Предстоящият вот бе обсъден на срещи с активисти


Предстоящият вот бе обсъден на срещи с активисти
Ръководството на НФСБ в лицето на Мария Петрова, Данчо Хаджиев, Валери Симеонов и Борис Ячев (от ляво на дясно) изслушаха внимателно предложенията на лидерите на партийните структури от Видинския край
14 Август 2015, Петък


Патриотите от Северозападна България са в пълна готовност за местните избори

Автор: Десант

Редиците на „Национален фронт за спасение на България“ са в пълна готовност за предстоящия местен вот. Това бе изводът от проведените тези дни срещи на ръководството на формацията с членове и симпатизанти на патриотичната партия от Северозападния край.

Първата от тях се състоя в Монтана на 8 август в новооткрития клуб на партията на СКАТ в града. Пред лидера на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателя на формацията Борис Ячев и секретарят на партията Мария Петрова, присъстващите активисти споделиха, че настоящата местна управа не може да се справи с проблемите, които от дълго време измъчват  областта, сред които най-съществени са масовата безработица, обезлюдяване на малките населени места и растящата циганска престъпност. 

„Нашите кандидати за кметове и общински съветници ще бъдат хора патриоти и най-вече национално отговорни личности. НФСБ има готова програма за развитието на Монтанска област, като едно от нещата, на които държим, е работата на общинската власт да стане по-прозрачна.

Избирателите трябва да са наясно как се харчат публичните средства, защото те идват от техните данъци и Националният фронт ще работи активно за това“, заяви Борис Ячев.
Увеличава се влиянието на партията на СКАТ и във Врачанска област. В красивото село Бутан лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателите на патриотичната формация Данчо Хаджиев и Борис Ячев и секретарят на партията Мария Петрова се срещнаха на 9 август с лидери на структури от общините Мизия и Оряхово. Единодушно бе решено патриотите да не робуват на имена в предстоящия местен вот, а в техните листи да влязат личности, които са способни да защитят интересите на обикновените хора от региона.

„За НФСБ предизборната кампания вече започна, подготвяме листата с кандидатите за общински съветници. Те са почтени и трудолюбиви хора и аз съм убеден, че  ще бъдат подкрепени от избирателите във Врачанско“, изтъкна Валери Симеонов.
Над 80 процента от структурите на родолюбците в област Пазарджик са готови за местните избори през октомври. Това бе изводът от срещата на Валери Симеонов и Борис Ячев с ръководствата на местните организации на патриотите от региона, състояла се на 9 август.

„В началото на септември ще обявим кандидатите на НФСБ за Пазарджишка област. Те ще бъдат хора достойни, които поставят интересите на България над личните и партийните и аз съм убеден, че те ще получат доверието на избирателите“, заяви лидерът на Националния фронт. Борис Ячев пък допълни, че участието на патриотичната партия в местната власт е от голямо значение, защото проблемите на хората реално често се решават на общинско ниво, а не само от парламентарната трибуна.

На същия ден – 9 август, ръководството на родолюбивата формация се срещна и с лидерите на структури от Видинска област в клуба на партията в град Димово. Пред активистите председателят НФСБ Валери Симеонов и неговите заместници Данчо Хаджиев и Борис Ячев направиха отчет за дейността на депутатите на партията в рамките на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

Мерките, предложени от патриотите за решаване на проблемите в енергетиката, незаконните цигански постройки, издигането на ограда по границата с Турция срещу бежанската вълна и най-вече последователното отстраняване на ДПС от етажите на властта бяха напълно подкрепени от присъстващите.
„За кратко време Патриотичният фронт се превърна във важен фактор в политическия и обществен живот в страната. Това е предпоставка за много силен изборен резултат във Видинска област на 25 октомври. В региона, който от години е изоставен от централната власт, ние ще издигнем кандидати, които ще имат конкретни предложения за решаването на проблемите с обезлюдяването и масовата безработица.

Предвиждаме и мерки за икономическото съживяване на местната индустрия“, отбеляза Данчо Хаджиев.
Много нови симпатизанти е привлякла каузата на партията на СКАТ и във Врачанска област. Това стана ясно на срещата на лидера на НФСБ Валери Симеонов и заместник-председателите Борис Ячев и Данчо Хаджиев с лидерите на структури от региона, проведена  на 10 август.

„НФСБ ще заложи на позитивна кампания, с която да спечелим всички истински българи за каузата за възраждането на Родината. Трябва обаче да се ограничат гласовете от Турция и изборните манипулации в разкриваните там секции. Така ще се ликвидира в голяма степен и купеният вот и най-вече този на циганите, които досега гласуват под строй срещу заплащане“, категоричен бе Валери Симеонов.
През седмицата лидерът на НФСБ и депути от ПФ проведоха срещи и с активистите на партията в Хасково и Кърджали.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки