НФСБ с девет нови структури


НФСБ с девет нови структури
Младежката секция на НФСБ в Провадия бе оглавена от студентката по медицина Милица Иванова
19 Юни 2015, Петък


Патриотичната партия учреди организации в градовете Белоградчик и Грамада и в селата Богатово, Коиловци, Рупци, Гложене, Шаяково, Мараш и Ракитница

Автор: Десант

Мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ в страната продължава да се разширява. Само за десетина дни бяха създадени 9 нови организации и една младежка секция.

Най-българската партия стъпи и в град Грамада, Видинска област, където на 15 юни бе създадена общинска организация на родолюбците. В този район на страната от години се шири масова безработица, някогашните индустриални предприятия пустеят, а селищата обезлюдяват с всеки изминал ден. Затова и жителите на живописното градче се надяват НФСБ и Патриотичният фронт да внесат законодателни инициативи за развитието на Северозапада.

На учредителното събрание присъства регионалният координатор за Видин Росен Живков. Новата общинска структура на партията на СКАТ бе оглавена от Милчо Башев, а за секретар бе избрана Виолета Пешева.
НФСБ създаде своя организация и в плевенското село Коиловци на 14 юни. Към партията се присъединиха десетки жители, сред които и много млади хора. Сред тях е 24-годишният Симеон Николов, който единодушно бе избран за председател на новата структура.

„Нашата страна се намира в политическа и икономическа криза вече повече от 20 години. Националният фронт е партията, която поема да избави страната от това състояние. Оръжията на НФСБ за битка с олигархията и с ДПС са честността, родолюбието и истината. В Коиловци сме готови да работим с всички сили за бъдещето на България и най-вече за по-добра перспектива за младото поколение“, заяви Николов. В работата ще му помага Валентина Великова, която бе подкрепена за секретар на патриотите в плевенското село.

От 12 юни младежка структура на НФСБ има и в Провадия, след Бургас, Варна, София и други населени места в страната. За да пожелаят попътен вятър на младите патриоти, на трибуната на учредителното събрание застанаха областният координатор на родолюбците за Варна Димитър Карбов и лидерът на младежката организация на НФСБ в морската столица Саркис Саркисян.

Пред тях присъстващите младежи очертаха основния приоритет на новата структура – да бъдат привлечени към идеите и каузата на Националния фронт повече студенти от университетите във Варненска област. Организацията бе оглавена от амбициозен дамски екип начело с Милица Иванова, която следва медицина. Секретар на младите родолюбци от градчето стана Теодора Георгиева, която очерта основните проблеми пред своите връстници – липсата на работни места и адекватна реализация след завършване на висшето образование.

На 11 юни и симпатизанти на НФСБ в габровското село Богатово учредиха своя организация. Гости на форума там бяха регионалният координатор за Габровска област Ивелин Райчев и лидерът на НФСБ – Севлиево Росен Цветков.
Новата организация на патриотите в Богатово бе оглавена от бившия учител Тодор Тодоров, когото съселяните му познават като честен и почтен човек. В работата ще му помага Илия Цонев, който бе подкрепен за секретар на местните родолюбци.

След избора на ръководство тържествено в редовете на НФСБ бяха приети десетина млади хора от Богатово, които бяха единодушни, че именно идеите на партията на СКАТ са правилният път за развитието не само на родното им Богатово, но и на цялата страна.
Голяма тревога сред местните хора предизвиква масовата сеч на горския масив в областта, която преди въвеждането на мораториума върху дърводобивната дейност по идея на ПФ почти е довела до обезлесяването на околността. Ивелин Райчев пое ангажимент да предаде сигналите на местните хора на парламентарната група на Патриотичния фронт.
През изминалата седмица общински секции на патриотичната партия бяха създадени в Белоградчик, както и в селата Рупци, Шаяково, Гложене, Мараш и Ракитница.


Сред симпатизантите, които учредиха структура в село Коиловци, мнозинство имаха младите. Симеон Николов (в дъното) оглави организацията Гост на учредителното събрание в Богатово бе областният координатор за Габровска област Ивелин Райчев

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки