Валери Симеонов: НФСБ влиза само в принципни коалиции


Валери  Симеонов: НФСБ влиза само в принципни коалиции
Председателите на структури в Бургаско отчетоха своята подготовка за местния вот пред областния координатор Ангел Божидаров, депутата Христиан Митев, лидера на формацията Валери Симеонов и организационния секретар Мария Петрова (от ляво надясно)
21 Август 2015, Петък


Продължават срещите на ръководството на Националния фронт с партийния актив по региони във връзка с предстоящите избори за местна власт

Автор: Десант

Подготовката за предстоящите местни избори на „Национален фронт за спасение на България“ продължава със засилващи темпове. През последните десетина дни бяха проведени редица срещи на ръководството на родолюбивата формация с активистите на партията в Северна България.
Първата от тях се състоя във Варна на 14 август, където лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателят Валентин Касабов и организационният секретар Мария Петрова се срещнаха с местните активисти.

Патриотите от морската столица изразиха своята увереност, че на местния вот на 25 октомври Националният фронт ще повиши своите резултати. Областният координатор Димитър Карбов обяви, че целта е във всяка по-голяма община във Варненско да има представители на НФСБ.
„Развитието на Варна изостана сериозно през последните години и затова Националният фронт чрез своите кандидати за местния парламент ще предложи по-добро и по-разумно управление на града. Аз съм уверен, че варненци ще направят правилния избор – кметът и общинската администрация трябва да работят за жителите на града, а не обратното“, заяви Валери Симеонов.

С много надежда ръководството на родолюбците бе посрещнато и от членове и симпатизанти в Силистра на следващия ден - 15 август. В дунавския град НФСБ е единствената политическа сила, която е способна да се противопостави на антиконституционната ДПС, която от години властва в региона.
„Националният фронт е поел към решителна победа в Силистра на местния вот. Кандидатите за кметове и общински съветници на НФСБ ще бъдат достойни личности, с визия за развитието на региона и намаляване на безработицата в Силистренско“, заяви Валентин Касабов.

Общинският председател на патриотичната партия в дунавския град Йордан Ковачев отбеляза, че подкрепата за НФСБ в селища като Тутракан, Ситово, Главеница през последната година расте. Така че се очаква представители на партията да бъдат избрани в общинските съвети в тези населени места.
На същата дата - 15 август, председателят на Националния фронт се срещна и с активистите в Добрич. Ръководителите на местните структури заявиха пълната си готовност за предстоящите местни избори като отбелязаха, че НФСБ е една от политическите сили с най-стабилни позиции в региона.

„Жителите на Добрич заслужават отговорно управление, обърнато към проблемите на града. Ще предложим кандидати за кметове и съветници - хора патриоти, които ще работят за разрешавате на дългогодишните проблеми на града“, подчерта Валери Симеонов.
Активистите на родолюбива формация изразиха своята увереност, че в бъдещия местен парламент на дунавския град Националният фронт може да има минимум четирима представители. Основания за това дава продължаващото разрастване на структурите на партията в региона и нарастващият интерес към идеите на НФСБ сред добричлии.

На срещата присъстваше и народният представител Валентин Николов. „При изготвянето на листите за общински съветници Националният фронт ще залага на личности, които са доказали, че са способни да защитят интересите на обикновените хора от региона. Предвиждаме и мерки за икономическото съживяване на местната индустрия“, заяви депутатът.
Увеличава се влиянието на партията на СКАТ и в Русенска област. В партийния клуб в дунавския град Валери Симеонов, Валентин Касабов и Мария Петрова се срещнаха на 15 август с лидери на общински организации.

От името на присъстващите областният координатор Тодор Койнов заяви, че готовността за местния вот е на високо ниво: „Националният фронт трябва да влезе в управлението на Русе, за да разбие досегашното статукво в местната власт. Нужни са млади и отговорни хора, които да изповядват идеите на НФСБ и да работят съвестно в полза на своите съграждани.“

Валери Симеонов и Валентин Касабов запознаха местните активисти с дейността на депутатите на партията в рамките на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“. Мерките, предложени от патриотите за решаване на проблемите в енергетиката, незаконните цигански постройки, издигането на ограда по границата с Турция срещу бежанската вълна и най-вече последователното отстраняване на ДПС от етажите на властта бяха напълно подкрепени от присъстващите.

„За кратко време Патриотичният фронт се превърна във важен фактор в политическия и обществен живот в страната. Това е предпоставка за много силен изборен резултат в Русенска област на 25 октомври. В региона, от години изоставен от централната власт, ние ще издигнем кандидати, които ще имат конкретни предложения за решаване на проблемите с обезлюдяването и масовата безработица“, заяви председателят на партията на СКАТ.
Той добави, че към каузата на НФСБ се присъединяват все повече млади и високообразовани хора, които искат да останат в своята Родина и да работят за нея въпреки трудностите.

Подготовката на НФСБ за местния вот започна и в Габрово. На срещата между ръководството на патриотичната партия и местния актив на 16 август хората споделиха, че настоящата местна управа не може да се справи с наболелите проблеми, свързани с масовата безработица, обезлюдяването на малките населени места и растящата циганска престъпност.

НФСБ ще заложи на позитивна кампания, с която да спечелим всички истински българи за каузата за възраждането на Родината. Трябва обаче да се ограничат гласовете от Турция и изборните манипулации в разкриваните там секции. Така ще се ликвидира в голяма степен и купеният вот и най-вече този на циганите, които досега гласуват под строй срещу заплащане, отбеляза Валентин Касабов.

Валери Симеонов пък подчерта, че НФСБ има готова програма за развитието не само на Града на хумора, но и за региона: „Едно от нещата, на които най-много държим, е работата на общинската власт да стане по-прозрачна. Избирателите трябва да са наясно как се харчат публичните средства, защото те идват от техните данъци и Националният фронт ще работи активно за това. В тази насока вече имаме и редица постижения на централно ниво. Пример за това е осветляването на дейността на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) и разкриването на престъпленията в енергетиката.“
Плевенска и Ловешка област са в пълна готовност за местния вот. Това бе изводът от срещата на лидера на НФСБ Валери Симеонов и Валентин Касабов на 16 август с водачите на местните партийните организации.

„В тази част на Северозападна България политическата ситуация е сложна. Тук се преплитат интереси на всички парламентарно представени партии и се очаква сериозна предизборна борба. Това няма да попречи обаче на НФСБ, която ще има собствени достойни кандидат-кметове за Плевен и Ловеч“, заяви председателят на патриотите.
Поредицата срещи на ръководството на Националния фронт продължи на 17 август в Бургас. В морския град, откъдето партията започна своя път преди четири години, бе постигнат и най-високият изборен резултат на миналогодишните парламентарни избори.

„Бургаска област е родното място на НФСБ и телевизия СКАТ. Това обаче не бива да ни успокоява, защото добрият резултат идва само след усилена подготовка“, заяви Валери Симеонов. Лидерът на родолюбците добави, че партията на СКАТ ще влиза само в принципни коалиции по места. „Никога няма да направим компромис с протурската ДПС и изобщо с политически сили, които не поставят интересите на съответното селище над партийните и личните“, категоричен бе Симеонов
На срещата присъства и депутатът Христиан Митев, който оглавява Централната контролно-ревизионна комисия на НФСБ.

„НФСБ е изключително силен в Бургас и региона. Структурите тук са готови с листите за кандидат-кметове и общински съветници. В тях са подбрани хора знаещи и можещи, личности, изпълнени с патриотизъм и родолюбие. Очаквам те да променят статуквото в региона и да защитават интересите на обикновените хора и най-вече да решават натрупалите през години проблеми“, заяви народният представител.
Среща с представители на местните организации се състоя и с актива на партията от област Перник. Тя бе ръководена от зам.-председателите на Националния фронт  Данчо Хаджиев и Борис Ячев. Основна тема и на нея беше подготовката на структурите за предстоящите избори на есен.


Валери Симеонов подчерта, че кандидатите за местната власт в Силистренско ще бъдат патриоти, с виждане за развитието на региона И активистите на НФСБ в Добрич заявиха пълната си готовност за предстоящите местни избори

В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
ваш симпатизант с резерва
05.09.2015 05:52:07
0
0
чисти безпринципни партии няма.и патригтичния/фронт не прави изключение.има повече безпринципни партии и другги по малко безпринципна /такъв ни е и народа/ е само ГЕРБ И БОЙКО КОИТО В ТРУДНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ УСЛОВИЯ СА НАЙ ПАТРИОТИЧНАТ В/СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ ПАРТИИ ОСОЬЕНО БСП ,АТАКА ДПС ./ТАКА ЧЕ НЕ ТЪРСЕТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕА БЪДЕТЕ ПАТРИОТ ОБИСАЩ БЪЛГАРИЯ ТАКАВА КАКЪВТО Е, АРОДА И /С КУСУРИТЕ МУ КОИТО ИМАТЕ И ВИЕ ОТ ПФ,.МЪДРИЯ ЧОВЕК Е ПО ДОБЪР ОТ УМНИЯ ЗАЩОТО ГЛЕДА И РАБОТИ ЗА БЪДЕЩЕТО В НАСТОЯЩЕТО .
1
патриот написал без омраза ,а
04.09.2015 04:40:52
0
0
ВАЛЕРКА ,ЗАКОНА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА,НЕ СЕ ПРИЕ ,ЗАЩОТО ВНОСИТЕЛЯ НЕ СЕ ПОЛЗВАШЕ С ДОВЕРИЕ КЪМ НЕГОВАТА ЧЕСТНОСТ.НАПРВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ НАЙ КОРУМПИРААНАТА ПАРИЯ РЕАГИРАШЕ НКЙ ОСТРО.ПАРТИЯ ВОТ КОЯТО СА НАЙ КРИМИНАЛНО ЗАБОГАТЕЛИТЕ МИЛИОННЕРИ ,КОЙТО СЕ СТРАХУВАТ ООТПРЕСЛЕДВАНЕ И ОСЪЖДАНЕ .ВПРЕКИ. НЕДОСТАТЪЦТЕ ВИЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГЛАСУВАТЕ''ЗА' С УСЛОВИЕТО НА ВТОТОГЛАСУВАНЕ ДА СЕ ПОДОБРИ ТОЗИ ЗАКОН..''ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ''СОЦИАЛНА ,, СЪСТАВЕНА ОТ МИЛИОНЕРИ ПРИДОБИЛИ ПО НЕЧЕСТЕН ПЪТ ''БОГАСТВОТО СИ.''НЕЙНИТЕ БОГАТИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ,ДЕЦАТА ИМ НЕ УЧАТ В РУСИЯ,НЕ СИ ВНАСЯТ ПАРИТЕ В ЗАП.БАНКИ ,КУПУВАТ ИМОТИ ЕН ОТ РУСИЯ А ОТ ЗАПАД.НО СЕ ПИШАТ''РУСОФИЛИ'' -ДЕМАГОЗИ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки