Седмичен хороскоп


07 Август 2015, Петък


7 - 13 август 2015 г.


Овен Вашата мнителност и желание на всяка цена да проникнете в същността на нещата може да ви донесат разочарование. Имайте предвид, че под нечий авторитет се крият лъжа и предателство. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Трябва да обмисляте своите постъпки, особено в делови план. Не насилвайте събитията и не прекалявайте с инициативността си. Харчете разумно, за да не влошите материалното си положение.

Телец Голямото ви професионално честолюбие, съчетано с честност и надеждност при изпълнението на поетите от вас ангажименти, е възможно да ви издигне в политическа кариера или някаква обществена дейност. Бъдете внимателни. Има риск да попаднете под чуждо недобросъвестно влияние. Помнете, че при никакви обстоятелства не трябва да пренебрегвате близките си.

Близнаци Повишената ви взискателност към околните и неконтролируемо поведение от ваша страна могат да обърнат ситуацията против вас, така че бъдете внимателни във всичко. Периодът е благоприятен за делова активност и е изпълнен с възможности за личностна изява. Но прекалената проява на амбиция може да раздразни завистници, които да ви създадат известни затруднения. Гледайте на всичко това като на поредния изпит на твърдостта ви.

Рак Вашата работоспособност има шумен успех. Забелязват ви и получавате признание. Възможно е да се срещнете с хора, с които отдавна не сте се виждали. Това може да се окаже обременително. Стараете се да се покажете в най-добрата си светлина. За избягване на конфликтните ситуации проявете повече такт и търпение с по-възрастните от вас. Вслушвайте се в интуицията си. Именно в този период може да успеете ясно да видите бъдещето си.

Лъв Вашата откритост и благородство предизвикват и ответното доверие в хората. Най-добрата ви тактика е да се придържате към златната среда. Много е вероятно да изпаднете в неловка ситуация. Избягвайте познанства със съмнителни хора. Любовните отношения и приключения са под закрилата на планетите. Те може да ви донесат нови усещания и положителни емоции.

Дева Успехи и съмнения се сменят като въртележка. Вероятен е сблъсък на интереси с колеги или приятели. Но не бива да се концентрирате прекалено върху личните си проблеми – доверете се на интуицията си и здравия смисъл. Самотните от вас може да намерят своята половинка. Печелите благодарение на интелектуалния труд. Необходимо е да осмислите отново поставените пред вас цели. Отложете приемането на важни решения.

Везни Общуването с колегите и партньорите може да ви помогне да изтъкнете своя талант и да бъдете център на внимание. Това ви носи положителни емоции. Звездите ви предупреждават да не настоявате на своето мнение постоянно. Някои хора могат да ви окажат тайна поддръжка. Успехът съпътства само онези, които са успели да мислят самостоятелно и да реализират плановете си.

Скорпион Благоприятно време да обмислите постиженията и проблемите във вашия живот. Въведете ред в делата си. Бъдете общителни и колегиални. Не отказвайте услуги. Всичко това може да издигне вашия имидж и да настрои благосклонно околните към вас. Любовта и творчеството ви дават сили и енергия. Може да ви потърсят позабравени роднини. През този период може да разберете цената на истинската дружба.

Стрелец Не предприемайте важни действия и решения. Възможно е някаква информация да ви накара да потърсите съвет от приятели. Не се поддавайте на провокации. По-добре е да се отдадете на релаксация, общувайки повече с природата. Съдбата ви подхвърля поредното изпитание в личен план. Ако се придържате към напредничави възгледи и убеждения, можете да сплотите около себе си заинтересувани хора като вас и да станете техен негласен лидер.

Козирог Периодът е изключително благоприятен за любовни и семейни отношения. Бъдете внимателни към себе си и проявете бдителност в общуването. Не се доверявайте на ненадеждни хора и избягвайте да споделяте намеренията си пред слабо познати. Не бъдете мнителни по отношение на себе си и собствените възможности, а бъдете по-оптимистични и самоуверени. Това може да ви помогне и в любовта.

Водолей Успехът съпътства тези, които обмислят всичко и след това действат. Звездите ви предупреждават да не споделяте плановете си с околните, въпреки желанието ви. Времето е неблагоприятно за молби към началството и смяна на работата. Възможно е да се наложи да защитавате интересите си. Чувствате прилив на оптимизъм. Добрият ход на вашите проекти ви носи удовлетворение.

Риби Някои ситуации могат да променят усещането ви за света. Вие сте доста открити и донякъде театрални и може лесно да бъдете въвлечени в кръговрата на обществените отношения. Ако се захванете решително с набелязаните цели, успешно може да съумеете да ги докарате до добър край. Помислете си как да прекарате ваканцията си, защото този период може да се окаже много важен за по-нататъшното ви развитие.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки