Седмичен хороскоп


24 Юли 2015, Петък


24 - 30 юли 2015 г


Овен Вие сте склонни да преразгледате някои ценности и това може да доведе до забелязващи се външни промени. Постарайте се да се концентрирате върху положителните мисли. Не прехвърляйте грешките си на други хора, не бъдете горделиви и ревниви. Не пропускайте шанса си. Желанието да контролирате всичко случващо се около вас може да препятства нормалните и доверителни отношения с обкръжаващите и с любимия човек.

Телец Звездите ви предупреждават да отстоявате интересите си и да не се оставяте на чужди влияния. Възможно е да измените събитията във ваша полза. Не се включвайте в колективни занимания. Всичко, с което се захванете в индивидуален план, е успешно. Добре е да проявите милосърдие и да прощавате нанесените ви обиди. Съумейте да се радвате на това, което ви предлага животът в момента.

Близнаци Добре е сега сериозно да си помислите за вашите бъдещи планове. Опитайте се да намерите общ език с колегите си. Избягвайте непримиримите противопоставяния, търсете компромиса и всичко може да се подреди съобразно вашите желания. Нови планове и проекти вълнуват вашето въображение. Увеличават се възможностите за пътуване и вие ставате по-подвижни и общителни. Имате много предложения и те ви се струват интересни и многообещаващи.

Рак Очакват ви различни промени, които ознаменуват цялата седмица. Те са свързани най-вероятно с някои хора. Материалната стабилност и добрите семейни отношения са залог за вашата увереност в себе си. Възможно е да направите равносметка на последните си жизнени ситуации и резултатът съвсем да не е удовлетворителен. Очаква ви поврат в съдбата. Гответе се щателно за него и пазете силите си. Малките неуспехи няма да ви пречат.

Лъв Среща със стар познат може да преобърне съдбата ви! Благоприятно е обмислянето на бъдещите ви ангажименти и възможността ви да се справите с тях. Вашият оптимизъм и лекота в общуването повишават обаянието ви. Това прави възможни ред делови познанства, които може да ви бъдат полезни в бъдеще. За да избегнете разочарования, внимателно се отнасяйте към всяка покупка.

Дева Звездите ви съветват да не допускате компромиси със себе си и накърняване на интересите си. Не си позволявайте да попаднете под нечие влияние. Възможно е да ви се отдаде възможност да промените хода на събитията във ваша полза. Светът около вас силно се променя. Това може да е свързано с рушене на стари партньорски отношения и създаване на нови. Приемете това, което ви поднася съдбата.

Везни Вие сте възприемчиви и интуитивни и затова може да се възползвате от някои контакти, за да се включите в перспективни движения и направления, носещи различни дивиденти. Благоприятен период за общуване с делови партньори, колеги и приятели. Сега може с успех да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали. Съветите на приятели или покровителството на влиятелни хора са много ефективни за вас.

Скорпион Възможно е страхотно да ви се прииска да смените ангажиментите си. Но трябва да си наложите да избягвате упадъчните настроения. Не приемайте нови задължения. Спокойно се захванете да довършите започнатото преди. Макар вашата интуиция да е на висота, неконтролираните емоции могат напълно да заглушат вътрешния ви глас, в резултат на което да попаднете в екстремна ситуация.

Стрелец Всичко, което сте набелязали за извършване в индивидуален план, е увенчано с успех. Реализацията на резултатите няма да закъснее. Намирайки се в центъра на много събития, вие може да станете свидетели и участници в опасни ситуации. Нежелание да приемете аргументите на някои хора може да предизвика раздразнение, грубост и мнителност. Постарайте се да се въздържате от необмислени постъпки. Търсете компромиси и избягвайте непримиримото противопоставяне.

Козирог Любовта и творчеството вървят ръка за ръка. Желанието ви да постигнете своите цели на всяка цена може да ви доведе в задънена улица. Вероятни са капани от страна на недоброжелатели. Може да се почувствате незаслужено обидени. Звездите ви съветват да бъдете въздържани. Запазете самообладание. Не всичко, което блести, е злато. Ако ви предлагат нещо изгодно, съгласявайте.

Водолей Среща с интересна и необикновена личност може да ви доведе до неочакван поврат в съдбата. Не е изключено бъдещите ви планове да претърпят значителни промени. Вашият оптимизъм и лекота на общуване може да предизвикат редица позитивни ситуации. Това може да повиши авторитета ви. Постарайте се да свършите важните неща. Планетите ви съветват да се въздържате от безпринципни и ненужни спорове.

Риби Съдбата ви предоставя шанс да промените своя живот към по-добро. Постарайте се да използвате ситуацията максимално. Въпреки че вие действително сте заети със себе си, отделете време за балансиране на отношенията си. Ако ви предложат изгодна сделка, съгласете се без да се двоумите повече. Но звездите ви предупреждават, че успехът ви зависи единствено от вашето близко и далечно обкръжение.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки