveta po kurorti.code nr. 6 plus 19 plus 21 6,19,21 , 61921
26
trader Nr015478 poroshenko- bu
03.11.2015 07:17:46
0
0
mnogo naushni instituti se zanimavali s usrojstvoto na pajakovi i drugi mreshi s naushni zeli i sa otkrili vid pajashini s koito pravjat struni na zigulki.
a s ribarski mreshi loveli peperudi az kato shivjah dalgai godini v germania i v balgaria shetoh she osven telepatia ima i shetene na misli i se opitvah da sheta misli i proshitah mislite na njakoi koito si misleha znam kakvo mislish v tvoja misloven haos meshdu drugoto mislish kak da sasdadesh semejstvo s ljubimi sheni i deza no kakva mi e fajdata ot tova no tova im otvarnah s preprashtane na moi i shushdi misli ami moshe bi sashtoto mislijat i drugi za tebe kakva mi e fajdata ot tova she imash shatstlivo semejstvo i sled tova si pomislih kak da se otkrivat i avtomatishno da se shistjat nedobroshelatelni energii pomeshdu horata i da se prevrashtat v dobroshelatelni energii zashtoto mislite na shivotnite i na mnogo inteligentnite hora po trudno se shetat .
25
bogat tradeagent Nr05078s play
27.10.2015 10:21:22
0
0
s humor i fantasii promenlivi mnenia i rasmsmishlenia ako njakoi si patrioti popadnat v mreshite kapanite na neshelani organisazii to mreshite da se podpaljat a kapanite da se polsvat protiv tjah .
taj kato balgaria e spored njakoi rasgraden dvor kakto i evropejskia sajus
to da se vnimava kak nebalgarski agenti i spioni i tehnite balgarski i nebalgarski kolaboratjori rabotjat s desinformazii sluhove podkupi rasmeni na informazii i desinformazii i sluhove i da se namerjat zakonni ili inteligentni
nashini za isbjagvane na vredni posledizi kato se prosledjavat i ustanovjavat istoshnizite na desinformaziite .po sashtia ili podoben nashin rabotjat i ruski i turski i ne ruski i ne turski slushbi.s politika na morkovi -peshalbi tojagi nakasania .rakavizi -umni reshenia a shto se otnasja do mene vishte v internet you tube kakvo mi radva sarsheto i dushata tova sa ne shalgite ne sirtakite ne kasashoka ne maaneta a perdo infante s pesni kato ,,guadalajara,,
los condes s pesen kato ,,,brujeria,,,elvis presley s pesen kato,, blue havaii,,
adriano chelentano s pesen kato ,,,susanna,, forestiere,,,julius iglesias s pesen kato ,,,amore mio,,,gota fria,,i avstrijskia pevez s pesenta kato ,,,siebzehn jahr blondes haar,,,i pesni ot ,,,GUNS AND ROSES ,,,
i da shiveja v mladost sila zdrave blagodenstvie moshe i kato kumsho lavsho s kuma lavkinja s 4-5-6 kumsheta lavsheta s masheta moshe i po podobie na kumsho valsho i kumka valshiza i kumsheta valsheta ili kumsho lisan i kuma lisa i kumsheta lisisheta a ne zigansheta ,komarsheta ,muheta,
a na tesi SADDAMisti i sadisti i anarhisti koito verojatno gledat kak da si prisvojat hubavi skapi imoti na dogan ,mestan ,timan.petkan ivan da im se pokasva shesto kak svarshil saddam i podobni na saddam.

24
trader targovez Nr50708s par
23.10.2015 15:42:18
0
0
taj kato verojatno sam si patil ot vredni magii i dejania ot tajni slushbi v komunistisheska balgaria posle v zapaden berlin posle v postkomunistisheska balgaria isgledah mnogo filmi i shetoh mnogo knigi vestnizi spisania na tasi tematika taj kato ne sam i ne shelaja da me smjatat za satrudnik ili postradal ot represivnite komunistisheski i nekomunistisheski tajni slushbi koito si igrajat s horata kato s topkite za ,,,PING PONG,, i ako sa si igrali s moite popki za ,,,ping pong,,, to da mi namerjat mladi hubavi telesno psihishno ginekologishno zdravi doktorki koito da mi lekuvat i opravjat topkite inashe te shte badat lekuvani kato tesi koito shetat i usnajat za tova sas СВЦ TORSIONNI POLETA DA KASHLJAT KIHAT I DA IMAT SARZEBIENE ARITMIA i da gi osmejat kato kirsho kradljoto a jasnovidzi kato georg rasputin radina i tehni kolegi koito samo v berlin sa nad 800 i da si spodeljat pomeshdu si i na mene
koi znajat neshto za podobni dejania i DALI SA GI UPOTREBJAVALI PROTIV MENE ,BLISKI ,RODNINI ,PRIJATELI,SANARODNIZI i motivite i antimeroprijatiata
a koi i v koi gradove sa pravili podobni i protivozakonni gadosti i zloupotrebi sas znania i materiali spored opisanieto na savetsko-ruskia spion anatolij taras shte se podskashe kato ima zapaleni koshsheta za bokluk ili indianski olelinga ognjove no ne lishno ot anatolij taras a ot samosebe si .
23
trader Nr015478 poroshenko- bu
22.10.2015 16:27:27
0
0
moi promenlivi referski mediatorski mnenia za spioni kontraspioni i tehni donoszizi pomoshtnizi sa she sled kato savetsko-ruskia spion ukraineza premier janukovish be okleveten i nabeden kato kradljo i manipulator i isgonen ot ukrajna i mu beshe vseto imushtestvo i pari na stojnost okolo 150 miliona us $ dojde negovia zamestnik premier poroshenko kojto e i fabrikant s kapital ot 1 miliard i 600 miliona us $
i az kojto bjah za janukovish no toj ne mi dade i 1 us $ sega sam za poroshenko no i ako i toj ne mi dade nito 1 us $ to se pitam koi shte mi dadat dolarite evroto levovete krusejroto ,pesosa, i drugi valuti za da znam za kogo da glasuvam i podkrepjam a shto se otnasja za putin-nutin obama -osama ,merkel -ferkel i podobni moga da kasha she sam kato kash oggi onassis abramovish waltan morgan rumen hranov bjulov gigov albrecht i shwejzarski -tunesijski-balgarski-germanski-ruski-amerikanski -kitajski- latinoamerikanski targovzi na intelektualni materialni moralni i drugi zennosti koito moshe bi imat i te
i se shustvam ograben ot spionite koite me manipuliraha isoliraha isnudvaha podslushvaha i podslushvat ot desetiletia
taj kato ne moga da pososha lishnosti moga samo da napravja ,,,ANZEJGE GEGEN UNBEKANNTE ,,,oplakvane protiv neposnati,,zashtoto spored germanski avstrijski shwejzarski evropejski zakoni vashat paragrafite ,,,zwangs aussage,,,aussage erpressung,, ako ti podstvajat v okrashenieto donoszizi i mikrofonsheta kato znajat she vseki e prinuden da spodelja i gluposti s drugi .
tova sa njakoi ot pravnite znania i mnenia na honorar konsultanti.po koito mogat da diskutirat advokatki juristki polizejki i tehnite rasgovori da se zapisvat tajno i ostojnostjavat ot kirchovite posnati za da usnajat kade kakvo moshe da se otkradne i na kogo kade koga da se prodade .
22
hobby playboy dedektiv istorik
16.10.2015 10:05:10
0
0
sled kato si ispatih ot balgarski i nebalgarski tajni slushbi zaradi patriotisma mi i zaradi drugi problemi si nakupih knigi na tasi tematika i se okasa she mnogo balgari i nebalgari sa znaeli she mreshite na tajni slushbi organisazii sa po podobie na pajakovi pajashini za lov na muhi i komari kato ribarski i lovshijski mreshi za lov na ribi i divesh i kato jami trapove za lov na hora i lisizi i drugi shivotni zatova e dobre nashite balgari koito patuvat za shushbina da im se kashe kakvo e rasresheno i kakvo ne za da ne si patjat .
taj kato na meme mi davali naprimer krediti ot 55 leva evro us $ koito ne sam iskal gledali da iskarat 55 pati poveshe ot mene i sa mi pravili vid umstveni zarobvania ,,UMSTVENI ANGARII,,, i az im podskasah she shelaja 50 % ot vsishki peshalbi praveni s moja sasnatelna ili nesasnatelna pomosht ili s ,,,UMSTVENI ZAROBVANIA,,,i samo tesi koito mi davat tova koeto iskam i e polesno nushno neobhodimo prijatno za mene mogat da oshakvat da im pomogna za sashtoto .
a drugite da oshakvat ot presidenta ,premiera ,pravitelstvoto i deputatite da im pomognat za tova koeto te shelajat
21
hobby dedektiv istorik politik
11.10.2015 07:25:27
0
0
taj kato sam bivsh gastarbejter FOREIGN office WORKER s evropejski pasporti ne shelaja da bada tretiran kato bezplaten dobrovolen satrudnik na vatreshno ili vanshno vedomstvo ili na raslishni organisazii strukturi kompanii i hora zashtoto go smjatam za nasilstvena umstvena i druga rabota nareshena ,,,ANGARIA,,,posnata ot tesi 500 godini turska okupazia na balgarski i nebalgarski zemi no smjatam she moga da imam roljata na targovez snabditel s tova koeto e moja lishna intelektualna i materialna i drugi vidove sobstvenost kato ruda minerali suveniri hiljadi rastenia i pravni i drugi znania ot zjal svjat a shto se otnasja za moi znania moga da spodelja she verojatno sa mi praveni vredni za mene magii i programi za besparishie ,besbrashie bessemejstvie ot verojatni i predpolagaemi organisazii taj kato imashe i ima grubo ili delikatno vmeshatelstvo v lishnia mi shivot i shtastie kato mi pravili magii za zavisimosti za potenzia energia i drugi i mi pravili magii da moga da imam deza samo ot njakoi narodnosti i samo shenski deza to shelaja da
si zashtitja shelaniata i interesite kato spodelja she shelaja na parvo vreme samo zdravi mashki blisnazi i trisnazi a sled tova moshe i hubavi sdravi shenski deza ot evropejski vid balgarki i evropejski vid hristianki koito da sa telesno psihishno ginekologishno zdravi fertilni ne isterishki i ne zavisimi to
vsjakakvi drugi reshenia sa obresheni rano ili kasno na neuspehi nespoluki i zagubi za tesi koito mi preshiha i preshat na tova i naj dobroto nashalo za nashalo e da mi se platjt ot MONEY-POOLS kakvito ima mnogo po sveta dostatashno pari za da bada zdrav bogat svoboden cosmopolit i patriot
a tova she imam simpatii kam tjutjunevite partii i industria i kam tehnite pari i kam parfjumnite industrii i tehnite pari i sheni ne biva da mi preshi na moite lishni interesi i lishno shtastie zashtoto dokato ne sasdam sobstveno ljubimo semejstvo s ljubimi ot mene odobreni sheni ne moga nikomu nishto da dam a tesi koito se opitvat da me isnudjat mogat i te i svarsanite s tjah da badat isnudvani a az ne shelaja da bada isnudvan i ne shelaja da isnudvam

20
11.10.2015 07:00:38
0
0
19
TARGOVEZ MEDIATOR POSREDNIK i
28.09.2015 13:52:07
0
0
ot moite spomeni za istoka balgaria i zapada germania vidjah she podhodite na tajnite slushbi sa raslishni v zivilisovanite strani te sablasnjavat dokato te spesheljat a v ne osobeno zivilisovanite kato v grad varna te tormosjat dokato te spesheljat na nemski se kasva ,,,ZUCKERBROT ODER PEITSCHE ,,, NA BALGARSKI TOJAGATA ILI MORKOVA ,,, NO TAJ KATO MORKOVITE SA LJUBIMA HRANA NA ZAIZITE
A AZ NE SAM ZAEK A TOJAGI I BASTUNI IMAM GOLJAMA KOLEKZIA TASI TAKTIKA SPRJAMO MENE NE E USPESHNA NEMSKATA KOSUNAK-ZUCKERBROT ,,,PO STAVA VMESTO MORKOVI NO PEITSCHE -KAMSHIK SE UPOTREBJAVA PRI KONETE A AZ NE SAM KON
ZATOVA ZAMESTVAM PRODAVAM ZUCKERBROT ILI PEITSCHE I TOJAGA ILI MORKOVI S nr 6 PLUS 19 PLUS 21 SPORED KABALLAH NAUKATA ZA BOGA
PARI I SVOBODA I HUBAVI SHENI NESAVISIMO OT KOJA PARTIA SA TE I RODITELITE IM
18
trader james bond Nr005500770
28.09.2015 06:22:39
0
0
sled kato poveshe si ispatih otkolkoto imah fajda ot tajnite slushbi si nabavih knigi i gledah mnogo filmi na tasi tematika i s moite fantasii si predstavja,
m kak pravjat razmestvania na rolite kato naprimer slushaja s papata antonov vasilev ali agsha toverojatno e bilo taka vasilev klasal na antonov da kashe na ali agsha she papata iska da strelja po nego poneshe e protivnik na hristianstvoto ali agsha se isplashil i za samootbrana streljal predi papata da strelja protiv nego i ot sjusheta na tosi ljuboven 4 shetiriagalnik zabogatjaha mnogo vestnizi spisania pisateli filmovi reshisjori ali agsha ,antonov leshaha v zatvori papata polushi psishisheski travmi a az kato svidetel na svetovni vashni sabitia si kupuvah vsjaka godina nemski spisania spiegel stern i drugi kadeto ima godishni hroniki za naj vashnite sabitia i gadaeh kade e istina kade e neistina kade e smesiza ot istina i neistina kade lashi za sensazii tesi ljubopitni istorii na tajnite slushbi ot studenata vojna i sled tova sa poushitelni istorii koito mogat da slushat za prosvetlenia i na neprosvetenite i prosvetenite she malki narodi kato nas da ne se mesjat v svetovni konsprazii i da plashtat smetki za shushdi interesi shushdi kausi kato tesi na svetovnia komunistisheski proletariat .a da sledvat dokolkoto e vasmoshno politikata ,,,
SWISSE TRADE,SWISSE MADE,,,a tja e SAMO TESI KOITO MI DAVAT TOVA KOETO ISKAM I MI E NUSHNO NEOBHODIMO PRIJATNO POLESNO IMAT MORALNOTO PRAVO DA OSHAKVAT OT MENE DA IM POMOGNA DA IMAT TOVA KOETO ISKAT I KOETO IM E NUSHNO NEOBHODIMO POLESNO PRIJATNO .
17
TARGOVEZ MEDIATOR POSREDNIK i
28.09.2015 05:13:07
0
0
taj kato mnogo balgarski grashdani isdavat sasnatelno ili nesasnatelno na drugi balgarski i nebalgarski grashdani informazii s raslishna vashnost to naj evtinia sposob da se nabavjat naj vashnite isdadeni informazii e da se kupjat ot balgarskite i nebalgarskite slushbi na informaziite tesi informazii kato se vidi dali sa avtentishni ili primeseni udurdisani preraboteni za prodashbi i isdavania .no taj kato dosega sam imal poveshe vredi i patila otkolkoto polsi ot tajni slushbi to si mislja za slednoto novo stihotvorenie
tesi i svarsanite s tjah hora koito preshiha i preshat na vaskovoto s ljubimi sheni rasmnoshenie shte badat obresheni na unishenie i mashenie i saboreno poloshenie verojatno ot ne edno dvishenie
16
TARGOVEZ IMA-NJAMA NJAMA-IMA,
26.09.2015 03:55:22
0
0
sled kato gledah stotizi filmi i shetoh knigi na tasi tematika kato targovez patil siot tajni slushbi se pitam kade mi e fajdata ot takiva kato polskia kapitan i spion klos kojto se vnedril pri germanskia wehrmacht polushaval pari i medali i gi isdaval na polskia wehrmacht i polushaval pari i medali
a mene desetki godini shivot v germania i v balgaria samo me podslushvali i nabljudavali, vlisali bes moe znanie i saglasie v moja dom i v moja shivot v germania i balgaria ot ljubopitstvo i s zel okradvane na moi lishni intelektualni i drugi znania koito sa vid
bogatstva no nikoj ne mi e daval medali i pari za tova a sa mi okradvali vasmoshnostite da pravja pari i da imam sobstven shtastliv shivot s neverni sluhove kleveti intrigi isdavania donosi no verojatno mnogo balgari i nebalgari v balgaria i v drugi strani sa si patili ot podobni istorii i mogat da gi spodeljat po internet po telefon sms e-mail s prijateli rodnini i posnati ,neposnati a na njakoi im vnushavali she ako isdavat bliski ,posnati i neposnati mogat da polushat medali i pari . taka she se vrashtam na starite si fantasii da bada mlad zdrav bogat nesavisim targovez ,rentier i ako polusha zarski imperatorski palati v ostrovi kato sizilia da se opitam da rabotja kato zar imperator a ako polusha bostana na selo da rabotja kato selski ,,,zar,,, i padar dotogava sam gospodina s fantasiite kojto ima pravo da iska parishni obezshtetenia ne medali ot vsishki i svarsanite s tjah hora strukturi darshavi koito sa zameseni za propusnati polsi i popresheni okradeni vasmoshnosti da pravi sobstveni pari i shastliv shivot
15
TARGOVEZ IMA-NJAMA NJAMA-IMA,
25.09.2015 15:51:23
0
0
taj kato nad 2 miliona balgarski grashdani i balgarski sanarodnizi shivejat v shushbina vlisat islisat moshe v balgaria ili isvan balgaria da popadnat v naj raslishni vidove mreshi .zatova e dobre da se spasva ofizialnata politika na balgaria sprjamo shivushti v balgaria balgarski i nebalgarski grashdani i takiva isvan balgaria i taj kato tesi koito sa isvan balgaria rabotjat za nebalgarski firmi i kompanii kato nato cia fbi kgb i drugi to e dobre tova da bade reglamentirano s dogovori v koito se pososhvat osnovnite zadalshenia i parite i zastrahovkite koito polushava az naprimer sam vasvrashtenez kato malzinata neblagorasumni koito shivjaha isvan balgaria i se varnaha v balgaria i ot 1994 godina sam besraboten .i zatova kogato vidja she njakoi oshakvat ot mene neshto to im napomnjam she samo tesi KOITO SA MI DAVALI I DAVAT TOVA KOETO ISKAM I MI E NUSHNO POLESNO NEOBHODIMO PRIJATNO TE MOGAT DA OSHAKVAT DA IM POMOGNA DA IMAT TOVA KOETO NA TJAH KOETO ISKAT I IM E NUSHNO NEOBHODIMO POLESNO PRIJATNO .a na tesi koito mi preshat da imam tova koeto mi e nushno neobhodimo polesno prijatno da se napravi taka she da ne mi preshat e naj dobroto reshenie kato naprimer az ako iskam da vljasa v roljata na petel kojto e simvol na franzia i simvol na eblivosta plodovitosta i obslushva zeli grupi ot kokoshki to moga da podskasha she obisham evropejski vid hristianski kokoshki i fasani i jarebizi zashtoto sa noslivi eblivi i plodoviti .
no ako otida po karibski i drugi ostrovi tam moshe da mi predloshat i mladi valshizi ,lavizi,tigrizi ,lisizi ,orlizi i az trjabva da umeja da se transformiram kato valk za valshiza kato lav za laviza kato tigar za tigriza kato lisan za lisiza kato orel za orliza i zatova se oslanjam na fantasiite na prijateli s pari i vkus da mi namerjat koja rolja moga da igraja po dobre
14
playboy cosmopolit patriot s t
19.09.2015 05:50:15
0
0
TAJ KATO MNOGO OT TAJNITE SLUSHBI NO I DRUGI OBISHAT DA SE ROVJAT V DOSIETA NA MNOGO HORA S XEL ISNUDVANE TO IM PODSKASHETE DA SE ROVJAT V DOSITETA S ZEL ISNUDVANE NA TURSKITE SULTANI ,NA RUSKITE SULTANI ,NA BALGARSKITE BABANI ,NA EVREJSKITE TABANI ,I NA DRUGI KATO RUSKIA ZAR PETAR KOJTO BIL VNEDREN ILI SE SAMOVNEDRIL KATO PRISTANISHTEN RABOTNIK NA ZAPADA I SLED GODINI KATO SE VARNAL V RUSIA OBARNAL RUSIA KAM ZAPADA ZAR GORBASHOV -JELZIN- PUTIN ZELJAHA NESHTO PODOBNO NO STARATA PROKITAJSKA KOMUNISTISHESKA GVARDIA NADDELJA ZASEGA
OT POLSKITE SERIJNI FILMI SE POMNJAT ISTORIITE NA KAPITAN KLOS KOGOTO POLSKOTO RASUSNAVANE VNEDRILO V GERMANSKIA WERMACHT DA BADE GERMANSKI OFIZET I DA ISDAVA NA POLSKITE OFIZERI I MU DAVALI GERMANZITE PARI I MEDALI I POLJAZITE PARI I MEDALI ZASHTOTO RABOTIL V 2 PREDPRIJATIA KATO POLSKIA KAPITAN KLOS IMA MILIONI KOITO RABOTJAT ZA MNOGO FIRMI KOMPANII PREDPRIJATIA .GERMANEZA S BALGARSKI PROISHOD GOSPODIN SOGRAFSKI SHENEN ZA GERMANKA GERDA S 2-3 SINA NAPRAVIL MILIONI NA ZAPADA IMAL HOTELI NA BAHAMITE IMOTI V ZAPADEN BERLIN SI KUPIL I NEW OTANI HOTEL V SOFIA I MELIA NA ZLATNITE PJASAZI SLED KATO POSHINA
SINOVETE MU I SHENA MU PRODADOHA HOTELI IMOTI PONESHE NE SHELAEHA DA BADAT HOTELIERI I RENTIERI A SAMO MILIONERI MAROKANEZ GASTARBEJTER NAPRAVIL MILIONI V GERMANIA VARNAL SE NA 50 GODISHNA VASRAST V MAROKO KUPIL NA BREGA NA SREDISEMNO MORE 50 DEKARA PLANTAZIA POSTROIL MALAK HOTEL S RESTORANT VSEL ZA SHENA 19 GODISHNA MAROKANKA OT SASEDNOTO SELO
I NAPRAVIL MNOGODETNO SEMEJSTVO GERMANEZ S PERSIJSKI PROISHOD SHIVUSHT V ZAPADEN BERLIN NAPRAVIL MNOGO MILIONI S KILIMI VASI HAJVER I DRUGI STOKI OSHENIL SE ZA BERLINSHANKA KOJATO MU RODILA NJAKOLKO DEZA PRODAL MAGASINITE V BERLIN I SI KUPIL HOTELSHETA NA BREGA NA OSTROV FUERTEVENTURA
KATO TJAH SA MOSHE BI BIOGRAFII NA MNOGO MNOGO DONJAKADE USPELI GASTARBEJTERI
I EMIGRANTI I VAZVRASHTENZI TAKA SHE NE ZABARKVAJTE TESI BALGARI KOITO ISKAT DA POMOGNAT NA BALGARI AKO MOGAT VAV VATRESHNI PROTIVORESHIA NA DESNI LEVI BALGARI
I TAJ KATO SEGA SME V EVROPEJSKIA SAJUS I SHTE UKREPVAME KREPOST EVROPA KOJATO E KATO KORAB ZA VSISHKI KOITO SHIVEJAT V NEJA NE TRJABVA DA SE RADVAME AKO NJAKOI SI PROBIVAT TAJNO DUPKI V KORABA ILI DA SASDAVAT RABOTA NA DRUGI DA ZAPALVAT DUPKITE ILI ZA DA POTANE ZASHTOTO I BALGARITE SHTE POTANAT S TOSI KORAB I E PATRIOTISHNO KATO VIDIM BALGARI DA PROBIVAT DUPKI V KORABA BALGARIA ILI KORABA EVROPA
DA GI ZASTAVIM DA ZAPALVAT DUPKITE KOITO SA PROBILI
ZA TESI SI HONORAR KONSULTAZII POLUSHAVAM 5 MILIONA 555 HILJADI EVRO I 555 EVROZENTA I OTIVAM PO LUKSOSNI KORABNI KRUISNI EKSKURSII PO KARIBITE DA GLEDAM IMA LI NJAKOI DA PROBIVAT DUPKI PO KORABITE I DA SE OPITVAM DA GI OPRAVJAM DUPKITE NA LUKSOSNITE KORABI
13
BIB Bezplaten Informazionen B
18.09.2015 17:07:26
0
0
taj kato s moite fantasii sam rabotil za otdeli vatreshni i vanshni targovii i meshdunarodni otnoshenia no nikoj ne mi e platil dosega za fantasiite prodalshavam s fantasiite dokato njakoi si dami i gospoda mi platjat i taka znashi sled kato gledah stotizi filmi na james bond i james mond i podobni isi nabavih znania ot knigi zaposnah da podosiram she ot desetki godini me polsvat kato besplatna primamka v zapaden berlin i tuk v grad varna v komunistishesko vreme i sled tova sa vlisali i slava bogu islisali verojatno ot raslishni tajni slushbi za da vidjat dali imat te i tehnite prijateli rodnini i strukturi interesi ot pokashtninata na shenenia za zapodnogermanka gastarbejter i targovez na ime vasil lavski i si instalirali podslushvatelni i nabljudatelni i drugi ustrojstva za da se spionirat vsaimno s kolegite im koito sashto vlisali i islisali no taj kato verojatno sa znaeli she az sam markiral interesnite raboti s prosledjavashti se sledi njamam dosega nishto trajno otkradnato a samo moshe bi vremenno vseto za ogled na stojnosta mu no sled ostojnostjavane platili na sebe si rodnini prijateli strukturi a na sobstvenika vasil lavski
mu predlagali sheni za platena ljubov sas samnitelni kashestva na katerishkite im zatova vasil lavski kasal she dori i da ima hristianski i nehristianski prijateli po zjal svjat ne shelae da mu plashtat sas samnitelni katerishki a s valuta i moneti ot zjal svjat s koito moshe na spokojstvie da si tarsi katerishki ot zjal svjat s koito da ima dori i ljubovna himia i etnisheska savmestimost i vsaimni simpatii i za da gi podpomogne si kolekzionira katerishki koito otgovarjat na predstavite mu i mu narodjat katerashi i dori pushashi a tesi koito oshakvat ot mene njakoi nomera spored kaballah ne moga nikakvi nomera da dam osven zirkovi nomera dokato ne stana trajno mlad zdrav bogat silen potenten fertilen svobosen biologishen bashta na zdravi sinove i dashteri ot ljubimi ot mene odobreni sheni i ako najkoi si oshakvat i isnudvat da spomogna da ima dashd nad rajonite kadeto shivejat moshe vmesto dashd da im se izsipe gradushka nad glavite za da rasberat she i az iskam neshto koeto spomenah po gornite redove etashi i to moshe da stane ,,,STEP BY STEP,,,

12
BIB Bezplaten Informazionen B
11.09.2015 17:39:25
0
0
AZ NE SAM OFIZIALEN NOSITEL I PASITEL NA OFIZIALNI TAJNI I NE SHELAJA DA BADA TAKAV NO IMAM I SPORED KONSTITUZIATA PRAVA NA ZNANIA GLAVNO S ZEL ZASHTITA NA SOBSTVENI MNENIA VASGLEDI INTERESI I TESI NA MOI RODNINI I PRIJATELI I SANARODNIZI I SAGRASHDANI I NA NA LISHNI TARGOVSKI LJUBOVNI I DRUGI TAJNI EDNA OT TAJNITE KOJATO MOGA DA SPODELJA SHE KATO SHIVJAH V ZAPADEN BRLIN S NEMSKATA SAPRUGA SE NAPIVAH SHESTO OT LJUBOV KAM MOJA RODEN KRAJ I IOSTROVITE NA HAVAII I NJAKOJ PAT KATO SEGA SAVETVAH DORI I POLIZIATA KAKVO DA PREDPRIEMA PRI RASMIRIZI S GOLJAM RASMER A TO E DA DARSHI V RESERVA POLIZEJSKI I PARAMILITARY FORMIROVANIA VAV VATRESHNOSTA NA GERMANIA I V SLUSHAJ NA NUSHDA DA GI DISLOZIRA V RASMIRNITE RAJONI DOKATO E NUSHNO NA DRUGIA DEN NJAKOI OT PODSLUSHVASHITE OT BLAGODARNOST PROGRAMIRAHA ZAPOSNATSTVA S MLADI ZIVILNI POLIZAJKI NO TAJ KATO BJAH GLEDAL PO KINATA I INTERNETA PORNOLJUBOVNI SZENI S POLIZAJKI TO SI POMISLIH SHE MOSHE DA NE SA ISTINSKI POLIZAJKI A PORNO ARTISTKI .
A SE SETIH SHE NAVREMETO IMAH 14 GODISHNI LJUBOVNIZI KOITO OT GODINI NE BJAHA DETSTVENIZI I SI KASAH PO DOBRE PORNO SZENKI S MEDOVINA V RODINA OTKOLKOTO MEDOVINA V SHUSHBINA
11
BIB Bezplaten Informazionen B
10.09.2015 03:58:12
0
0
ami tesi koito se intersuvat na tasi tematika mogat da si kupjat knigi v knisharnizite za poushitelni istorii na naj golemite tajni slushbi po sveta i imat alternativa na svobodni grashdani da imat otnoshenieto kam tjah kato shwejzarski ili ne shwejzarski targovzi ili kato dobrovolni ili plateni ili isnudeni satrudnizi ili kato patili si ot tajnite slushbi koito pri vasmoshnost gi opljuvat i im podlagat dineni babaneni kori no taj kato ljubovnite otnoshenia s tajnite slushbi i meshdu tajnite slushbi sa mnogo prepleteni i promenlivi to kojto iska da ima dobro psihishesko i telesno zdrave po dobre nastrani ot tjah ili da igrae roljata na shuta i da im bie shuta i da si gleda shivota kojto e negov shivot
10
BIB Bezplaten Informazionen B
08.09.2015 07:38:01
0
0
az sam balgarin s balgarski proishod s balgarski nemski i oon pasport i moga da spodelja moeto mnenie she v grad zpaden berlin kadeto bjah shenen i shivjah okolo 20 godini i v grad varna kadeto shiveja ot 20 godini verojatno sam bil obekt i subekt na ,,,prijatelski ,,,mreshi na tajni dedektivski e drugi slushbi
koito se pokasvaha s nabljudenia s magii mikrofoni kameri dedektivi agenti spioni studenti i stidentki meshdu koito imalo baronesi dukesi prinzesi slugini grafini prosjakini poljakini te naushavali s pomoshta na mikrofoni kamerki vnedreni hora i magii kade kakvo imam i sled tova za da se uverjat sa pronikvali v doma mi no ne sa okradvali nishto a samo sa dokladvali na nashalnizite i te da reshat dali sa ulovki primamki falshifikati ili neshto interesno i zenno za kradlivite i ljubopitnite zavistlivite alshnite voajori
i kontaktjori i kato potvarshdenie na tova she moshe da e istina hste se pokashat vidimi i nevidimi polishbi kato za tesi koito umishleno sa mi preshili na shtastieto da imam i bada trajno tova koeto trajno obisham polishbite mogat da badat i parvo predupreditelni i posle bolesneni i posle ....kakvoto se reshi... a az za da njamam karmishni natovarvania predposhitam nikoj da ne mi preshi umishleno na shtastieto a ako e neumishleno da se prosvetli da ne mi preshi taj kato i az ne obisham da presha na drugi na shtastieto gledam dori i sam da se prosvetljavam da ne presha na shtastieto na tesi koito ne mi preshat
i taj kato sam slushal pesenta ,,,ZELUVKITE NA ANA ,,,i OTTOGAVA NE SHELAJA DORI I ZELUVKITE NA DASHTERITE NA SULTANA A SAMO PARITE NA DASHTERITE NA NE TURSKATA SULTANA ZATOVA GLEDAM DA IMAM DOBRI OTNOSHENIA S DASHTERITE NA NE TURSKATA SULTANA S DASHTERITE NA BALKANA I DASHTERITE NA MADAMA
i taj kato imam v prevod na frenski stihotvorenia na hristo botev sam poshitatel na frankofilite ot partiata na hristo botev i shelaja da bada milioner frankofil latinofil angloamerikanofil rusofil germanofil balgarofil evrofil dolarofil pesofil krusejrofil i poshitatel na bismark ,gen pershing gen vasov gen montgomeri gen stoletov gen totleben ,gen romel i drugi geni i na poeti i revoljuzioneri kato pushkin lermontov javorov hristo botev vasil lavski stefan karadja kosho shistiimenov kosho stoimenov kosho koshev i drugi koshevisti to napisah tova s nadeshdata tesi koito ne iskat da mi plashtat za umstvenia i drug trud da im izgarmjat glavnite bushoni KOITO DA SE PODMENJAT SAS ZDRAVI BUSHONI VAZSTANOVJAT SLED KATO MI SE PLATJAT HONORAR KONSULTAZII I NAEMI ZA UMSTVEN TRUD NE KATO NA ZAR A KATO NA HONORAR SAVETNIK ZA VREMETO OT 1994 GODINA DOSEGA
9
BIB Bezplaten Informazionen B
07.09.2015 13:46:07
0
0
taj kato vsjaka moderna darshva ima rasusnavane i kontrarasusnavane to v modernite darshavi tova e reglamentirano i kato vsjaka organisazia trjabva da bade ofizialno registrirana inashe e nelegalna organisazia .i ako njakoi si imat samnenie she s ismama prinuda isnuda zaplahi podveshdane narkotika ili drugi nesakonni i neloralsredstva sa bili opleteni v njakoi si organisazii to e dobre da se izsuhljat ot takiva organisazii kato mashe koito iskat kato gentlemeni da se rasvedat s shena si kato spodeljat s neja she te sa nedostojni za neja i sa marselivi glupavi i i nosjat samo tova koeto ne ja radva i i poshelajte da si nameri po dostojni ot vas i ako vapreki tova oshte vi darshat v semejnata pajashina to ima vid nevidim magisheski ogan kojto gori vsishki neprijatni nishki koito svarsvat s neprijatni i nepolesni spomeni i hora i dori sashtestva tajnata na tosi ogan e drevna egipetska molitva zaklinanie kojto znam she ja ima no ne znam v koja kniga verojatno v kniga kojato e dostapna samo za malzina izbrannizi po sveta ot koito az oshte ne sam a shto se otnasja do naushnite instituti te sa nushni na vseki narod i darshava ashto se otnasja do nomerata koito se oshakvat ot mene 12345678913 15 16 18 55 45 88 i drugi nomera to moga da spodelja she verojatno dokato ne polusha trajno tova koeto trajno obisham predi vsishko da bada trajno mlad zdrav bogat silen potenten fertilen ergen kojto da e biologishen bashta na sdravi sinove i dashteri ot ljubimi ot mene odobreni sheni s jasen proishod biografia zdravosovni sastojania ne moga nishto da dam i za vsishko koeto moshe da bade moshe da ima polishbi da ili ne kato naj malko 3 dena dashd e da dashd s gradushka moshe bi da ,moshe bi ne ,a samo gradushka i susha verojatno ne .az se nadjavam na naj dobroto za mene prijateli rodnini sanarodnizi sagrashdani i oon narodite

8
nuzo
05.09.2015 22:16:45
0
0
Айде стига бе ,дядо ми мразеше комунистите и никога не е бил предател !!! Пишете на кирилица смотаняци !!!
7
BIB Bezplaten Informazionen B
04.09.2015 12:43:23
0
0
sled kato proshetoh knigi i gledah mnogo filmi na tasi tematika mi haresa dori i da igraja hobbi roljata na james bond no sled kato imah neprijatni spomeni
za tova sega igraja roljata na RICH MOND i sled kato slushah iskasvaniata na visokopostaven slushitel na tajni slushbi she igrata meshdu KGB i CIA bila kato pri igrata na 2 futbolni otbora kadeto imalo napadateli koito iskali da vkarat gol na protivnikovia otbor i vratari pasashi koito gledali da ne im vkarat njako gol njakoi si pak spavali i shupili krakata na protivnikovi igrashi kkakto na mene na ostrov tasos i im nanasjali udari pod pojasa to reshih she sa mene e samo dobre da igraja roljata na dobre platenia ot dvata otbora refer arbiter nabljudatel posrednik i podobni roli
6
trader james bond Nr550077008
01.09.2015 05:55:14
0
0
az ne sam ofizialen nositel i pasitel na ofizialni tajni i ne shelaja da bada takav no sled kato si ispatih ot njakoi ot tajnite slushbi si nakupih knigi kato knigata na ruskia agent spion pisatel ,,,anatolij taras kojto ne e taras bulba ,,,i taj kato sam gledal stotizi filmi na tasi tematika si nabavih i se samoobrasovah s nushnite mi znania vav vsjaka oblast na naukata
s zel zashtita na sobstveni mnenia vasgledi interesi i tesi na rodnini i prijateli i s zel da peshelja pari i kato honorar konsultant kakvto e i gospodin ex kanzlera na germania schroeder v rusia i negovia ministar fisher v USA reshih dnes da podpomogna pravnite otnoshenia i reglamentirane kakvo moshe kakvo ne moshe i kakvo moshe i da moshe i da ne moshe . taj kato sme v evropejskia sajus i nato kadeto e palno s javni tajni i drugi vidove,,, james bond ovzi ,,,to otnosheniata na tajnite slushbi po napravlenia vatreshna i vanshna konkurenzia i sprjamo grashdanite e regulirana no vav vsjaka strana se spasva do raslishna stepen taj kato balgarskite tajni slushbi sa neravnostojni i zavisimi kolegi s golemite im bratja ot kgb gru cia fbr mit mosad bnd vs to e dobre da ima vsaimni neutralisazii meshdu tjah zashtoto pri monopol na kompania ima monopol i zloupotrebi s zenite i drugi raboti
i kato se vidi koj kakvo e isdaval na kogo e isdaval i se rasbere dali e isdaval ili samo prodaval ili samo klevetil to spored stojnosta na isdavaneto da se klasifizira na stepeni isdajnik 1 va stepen 2 ra stepen kato po skalata na richter za zemetresenia i da se isdade na zemedelskia transportnia i drugite ministri i deputati koito vseki den isdavat po neshto osven pred bliski rodnini i prijateli i ne prijateli i v narodnoto sabrania kadeto e palno s nashi sagrashdani i nashi sanarodnizi multi agenti
a na glavnite mjuftii glavnite masoni ,glavnite koordinatori i glavnite milioneri i drugi im podskashete she nasilstvena umstvena honorar konsultazii rabota kojto ne mi se zaplashta spored oshakvaniata mi sled vreme se obezsmislja i nikoj ne pesheli ot neja ako az njamam zadovolitelni peshalbi ot neja spored 3 point plan 1st point enough money 2nd point enough beloved women 3 d point plan 3 X 3


5
без пристрастия а с честност .
29.08.2015 05:12:18
0
0
НАЙ СИЛНОТО ОРЪЖИЕ НА СВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ СА ЖЕНИТЕ ИМ.ТАКА БЕШЕ С ЕВРЕЙСКАТА САРА ПРИ ЦАР АЛЕКСАНДЪР ПРЕЗ 1391г КАТО Я ПРБУТАХА И ТЯ ОПРЕДЕЛИ СХДБАТА НА БЪЛГАРИЯ/ТУРСКОТО РОБСТВО/РАЗДЕЛЕНА НА ТРИ БЪГАРИЯ/СЪЩОТОТБЕШЕ И В СССР/ЖЕНИТЕ НА ВИДНИ ПОЛИТИЦИ И ВОЕННИ/ЬЯХА ЕВРЕЙКИ.ЖЕНИТЕИСА ПО УМНИ И ПО ДОБРИ В СЕТОВНИЯ ШПИОНАЖ.ЗАТОА БОЙККО НАЩНАЧАВА ПОВЕЧЕ ЖЕНИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ.ОТХИЛЯДИ ГОДИНИ НА ЕВОЛЮЦИЯ НАПРВАИ ЖЕНИТЕ ПО. УМНИ СХОБРАЗИТЕЛНИ-МАЙЧИНСКОТО ЧУСТВО Е НАЙ СИЛНОТО ПРИ ЧОВЕКА И ДИВОТНИТЕ,АКО НЕ БЕШЕ ТРОЙКАТА ЖЕНИ НЯМАШЕ ДА ГО ИМАТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО./ Н В ЧЕЛО С БЪЧВАРОВА-ТЯ ЩЕ ОП РАВИ МВР АКО Я ОСТВАЯТ.ЗА ТОВА МОШЕНИЦИТЕ Я ПЛЮЯТ.ТРЯЬВА РЕАЛИСТ ЧЕСТЕН НАЧЕЛР НА МВР А НЕ. ' СПЕЦИАЛИСТИ МОШКНИЦИ.
4
trader james bond Nr550077008
28.08.2015 17:16:38
0
0
opravjane na vsaimnootnoshenia s balgarski i nebalgarski tajni slushbi polizii voenni slushbi i drugi instituzii tesi koito dobrovolno davat saglasie da badat bezplatni ili plateni satrudnizi ili poslushni vojnizi imat pravo na tova no tova e dobre da bade reglamentirano spored zakonite na evropejskia sajus kam kojto prinadleshim moeto mnenie i otnoshenie kam tajni javni slushbi polizii armii i drugi instituzii e samo kato na milionite targovzi i rentieri po zjal svjat KOITO NE SA NOSITELI I PASITELI NA OFIZIALNI TAJNI I NE SHELAJAT DA BADAT TAKIVA NO SHELAJAT NEPRIKOSVENOST NA LISHNI TARGOVSKI LJUBOVNI I DRUGI TAJNI na basata na ,,, DA DA DA AKO IMAM FAJDA ,,,I NE NE NE AKO ZA MENE NE E DOBRE ,,,
VSEKI BALGARIN I NEBALGARIN IMA PRAVO NA SAMOZASHTITA NA SOBSTVENI MNENIA VASGLEDI I INTERESI V RAMKITE NA ZAKONNITE VASMOSHNOSTI NA MESTOTO KADETO SHIVEE NIKOJ NJAMA PRAVA NAD MENE TAJ KATO SAM ,,,LEGIBUS SOLUTUS DOMINUS MANERII DEI GRAZIA INDEPENDENT SUVEREIN i tesi koito posjagat na shushdi imoti mogat da svarshat kato mnogouvashaemia gospodin sadam i negovite sadamisti i sadisti koito posegnaha na kuvejtski imoti .
3
trader james bond Nr005550077
28.08.2015 06:27:37
0
0
taj kato sam gledal stotizi filmi i sam shel stotizi knigi vestnizi spisania na tasi tematika i se nadjava az i moi rodnini i prijateli da ne sa popadali i da ne popadat kato muhi i komari i peperudi i podobni v njakakvi si agentski spionski rasbojnisheski i drugi mreshi pajashini to reshih she e po zdravoslovno ili da se shivee na svetlina vsred prijateli ili da se pravjat okolosvetski patuvania sas sobstveni pari ili pari ot prijateli za da ne se podhranvat pajazite i pajashinite im s shertvi kato peperudi muhi komari i podobni i taj kato ima jasnovidzi koito ustanovjavat koi sa svarsani s nevidimi nishki pajashini s vsjaka lishnost to im preporashvam parvo da se osvobodjat ot tehnite nishki i pajashini koito gi svarsvat s hora i shivotni i artefakti koito sa mi vredili ili mogat da mi navredjat i sled tova da se opitat da me svarshat s vidimi ,nevidimi nishki s hora shivotni rastenia sashtestva artefakti koito imat svojstvata da mi badat prijatni i polesni
kato naprimer postojanni iskustveni i estestveni magniti na koito se lepjat vsishki polesni zdravoslovni i blagorodni moneti io metali .i jasnovidkite da pregledat sajtovete na kitajskata firma ALI BABATA tam ima goljam isbor i kato otkrijat tova koeto tarsja i mi e nushno polesno prijatno neobhodimo moshem da se pasarim za zenata
2
trader james bond Nr005500770
27.08.2015 12:49:43
0
0
verojatno mnogo se polsvat ot turski i balgarski tajni slushbi sashto i turzi s balgarsko i tursko grashdanstvo kato se podpitvat ot prijateli za mnenia i vpeshatlena ot vidjano i shuto v turzia i balgaria
az naprimer moshe da sam spodelil njakoi promenlivi mnenia i pred balgarski turzi i pred balgari she imam simpatii kam parite i partiite na tjutjuna no obisham parite na medmoaselite na parfjuma poneshe uhajat po prijatno i poneshe ne delja mnogo prijatelite po religia partia narodnost a na polesni i nepolesni prijateli i na polesni i nepolesni ne prijateli no predposhtam za ljubovnizi i srodjavane hubavi telesno psihishno ginekologishno zdravi mladi fertlini seksapilni sheni vse oshte sam bes ljubimi sheni a ljubimite sheni podskasvat i koj narod mi e ljubim poneshe kato bivsh boksjor targovez kosmopolit s balgarski proishod a la GEORG GANSHEV ,TOPALOV ,HRISTO STOISHKOV ,KUBRAT PULEV i drugi sam na mnenie she vseki grad i vseki narod moga da go ozenjavam spored kakvi i kolko prijjateli imam kakvi polsi i nepolsi imam i kakvi sheni mi e dal
i kakvo mnenie ima za mene to moeto dosta pati e shodno kato mneniata na SEMAFORA ,REFERA ,ARBITERA SADIATA ,ADVOKATA SUFLJORA ,ARTISTA promenlivo.spored simpatii i interes no taka sa moshe bi mnogo balgari i nebalgari
1
trader james bond Nr005500770
27.08.2015 05:42:56
0
0
ami dobre bi bilo balgarski televisii kato SKAT da pokasvat na balgarite mnogo filmi s podobni tematiki za da pridobijat znania s zel samootbrana na lishni i NAZIonalni interesi i ako popadnat v mreshite na raslishni tajni slushbi da raspolagat sas SVESHTEN OGAN kojto gori ne samo mreshite no i vrednite negativni pomisli i energii
a kogato ot konkurenziite se pokasvat sladnikavite turski latiniamerikanski sapunki i drugi propagandni filmi to po SKAT i drugi balgarski televisii pokasvajte po interesni filmi ne nepremenno ,,,VREME RASDELNO,,,ili ,,,KOSIA ROG,,,zashtoto e dobre balgarite da podkrepjat tesi PATRIOtishni i NAZIonalni idei i ideali
koito pomagat na balgarite da se otvardjat kato narodnost s dostojnstvo no da se otrishat ksenofobii kato nepolesni za balgaria
no da se predposhita i reklamira balgarskoto i vsishko proisvedeno v balgaria ne e ksenofobia a zdravomislie za zashtita na interesite na balgarite po zjal svjat i na shivushtite v balgaria balgari i nebalgari
a tajni slushbi ima po zjal svjat i mnogo hora dori i ne podosirat she sa popadnali v mreshite na tajni slushbi ili v mreshite na mestnite donoszizi i dori i da podosirat ne znajat v koi tajni slushbi sa popadnali i s koi mestni selski donoszizi sa rasmenili promenlivi mnenia no taj kato i zarja kontaktuva i rasmenja mnenia s vasmoshni agenti spioni donoszizi prostitutki i prostituti to trjabva da vashi samo tova koeto e v ramkite na zakonnite vasmoshnosti na stranata koraba jachtata of shore kompaniata kadeto se prebivava


Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки