Седмичен хороскоп


17 Юли 2015, Петък


17 - 23 юли 2015 г.


Овен Звездите ви предупреждават да намалите напоритостта си. Особено в отношенията с колегите си. Таен покровител или поддръжник може да подкрепи вашите планове и да изясни ситуацията около вас, което да повиши авторитета ви в обществото. Отделете време за фитнес или аеробика. Физическото натоварване може да ви даде увереност и самочувствие. В най-добрия случай вие може да застанете открито срещу неизвестността.

Телец Имайки качествата на философ и романтик, вие възприемате живота весело и многообещаващо. Използвайте всяка възможност да промените към по-добро своя личен живот. Проявете мъдрост и търпение. Това е единственият начин да избегнете необмислени действия към друг човек. Общуването с интересни личности ви дава още енергия и вяра в собствените сили.

Близнаци Периодът е благоприятен за сериозно планиране на бъдещата дейност, размисли, работа по собственото усъвършенстване, физическо натоварване. Опитите ви за усамотение и съсредоточаване върху личните проблеми само може да ви навредят и да се почувствате разстроени и несигурни. А именно сега от вас очакват да бъдете инициативни и дейни. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Внимавайте за знаците на съдбата.

Рак Тази седмица е забележителна със събития, които ви карат да преоцените ценностите си. Материалните ви постижения са съизмерими с духовните ви стремежи. Вие сте способни да се концентрирате върху своите вътрешни промени. Възможно е да откриете в себе си пророчески дарби. При общуване следете за думите си и излагайки мислите си се придържайте към ясни формулировки. Ако пътувате, бъдете готови за неочаквани ситуации.

Лъв Периодът е подходящ за търсене на нови възможности и единомишленици. Ако не сте егоистични и самолюбиви, може да усетите лекотата на общуването с хората около вас. Вероятността да осъществите вашите амбиции далеч от дома си е по-голяма. За да се придвижите в кариерата и обществената стълбица, се възползвайте от натрупания опит и опита на хората около вас.

Дева Произтичащите събития около вас влияят на вашите възгледи. Използвайки нетрадиционни методи или правейки някои реформи, вие може по-лесно да постигнете своите цели. Ако имате приятели или близки хора на високи постове, те биха могли да ви окажат съдействие. Отделете повече време за релаксация, спорт и разходки. Смело можете да се впуснете в рисковани мероприятия. Бъдете настойчиви и целеустремени в действията си.

Везни Седмицата е благоприятна за духовно усъвършенстване, размишления, изучаване на нови неща и физически труд. Препоръчва ви се да се занимавате със спокойна работа, да се усамотите, ако за това има възможност. Избягвайте струпването на хора и колективните занимания. Общуването с шумни компании или приемането на гости може да ви донесе излишно емоционално претоварване.

Скорпион Имате достатъчно жизнена енергия и оптимизъм, за да се почувствате отново в центъра на житейските процеси около вас. Вероятно е чрез познати или приятели да разберете, че от вас се интересуват хора с възможности. Вашият талант и активност им импонира. Възможно е да ви предложат нова длъжност. Съгласете се веднага, защото ви очакват много промени в личен план съвсем скоро. Те могат да имат противоречив характер.

Стрелец Смело се впускайте в реализиране на ваши планове. Дори рискованите са увенчани с успех. Постигнатите резултати повишават вашето самочувствие и това ви прави по-самонадеяни в отношенията си с противоположния пол. Не е изключено да ви направят предложение да промените направлението на своите занимания. Новите перспективи могат да ви подарят радост и да ви подтикнат към разширяване на вашите хоризонти. Разположението на звездите ви напътства.

Козирог Седмицата е изпълнена с изненади и скрити намерения. Професионалните ви успехи зависят от добрата ви информираност и владеенето на чужди езици. Възможно е да станете обект на злобни шегички. Съсредоточете се в себе си. Не се отдавайте на мрачни мисли, защото това може да попречи на конкретните житейски задачи пред вас. Възможни са странични постъпления.

Водолей Положителните тенденции обезпечават всички ваши намерения. Срещите и контактите ви носят интересни преживявания и положителни емоции. Бъдете внимателни с новите си познати от последните дни. Общуването с тях може да ви доведе до неочаквани последствия и разочарования. Не бива да се суетите или да си налагате ограничения. Подходящи са деловите пътувания и срещи с партньори по бизнес.

Риби Проблемите ви може да се решат, ако действате внимателно. Обмислете спокойно всичко, което ви предстои. Нови планове и стари надежди са осъдени на спорен успех. Възможно е дори нищо от намисленото да не се сбъдне, ако не сте достатъчно предприемчиви. Съществува вероятност да попаднете в конфликтни ситуации или да се наложи да решавате проблеми с роднини. Може да ви се наложи да се захване с неща, за които въобще не сте мислили.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки