НФСБ разшири мрежата си от структури


НФСБ разшири мрежата си от структури
Новата структура в плевенското село Деков бе оглавена от Георги Георгиев (правият)
24 Юли 2015, Петък


Патриотите създадоха седем нови организации и откриха партиен офис в село Мадара

Автор: Десант

Броени месеци преди местните избори, мрежата от структури на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ се разраства с всеки изминал ден. През последните дни бяха създадени осем нови организация на родолюбивата формация.
Първата от тях бе в севлиевското село Млечево. На 17 юли десетки симпатизанти на НФСБ се събраха в красивото село, намиращо се в Троянския Балкан, за да присъстват на учредителното събрание, водено от регионалния координатор за Габровска област Ивелин Райчев.

Новата структура бе оглавена от Васил Ангелов, а неин секретар стана Тотьо Баевски.
„НФСБ е единствената политическа сила в парламента, която изпълнява своите предизборни програми. В Млечево имаме голямо доверие на Валери Симеонов и Патриотичния фронт за това, че достойно ще защитят националните интереси“, заяви Ангелов.

След избора на ръководство се разгоря дискусия за проблемите на Млечево, сред които са продължаващото обезлюдяване, което вече е изтрило от картата няколко селища в региона и те са влети в севлиевското село. Местните родолюбци се тревожат и от липсата на икономическа перспектива в региона, което пък прогонва младото поколение в чужбина.
На следващия ден - 18 юли, бе създадена и четвъртата градска структура на партията на СКАТ в Димитровград. Тя бе учредена от членове и и симпатизанти на патриотичната идея в квартал „Марийно“ в някогашната бригадирска „столица на младостта“.

Пред областния координатор за Хасково Кръстьо Кръстев присъстващите на събранието изразиха своята подкрепа за дейността на депутатите от Патриотичния фронт в Народното събрание и заявиха своята готовност да работят за доброто представяне на предстоящия местен вот.
Новата организация бе оглавена от Румяна Кръстева, която заяви своята решимост да работи за родолюбивата кауза.

„Задачата, стояща пред нас, е да привлечен и обединим патриотично настроените българи от Димитровград, за да подобрим резултатите на изборите през октомври. По този начин ще бъде ограничено и влиянието на протурската ДПС в региона“, сподели Кръстева. В работата ще й помага учителката Вяра Антонова, която бе избрана за секретар на родолюбците от Димитровград.
„През следващата седмица ще учредим още две нови партийни организации в региона, защото идеята за спасението на България има многобройни привърженици сред местните жители“, отбеляза в края на форума Кръстьо Кръстев.

Към голямото семейство на НФСБ на 20 юли се присъединиха и жителите на плевенското село Деков. Единодушно за лидер на местните патриоти бе избран Георги Георгиев, а негова дясна ръка ще бъде Латинка Аспарухова, която бе подкрепена за секретар.
„Най-голямата ни болка в Деков е голямата безработица, която обрича младите на мизерия. В селото живеят и голяма група цигани, което създава тревоги на жителите за тяхната сигурност. Нужна е сериозна промяна в Деков и аз съм убедена, че благодарение на Националния фронт тя ще стане факт“, сподели новоизбраният председател.

На форума присъстваше и областният координатор за Плевен Николай Маринов, който обсъди с местните патриоти подготовката за изборите на 25 октомври.
„Растящата подкрепа за Националния фронт и ПФ ме прави уверен, че ще имаме най-малко трима съветници в Община Белене. В самия Деков имаме реални шансове да бъде избран кандидат-кмет от НФСБ, защото ще предложим личност, която ще работи за хората и решаването на техните проблеми“, каза Николай Маринов.

Няколко часа по късно бе учредена партийна секция на НФСБ и в търговишкото село Дралфа. Избраният за председател Никола Желев си постави задачата да защитава интересите на съселяните си, чиито проблеми досега са били пренебрегвани от общинската власт.
„Гордея се, че съм българин, държа нашите традиции и култура да бъдат съхранени за идните поколения. Убеден съм, че Националният фронт е единствената партия, за която основни ценности са бъдещето на младите хора и възпитаването им в любов и всеотдайност към родината“, каза той. За секретар бе избран Димитър Карлаков.

Партията на СКАТ вече има и организация в най-голямото село на община Родопи – Брестовица. Тя бе създадена на 21 юли, а на учредителното събрание присъстваха заместник-председателят на НФСБ и народен представител от Патриотичния фронт Борис Ячев и регионалният координатор за Пловдивска област Андон Андонов.
Начело на новата структура на патриотите застана млад и амбициозен екип.

За председател бе подкрепен Асен Тикларов, а за секретар бе избран Иван Пърчев. Двамата очертаха пред присъстващите проблемите на Брестовица и как ще протече подготовката за местния вот.
„Ще издигнем достойна кандидатура за кмет на Брестовица – човек, който ще се заеме с дълго неглижираните проблеми с пътищата в селото и региона. Той ще работи и в защита на дребните фермери от едрите арендатори на земя, които подбиват цените на продукцията и така ги принуждават да фалират“, отбеляза Тикларов.

Брестовица е известна в цялата страна със сортовете лозя, отглеждани край селото, както и с местното развито винопроизводство. През последните години обаче то запада и е напът да изчезне.
„Досегашното управление на ГЕРБ в Брестовица е довело до упадъка на селото и масовата миграция на неговите жители. Националният фронт, следвайки програмата за подпомагането на малките населени места, ще работи за икономическото и демографско съживяване на едно от най-живописните села в България“, категоричен бе Борис Ячев.

Няколко часа по-късно на същия ден - 21 юли, в историческото село Мадара бе открит нов партиен клуб на партията на СКАТ. Специални гости на събитието бяха депутатите от ПФ Валентин Касабов и Христиан Митев, областният и регионалният координатори за Шумен Румен Русев и Наталия Стефанова. Те бяха посрещнати по стар български обичай с хляб и сол.
Пред събралите се десетки симпатизанти депутатите разясниха дейността и инициативите на парламентарната група на родолюбивата коалиция.

„Доволен съм, че хората подкрепят нашата работа. Мадара е едно от най-големите български села, чието население не намалява на фона на обезлюдяването на района. За да се запази това обаче, е нужно да се подпомагат местните земеделски стопани, за което и поехме ангажимент от името на Патриотичния фронт“, заяви Валентин Касабов. Събитието завърши с изпълнение на народни песни от местния самодеен фолклорен състав.
Нови структури на НФСБ бяха учредени още и в селата Радко Димитриево, Паталеница и Мезек.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
playboy cosmopolit patriot s t
25.07.2015 05:55:01
0
0
mreshite ofisite simpatisantite liderite na NAZIonalen front za spasenie na balgarite trjabva da znajat za pohvatite i metodite i na bal;garski i na nebalgarskite i na prijatelski i neprijatelski tajni i drugi slushbi za da moshe vseki balgarin da bade podgotven za zashtita na sobstveni vasgledi mnenia interesi sobstvenost i tesi na rodnini i prijateli a tova koj kakvo mislil raspravjal za drugite moshe da bade provokazia na agent provokatjor ,kljukarstvane ,isdavane na lishni i drugi tajni oklevetjavania i t,n,i obiknovenno podskasva she lishnosta kojto go pravi e ne samo primitivna
no i sluguva na primitivni hora s primitivni namerenia sasnatelno ili podsasnatelno no za da se uspokojat strastite umni hora pribjagvat do slednite podhodi kato shujat naprimer she njakoi si sa na mnenia she todor shivkov kojto se zeluvashe ne samo s leonid bresnev no i mu izneverjavashe i se zeluvashe i s turskite i s japonskite i s drugi visokopostaveni liza tova ne go pravi isnevernik a goljam darshavnik kojto se prinesal v sherva za darshavata si i se zeluval s mnogo koito ne sa bili prijatni za zeluvka kato zeluvkite s mladi hubavi gadsheta no leonid bresnev i drugite mu partnjori za zeluvki mu dali za zeluvkite mnogo oblagi i za balgaria i zaedno opljuli turskite sultani i svarsanite s tjah tehni hora vinovni za nad 500 godini turski nasilia kato ANGARIA ,poturshvania ,pomohamedanshvania islamisirane na okupiranite narodi
kato pojasnili she neturskite sultani kato sultana na brunej kojto ima nad 50 miliarda us $ mogat da badat nashi prijateli osobeno ako dadat malko miliardi i
na vasko i negovia narod za da moshe vasko da jade tova koeto mu se jade a ne tova koeto mu davat da jade i taj kato vasko e bespartien balgarin s balgarski pasport i NAZIonalist kojto predposhita evropejski vid hristianski i balgarski kokoshki shileta pujki gaski jurdeshki fasani
s jasen proishod i biografia i zdravoslovni sastojania to naj ljubesno
pojasnjava she predi obishal olivia sega obisha otilia i ofelia predi obishal lejla ot maroko a sega obisha lelja si ot germania franzia ispania italia amerika jushna amerika i balgaria no e za polesni i prijatni zaposnatstva i prijatelstva s vishki leli i shishovzi bratovshedi bratovshedki bratja i sestri po zelia svjat no ne iska da se zeluva s vsishki a samo s bogoisbranite koito otgovarjat i na vaskovite fantasii
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки