Седмичен хороскоп


26 Юни 2015, Петък


26 юни - 2 юли 2015 г.


Овен Периодът е благоприятен за работа над себе си и повишаване на познанията в различни области. Някои нерешени проблеми в отношенията с околните или обвинения от недоброжелатели могат да ви ядосат. Проявявайте сдържаност. Работоспособността ви е толкова голяма, че сте готови планина да пренесете. Стремежът ви към новото и вроденото ви любопитство могат да бъдат изтълкувани от околните като нетактичност.

Телец Проявете повече упорство в отстояване на личните си интереси. Вашата активност може да е променлива. Ако искате да изпъкнете по някакъв начин в обществото, на вас ви трябват не само търпение и упоритост, но и способност леко и непринудено да завързвате контакти, очаровайки и предразполагайки към себе си хората. С подкрепата на важни личности може да постигнете по-значителни успехи.

Близнаци Всяко пътуване или излизане ви носи радост. Може да ви донесе и приходи или да издигне авторитета ви. Възможни са срещи със стари приятели. Нараства вашата жизненост и се усилват творческите ви способности. Енергични и весели личности ви поддържат в реализирането на професионалните ви планове. Честолюбието ви е стимулирано, но и направлявано в нужното русло. Възможно е да се включите в изгоден групов проект.

Рак Прогонете от себе си чувството на обида, завист и осъдителност. Вие сте длъжни да въведете порядък в мислите си и да станете по-меки в отношенията си с околните. Не ускорявайте темпото на служебната работа и приведете в ред документите си. Живейте по-свободно. Тихият живот е ценен с малките си радости. В личен план се радвате на пълна хармония. Служебните ви и лични отношения са на добро ниво, но е възможна промяна.

Лъв Препятствията по пътя към успеха не трябва да ви обезкуражават, а да ви станат стимул за разкриване на всички ваши потенциални възможности. При приемането на важни решения следва да не разчитате на интуицията си. Тя може да ви подведе. Вслушайте се в съвета на приятели. Не действайте на своя глава и не рискувайте. Добре преценете всички възможни последствия.

Дева Доброжелателността и умението ви да прощавате нанесените обиди ви помага да избегнете неразбирателствата. Не е изключено у вас да се засили интересът към мистиката, религията и философията. Живото ви въображение и общуването със съмишленици може да ви доведат до неочаквани открития. Под действието на обхваналите ви емоции може да се отпуснете и ентусиазмът ви за работа да спадне. Пригответе се за сложни игри и маневри в служебен план.

Везни Седмицата символизира вътрешната свобода, радост от живота и случващото се. Космическите потоци енергия значително повишават вашия жизнен потенциал. Хубав период за реализация на нови творчески идеи или за нестандартно решение на стари проблеми. Смело вървете срещу предизвикателствата на съдбата. Не се отпускайте. Нужно е да се въоръжите с търпение.

Скорпион Въпреки външното благополучие, вие може да усетите неясна тревога и нервност. Свободолюбието и стремежът ви да бъдете независими може да изострят отношенията ви с началници или хора, от които зависите по един или друг начин. Необходимо е да се научите да владеете емоциите си и да не издавате пред другите чувствата, които ви вълнуват. Готови сте на борба за постигане на своите цели и защита на интересите си.

Стрелец Звездите благоприятстват всяка нова дейност или замисъл, но трябва да държите плановете си в тайна, защото има опасност някой да ви създаде пречки, което да доведе до нови проблеми и недоразумения в отношенията. Не предприемайте рисковани постъпки на своя глава, по-добре потърсете съюзници. Предложения от страна на приятели или рискови занимания могат да ви докарат финансови загуби. Вероятно е невярна информация да ви злепостави пред други хора.

Козирог Хармония и равновесие цари в чувствата ви. Съблюдавайте умереност във всичко. Жените от знака се радват на приятно известие или романтична среща. Мъжете от знака трябва да не се поддават на емоции при пазаруване, защото това може да им излезе доста скъпо. Постарайте се да действате обмислено и да внесете конструктивност в отношенията с делови партньори или колеги. 

Водолей Действайте по-обмислено. В споровете използвайте разумни доводи. Правилният подход към нещата може да ви спести много нерви. Далечните пътувания не ви се препоръчват, защото може да доведат до много разходи. Планирайте дейността си занапред. Не е желателно да се натоварвате физически и да рискувате. Връзките с чужденци могат да се окажат перспективни.

Риби Проявете вродената си интуиция при приемането на важни решения. Така още повече може да спечелите и да се издигнете в очите на обкръжението си. Възможен е сблъсък на интереси в отношенията ви с колеги. Постарайте се да съхраните равновесие и хладнокръвно да разгледате дори и най-сложните проблеми, които изникват пред вас. Ако съумеете да проявите такт и търпение, можете да облекчите ситуацията си. Повече усърдие и фантазия.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки