Седмичен хороскоп


31 Юли 2015, Петък


31 юли - 6 август 2015 г.


Овен Периодът е изпълнен с възможности за инициативните и дейните личности. Жизненият ви потенциал е на ниво. Това ви помага да се представите добре пред околните. Може да предразполагате и привлечете на своя страна събеседниците си при реализиране на бъдещите си планове. Вашата увереност укрепва душевното ви равновесие и положението ви в обществото. Обръщайте внимание на детайлите.

Телец Старайте се да подобрите личния си живот по всякакъв начин. Проявете далновидност и умение да намерите компромис. Това е единственият начин да избегнете необмислените решения по отношение на любимия човек. Периодът може да се окаже добър за завършване на започнати дейности и обмисляне на нови проекти, а също така и обмисляне на ваканцията. Любовните ви и семейни отношения са стабилни.

Близнаци За да постигнете служебната хармония, е необходимо да бъдете искрени и честни със своите делови партньори, ръководители или подчинени. В отношенията си с тях не настоявайте прекалено на своето. Успехите ви зависят и от поддръжката на семейството и любимите до вас. Периодът е подходящ за духовни търсения, развитие на самосъзнанието и самоусъвършенстване. Благоприятни са заниманията с нетрадиционни неща.

Рак Седмицата е свързана с непредвидими ситуации и известни рискове. Сега може да ви бъде трудно да простите грешките и предателството. Силните чувства могат да доведат до емоционални сривове, прибързани и недалновидни решения. Постарайте се да не намесвате невинни хора и да не им приписвате неуспехите си. Това би навредило на вашата репутация и още повече би усложнило всяка ситуация. Не се доверявайте на съвети на доброжелатели.

Лъв Може да се наложи да защитавате възгледите си пред негативно настроени личности. Проявете изключително внимание – в скоро време няма да може да промените хода на събитията. Не са изключени благоприятни промени в личния живот. Вашата отвореност към света, контактност и лекота на общуване ви правят желан събеседник и засилват интереса на другия пол към вас.

Дева Успехите ви са гарантирани само в случай че използвате изкуството на правилната оценка на ситуациите и убеждаването на околните. Но за нищо не света не се опитвайте да действате от позиция на силата. Вашите оръжия в доказване на правотата ви са гъвкавото поведение, находчивост и тънка дипломация. Тези три неща ви водят до успеха. Съчетанието на физическа сила и издръжливост ви помага да постигнете значителни резултати.

Везни Звездите ви съветват да намалите нивото си на делова активност. Не обръщайте внимание на знамения и знаци на съдбата. Има вероятност да ги изтълкувате неправилно. Очаква ви емоционален подем. Периодът е подходящ за укрепване и създаване на контакти с влиятелни хора. С умело маневриране в сложни ситуации може да напреднете в кариерата. Имате желанието да постигнете успех и признание.

Скорпион Успехът върви пред тези от вас, които съумеят да приложат интуиция и увереност в опознаването на човешката същност. Обърнете повече внимание на близкия човек. Съдбата е благосклонна към онези от вас, които умеят да държат на думата си и на които може да се разчита. Възприемайки живота безоблачно, философски и романтично, всяка нова ситуация разглеждате като предверие на щастието и залог за оптимизъм.

Стрелец Една разходка на чист въздух, среща с приятели или посещение на нещо развлекателно ви носят положителни емоции, които са ви толкова необходими. Със своите действия вие може сами да провокирате екстремни ситуации, особено ако емоциите ви заглушат гласа на разума. Вашата самоувереност и желание да командвате може да ви подведе. Само хора, които ви познават изключително добре, могат да ви разберат и приемат. Планетите покровителстват вашата смелост.

Козирог Очакват ви сериозни промени. Затова е нужно да сте подготвени и да пазите силите си. Старайте се да поддържате приятелски отношения с колегите и околните. Преди всичко трябва да избягвате мрачните мисли, суетата и горделивостта. Не забравяйте, че околните ви наблюдават внимателно. За това не пренебрегвайте нищо в поведението си. Звездите ви препоръчват да отстоявате своята гледна точка.

Водолей Старайте се да контролирате и направлявате в позитивна насока собствената си енергия. Така може да постигнете повече от това, което сте очаквали. Нараства вашата жизненост, енергичност и активност. Общуването може да ви позволи да проявите таланта си и да донесе положителни емоции. Не настоявайте на своето мнение. Не придавайте значение на примамливи предложения.

Риби Вие сте преизпълнени с жизнени сили. Можете напълно да разкриете таланта си, дори заниманията ви да са лишени от творчество. Сега може да постигнете успех в обществен план и да се усещате истински щастливи. Обърнете внимание на любимия човек. Благоприятни са срещите, служебните контакти и общуването. Любовта и романтиката стават неотменна част от личния ви живот. Възможно е да ви гостуват познати или приятели.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки