Те го казаха


13 Юни 2015, Събота


„Аз съм по-внимателен в етническия проблем, който цъка в България със страшна сила.


За разлика от другите аз съм отговорен човек и знам, че мога много бързо за един час да стана Ратко Младич на Балканите. Аз съм внимателен. Искам да го запомните"
Бойко Борисов се хвали по телевизията

„Когато Бойко Борисов спомена за цъкаща етническа бомба, той имаше предвид собственото си величие и мъдрост на държавник, който е достатъчно цивилизован и пази етническия мир. За да изглеждаш по този начин, все пак трябва да има бомба. Когато има бомба, тогава има и герой, който спасява бомбата. Споменаването на Ратко Младич беше най-глупавото, което можеше да измисли премиерът. Подозирам, че сбърка Ратко Младич със Слободан Милошевич. В края на краищата това си е негово решение. Ако той за един час може да се превърне в човека, който е виновен за масовите гробове в Югославия, това е изключително лош знак. Надявам се да не е имал това предвид”
експертът по масови комуникации Арман Бабикян

„Не приемам думите на премиера, че трябва да благодарим на ДПС, че правителството съществува. Ако ще има правителство, което ще разчита на подкрепата на ДПС - "благодарим" за такова правителство. Аз няма за какво да съм благодарен. За мен, а и за всички от Реформаторския блок, властта не е ценност. Власт, която е подкрепена от ДПС, за нас не е ценност. Няма как с ДПС да е по-добре, след като те са се внедрили навсякъде и мърсуват. Това нещо го отлепяме едно по едно, но те са хиляди вендузи. ДПС е факторът, който си опитва да разклати стабилността на управляващата коалиция. ДПС не са важна част от баланса в парламента, много е важно да престанат да са важна част и от местната власт. Затова много е важно дали ГЕРБ ще се съюзят с ДПС по места на изборите. Това ще покаже дали ГЕРБ искат наистина да правят реформи, или властта за тях е основна ценност”
Радан Кънев от РБ

„Бойко Борисов ще ближе поне три месеца раните, които му нанесе румънката Моника Маковей. Тя го разби с едно съвсем просто изречение: Бойко Борисов просто лъже, че има борба с корупцията. Това е реплика на годината”
писателят Николай Колев-Босия

Прокуратурата трябва да разпита Бойко Борисов за твърденията му, че Петър Чобанов и Пламен Орешарски са виновни за фалита на КТБ. Комисията на Десислава Атанасова също трябва да го покани, както и бившите финансов министър и премиер. Прокуратурата обаче не иска да разпита Цветан Василев, та камо ли премиера. Комисията също не иска да го чуе, както и изпълнителните директори на банката. Отказва се международна експертиза. Продължават да бъдат скрити предложенията за оздравяването на банката.   Борисов казва, че Чобанов е виновен, а самият той е в Комисията за КТБ. Как може той да дава становище за банката?”
адвокатът Христо Ботев

„Слушаме какво прави Здравната каса. Как непрекъснато иска пари, актуализация на бюджета, но първата работа е да купи модерни коли. От надзорния съвет не са специалисти по здравеопазване. Те са завършили „Двигатели с вътрешно горене”. Всички до един! Защото на тях им е ясно повече междуосовото разстояние на автомобила, купето, мощността, колко харчи... Срам и позор! Първа точка на едно от заседанията им е била какъв модерен автомобил да се купи, втора точка е била да се намали цената на пътеките”
Красимир Митов от синдикат „Защита”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки