Седмичен хороскоп


12 Юни 2015, Петък


12 - 18 юни 2014 г.


Овен Спокойствието и разумът ви помагат да избегнете възможните грешки. Това е пътят за постигане на набелязаните цели. Понякога действате като стихия, но е препоръчително да обмисляте постъпките си и да не бързате излишно. Сдържайте желанието си постоянно да сте номер едно. Само дипломатичността ви помага в отношенията с партньори и колеги. За някои е вероятно интересно запознанство или романтична среща.

Телец Седмицата е с двойнствена характеристика. Тя може да се окаже много напрегната за мъжете от знака. Техният жизнен потенциал се снижава, което може да доведе до грешки при работа с документи. Жените от зодията разчитат на покровителството на съдбата. Тяхното обаяние и жизненост са оценени от поклонниците. Прекрасен период за активност и творчески търсения.

Близнаци Очакват ви някакви промени в личния живот. Особено това се касае за жените от знака. Мъжете от своя страна са длъжни да проявяват такт и благородство. Тези от вас, които се занимават с изкуство, мода, бижутерия или някакви предмети на разкоша, ги очакват значителни успехи. Може да получите помощ и поддръжка от по-млада особа, която да ви помогне да разширите кръга на влиятелните си познати. Затова трябва щателно да обмислите плановете си в детайли.

Рак Промените в живота възприемайте като неизбежни. Засилва се интуицията ви в отношенията с другите хора. Психологическата проницателност и умението да заглаждате острите ъгли ви позволяват да се справите с всички сложни ситуации, които могат да възникнат в отношенията с околните. Помага ви нестандартният подход и новото мислене. В резултат на това вие постигате по-лесно поставените цели. Дори и най-сложните проблеми разглеждайте хладнокръвно.

Лъв Благоприятен период за общуване и промени в личния живот. Намирате поддръжници и сред тези, които не сте считали за приятели. Не е изключено да се изискват от вас големи усилия в работата, но резултатът е повече от добър. Склонността ви към екстравагантни и нестандартни решения ви помага да превърнете тази седмица в незабравима за живота си. Вие упорито се стремите към поставената цел. 

Дева Целесъобразно е да се замислите за смисъла на живота, своя път и духовното си развитие. Освободете ума си от постоянното безпокойство. Живейте според възможностите си и се вслушвайте във вътрешния си глас. За личните отношения е характерна известна нестабилност. Излишъкът на вашата енергия може да стресне околните. В живота ви може да се появи любовна тайна. Седмицата носи сложна характеристика. Може да се окаже много напрегната.

Везни Съдбата ви готви изненади. Възможно е да ви затрупат някои проблеми или отложена работа да напомни за себе си. За решаването на всичко това се изискват доста усилия. Възможни са финансови разходи. В семеен и любовен план, ако стабилните двойки имат разногласия, това вероятно се дължи на непълноценното общуване до момента. Отговорен период, през който трябва да избягвате експериментите.

Скорпион Динамичен период, изпълнен с възможности за делова активност и личностна изява. Материалните въпроси отново са първостепенни. Причина за някои проблеми може да стане преразпределяне на обща собственост. Вашите опити да урегулирате конфликта между близки хора може само да го задълбочат. Творческият ви подход може да доведе до вътрешни открития. Вие може да пристъпите към реализиране на плановете си.

Стрелец Планетите ви съветват да оценявате критично всяка своя постъпка. Опирайки се на помощта на съмишленици, вие искате да завоювате по-голяма обществена популярност. Но открити противници, използвайки някаква информация, се противопоставят на вашите идеи. За мъжете от знака е вероятно романтично познанство или интересна среща. Звездите предупреждават жените от зодията да не настояват упорито на своето. Любовта, децата и творчеството са за вас над всичко.

Козирог Разположението на звездите ви предвещава успех. Всичко ви се отдава с лекота. Жизненият ви потенциал е на ниво. Вашите действия са резултатни. Може да получите добро предложение. Но трябва да го обмислите, защото предстоят трудности. Не се подвеждайте и смело защитавайте позицията си, даже рискувайте. В любовта се радвате на хармонични отношения.

Водолей Разположението на звездите предсказва успехи. Намирате поддръжка от околните. Повишава се настроението ви. Забравете дреболиите. Но все пак обстоятелствата на реалния живот изискват от вас да сте доста внимателни както при изпълнение на служебните си и делови ангажименти, така и в отношенията с брачния партньор. Любовните ви връзки могат да преминат на ново ниво. Вероятно е служебно повишение.

Риби Вие сте на висота и всичко е по силите ви. Усещате поддръжката на околните. Емоционалният ви живот е на ниво. Възможно е да ви предложат интересно сътрудничество, но преценете предварително преимуществата. Възобновете стари връзки и си създайте нови. Може да ви хрумнат любопитни идеи. Действайте смело, рискувайте. Вашето внимание е приковано към решаване на проблеми и изпълнение на тайни планове в търсене на изход от сложна ситуация.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки