България загива? Да живее България!


04 Юни 2015, Четвъртък


България е в състояние на все по-задълбочаваща се национална катастрофа. И тя не е последица от война, а е причинена от унищожаването на икономиката


по пъкления империалистически „план за развитието й“, сътворен от Ричард Ран и Роналд Ът, оторизиран с подписите на 29 български предатели, поели ролята на палачи на своя народ. Колониалната ни администрация прилага този план, който всъщност е за унищожаването ни, и до днес.

Последиците от прилагането му са катастрофални. Над три милиона нашенци работят на Запад за чужди интереси. В странство са родени над 500 български деца, които са подложени на асимилация и едва ли някога ще произнесат „Аз съм българче“.
Едновременно с този демографски колапс в страната ни се ширят безработица, болести, неграмотност, глад и смърт, битова и организирана престъпност, корупция и безправие.
А би могло да е иначе.

Със закон за конфискацията на имуществото, придобито по престъпен начин, за кратък период в държавната хазна може да се влеят десетки милиарди лева.
Отделно, международните споразумения ни позволяват да си върнем ограбените и изнесени от наши и чужди клептократи над 100 милиарда евро.
На 30 октомври 2003 г. ООН гласува Всемирна конвенция срещу корупцията, която задължава правителствата да връщат авоарите на ограбените народи, скрити в техните банки от корумпирани управляващи в чужди държави.

Съществува и решение на Г8 от срещата в Санкт Петербург през юли 2006 г. да се преследват клептократите, които ограбват хората чрез прокарването на удобни за тях закони. Страните от Г8 се задължават да върнат на ограбените народи подкупите, които техните корумпирани правителства са получили от западните инвеститори.
Кризата не е глобална. Тя е перманентен атрибут на мултинационалната корпоративна пазарна икономика. Няма криза в Китай, Индия, Виетнам, Тайван, Беларус и Куба, както и в много други страни по света. Прирастът на брутния вътрешен продукт в тях доказва това.

България е в криза, защото е жертва на хищническите апетити на мултинационалните корпорации в Америка и Европа, на натовско-европейските мултимилиардери, защото се е превърнала в тяхна колония. Тя е в състояние на национална катастрофа.

Никола Стойков,
Варна


В категории: Горещи новини , Трибуна

3
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
3
Анонимен читател
05.06.2015 06:27:37
0
0
България е била зависима от Великите сили найвече след предателството на Добро поле 1918 год.Доста бълг.войници и някои офицери са били купени от Англия и Франция и те се разбягали при атаката на англо,французите и сърбите...Останалите в окопите храбреци-бълг.войни били избити от атакуващите врагове.Александър Стамболийски е бил назначен за премиер от английските и френски военни власти,които са окупирали София.Стамболийски е бил наивен,доверчив и самоуверен в оранжевата си гвардия човек.Той е мислил,че,ако се опъва на Западна Европа,ще оправи икономически България.Ал.Стамболийски е вкарал в затвора Александър Малинов,Теодор Теодоров,които са били хора на масоните.Ал.Малинов е бил с много връзки с западното масонство.БЗНС са били селска партия-родолюбци,но не са разбирали от ЗападноЕвропейската политика,която е била срещу силна България.Ал.Стамболийски е излязал против масоните в България,които са служили от страх на англо-френските интереси и тъй Стамболийски си подписал смъртната присъда.Той е знаел,че му се готви убийство,но заявил-И да ме убият с мен БЗНС няма да свърши.Сл.9 юни 1923 год.платени убийци с ножове убили Ал.Стамболийски във вилата му,че той да нее бил спасен от приятеля си новият примиер Александър Цанков.Със своята смелост,наивност и безхитростност Ал.Стамболийски нее бил за управник на България.Бил е блестящ журналист във в-к.Земеделско Знаме...Днес нима има луд българин,който да иска да поведе родината ни по успешен икономически път-от Америка и З.Европа някои кръгове ще го застрелят.[bluescreen]
2
кinskaja
04.06.2015 22:18:42
0
0
Много точна и хубава статия на г-н Стойков. За съжаление България- тръгна по пътя на пълния духовен упадък.Трудно е нещата да се променят-не защото не може! Има липса на добра воля.Вината и пълната отговорност носят абсолютно всички правителства след 1989г. които умишлено водеха и продължават да го правят- страната ни към пълна разруха! България в момента е една територия - където цари пълна деградация и по тази красива земя е жалко да гледаш- упадъка на един народ!
1
кinskaja
04.06.2015 22:18:40
0
0
Много точна и хубава статия на г-н Стойков. За съжаление България- тръгна по пътя на пълния духовен упадък.Трудно е нещата да се променят-не защото не може! Има липса на добра воля.Вината и пълната отговорност носят абсолютно всички правителства след 1989г. които умишлено водеха и продължават да го правят- страната ни към пълна разруха! България в момента е една територия - където цари пълна деградация и по тази красива земя е жалко да гледаш- упадъка на един народ!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки