НФСБ с новоизградени структури в страната


НФСБ с новоизградени структури в страната
Нова организация на НФСБ бе учредена и в горнооряховското село Стрелец
12 Юни 2015, Петък


Мрежата от структури на Националния фронт за спасение на България в Шуменско продължава да се разширява.

Автор: Десант

Поредната нова организация бе учредена в с. Зайчино Ореше, община Нови пазар.
Местните родолюбци избраха за свой председател Павлин Калушев, а за секретар Румен Иванов. „Хората са убедени, че патриотизмът ще спаси България. Надявам се с общи усилия да постигнем това“, заяви избраният за председател на организацията Павлин Калушев. На събранието присъства областният координатор на НФСБ за Шуменска област Наталия Стефанова. „Щастливи сме, че нашите последователи в градовете и в селата се увеличават. Това е, защото все повече хора започват да вярват в идеите на НФСБ.

Ние учредихме поредната си структура тук, водени от стремежа ни да бъдем по-близо до нашите избиратели. Изборите за местно самоуправление тази есен са особено важни за хората в малките населени места, които по правило са забравяни от централната, областните и общинските власти“, заяви тя.
Партийна организация на НФСБ бе създадена и в Горна Малина, Софийска област. Разположена между Стара планина и Средна гора, общината е един от малките промишлени центрове около столицата.

Присъстващият на събранието Павлин Цветков – областен координатор на НФСБ за Софийска област, заяви: „Вече са по-малко от пръстите на едната ръка общините, в които няма организации на НФСБ. Работим за популяризиране платформата на партията и за мобилизацията на всички патриотично настроени хора в областта, с цел достойно представяне на предстоящите местни избори.“

За председател на местната структура бе избран Стефан Стефанов. „В лицето на НФСБ ние виждаме хората, които не само на думи се борят срещу корупцията в държавата и олигархията“, заяви след края на събранието той.
Според него местните жители са силно разочаровани от отказа на управляващите да се справят с контролирания вот, като приемат предложението на ПФ за въвеждането на задължително гласуване на местните избори.

Поредна структура на НФСБ бе учредена и в област Търговище. Жителите на село Горско Абланово с патриотична нагласа се присъединиха към родолюбивата партия.
Членове и симпатизанти на фронта избраха за председател на новоучредената им организация Събка Шаркова.
„Трябва да се намери работа на хората, иначе селата обезлюдяват. Младите отиват да търсят препитание в по-големите градове и – което е още по-лошо – в чужбина“, изрази тя тревогата си от сегашното положение в селото.

Да бъде секретар на структурата присъстващите гласуваха доверието си на Костадин Костов.
Областният координатор на НФСБ за Търговище Йордан Крачунов подчерта, че доверието на хората в Патриотичния фронт нараства, което се доказва от съществуващите вече десетки структури на родолюбивата партия в областта.
Нова организация на НФСБ бе учредена и в горнооряховското село Стрелец. За председател там бе избран Христо Дряновски.

Областният координатор на НФСБ за Великотърновска област Красимир Хаджидосев заяви, че НФСБ се грижи за всички български граждани не само в големите градове, но и в селата.
Основните проблеми в областта са масовата безработица, лошата пътна инфраструктура и обезлюдяването в по-малките населени места. Бяха обсъдени въпроси, свързани с предстоящите местни избори. На събранието присъстваха и членове на младежката организация на НФСБ в Горна Оряховица.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки