НФСБ с нови структури из цяла България


НФСБ с нови структури из цяла България
На учредителното събрание на новата организация в село Красен присъства и лидерът на НФСБ Валери Симеонов (правият)
21 Август 2015, Петък


Мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ усилено продължава да се разраства.

Автор: Десант

На 14 август в най-голямото село в Търговищка община – Макариополско, в присъствието на десетки родолюбци и симпатизанти бе учредена структура на родолюбивата партия. За неин председател бе избран Александър Аленсандров, а за секретар Виолетка Христова. На въпросите на присъстващите, отнасящи се до перспективите, задачите и бъдещето на партията,  изчерпателно отговори областният координатор Йордан Крачунов.
На 16 август към родолюбивото семейство на НФСБ се присъединиха и жителите на русенското село Красен, където също се учреди местна организация на патриотичната формация.

По стар български обичай с хляб и сол красенци посрещнаха лидера на партията Валери Симеонов, заместник-председателя й Валентин Касабов и секретаря Мария Петрова. Новата структура бе оглавена от Петя Петкова, която подчерта, че е време българският народ да се обедини и да вземе съдбата си в свои ръце. „Пътят за това е очертан ясно в идеите и принципите на Националния фронт. За мен и моите съселяни това е партията, която се вслушва в проблемите на честния и почтен българин и търси начин за тяхното решаване“ - категорична бе тя.

В работата ще й помага Илия Митев, който стана секретар на родолюбците. Той изтъкна, че икономическият живот в Красен, както и в околните селища, може да бъде възстановен с помощта на средства от европейските програми, но няма подготвени кадри, които да пишат и защитават проекти.
В русенското село бе създадена и младежка секция на партията на СКАТ, като нейните членове обещаха да работят с цялото си сърце за развитието на родното си място. За председател на младите патриоти в Красен бе избран единодушно Тодор Мънгов.

Секретар на младежката структура стана  Станислав Донев. Той поясни, че в програмата на Националния фронт се предвиждат конкретни мерки за намаляването на безработица сред младите хора, както и за развитието на икономиката на България. „Това е единствената възможност да спрем тенденцията те да емигрират в чужбина заради по-добрата перспектива. Аз самият съм работил четири години зад граница и знам, че това не е спасителният вариант за нашето поколение“ – сподели той.
На учредителното събрание присъстваха и областният координатор за Русе Тодор Койнов и лидерът на НФСБ за Община Иваново – Николай Бонев, които запознаха присъстващите със започналата подготовка за местният вот на 25 октомври.

На 18 август стана факт и нова структура на Националния фронт в хасковското село Мрамор, намиращо се в близост до границата ни с Турция. В този район на страната от години се шири масова безработица, някогашните индустриални предприятия пустеят, а селищата се обезлюдяват с всеки изминал ден. Затова и жителите на живописното населено място се надя-ват инициативите на НФСБ да помогнат за развитието на региона на Сакар планина. Начело на новата структура на патриотите застана Георги Гочев, а секретар стана Дарина Георгиева.

Пред областния координатор за Хасково Кръстьо Кръстев и лидера на НФСБ – Тополовград Харалампи Мочев, които присъстваха на форума, жителите на хасковското село разказаха, че най-големите проблеми тук са липсата на адекватна социална политика, обезлюдяването и най вече нарасналата в последните месеци битова престъпност – дело на цигани. Тревога буди и липсата на аптека и постоянен медицински пункт в населеното място, чиито жители са предимно възрастни хора.

„Доверието към НФСБ расте с всеки изминал ден, като само до края на месеца предстои създаването на още пет организации в община Тополовград. Националният фронт ще издигне достойни кандидати за кметове и вярвам, че те ще бъдат подкрепени от местните хора“, заяви в края на форума Кръстьо Кръстев.
Няколко часа по-късно най-българската партия стъпи и в град Кресна. Новата общинска организация на родолюбците бе оглавена от млад и амбициозен екип. Неин председател стана Васил Христов, а за секретар бе избран Кирил Атанасов.
„НФСБ се доказа като политическа сила с ясна програма за развитието на малки градчета като Кресна. Само стимулирането на местния дребен и среден бизнес ще доведе до разкриването на нови работни места и съответно до пресичането на младежката емиграция“, категоричен бе Васил Христов.

На учредителното събрание присъства зам.-председателят на партията на СКАТ Борис Ячев, който в края на форума съобщи, че предстои създаването и на младежка организация в градчето, както и учредяването на още местни структури в близките селища. „На местните избори през октомври ще се борим за четири или пет места в местния общинския съвет“ – съобщи той предстоящите планове на партията за региона.
Нова структура бе учредена и в Бобов дол, като на събранието там присъстваха заместник-председателите на Националния фронт Данчо Хаджиев и Борис Ячев.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
покорен българин
24.09.2015 05:22:53
0
0
АКО ПРЕДПОЛОЕМ ЧЕ ПФ ИМА МНОЗЕНТВО В ПАРЛАМЕНТА И СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ,,ТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОЬРАЗЯВА С САЩ И РУСИЯ.АКА ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПАТРИОТИЧНО.ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В БЪЛГАРИЯ/ВИЖТЕ ГЪРЦИЯ,РУМЪНИЯ,ТУРЦИЯ СЪРБИЯ,УНГАИЯ И СИ ВАДЕТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЕ.ИМАШ САМО ЕДИН ОПИТ ЗА НЕЗАВИСИМО ПРАВИТЕЛСТВО .ТОВА НА СТАМБОЛОВ.НО ГО УБИХА ПО НАРЕЖДАГЕ НА ''ГОСУДАРЯ''ТАКА ЧЕ НЕ НАМИРАЙТЕ МАХНА НА БОЙКО. ВИЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ СЪЩОТО.ПОКОРНА ГДАВА САБЯ НЕ Я/СЕЧЕ.ТОВА Е НАШ ПАТЕНТ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки