Абитуриентите подгониха крави в Пещера


Абитуриентите подгониха крави в Пещера
Наплашени от клаксоните на абитуриентските коли, стадо крави нагазиха в пещерския парк и опасаха розите, садени с европари
29 Май 2015, Петък


Навръх 24 май в прекрасния градски парк на град Пещера ненадейно се сблъскаха две дефилета – ако си позволим този шаблон от модните подиуми.

Автор: Ани Александрова

От едната страна, бяха абитуриентите от Випуск 2015 – такива, каквито ги виждате в цялата страна. За някои най-сериозната критика към зрелостниците е, че са „безсрамно млади”.  Всъщност това е страхотен комплимент.
Но от другата страна, в градския парк в Пещера дефилираха и едни други „абитуриентки“.

Страхотни крави – безсрамно породисти, непукисти като всички млади в наше време, а някои от тях и чуждопоклоннички – ако се съди по безспорната прилика на едно от добичетата с именитата му роднина от рекламите на шоколадите  „Милка”. Трябваше й само една боя – има я във всеки квартален фризьорски салон – и ето ти родна звезда в рекламния бизнес с участието на млекодайни хубавици.

В интерес на истината, кравите нахлуха в парка, подплашени от клаксоните и форсираните двигатели на лъскавите автомобили, с които абитуриентите пристигаха за традиционната сбирка в градския парк. Освен това автомобилното шоу видимо бе взело акъла и на пастира им (оператор-консултант по отглеждането на млеконадойни единици), та той ни се видя, ни се чу. 

Което даде възможност на наперените и рогати дами да преминат бавно и достолепно през тревните площи, проявявайки определен интерес към розариума. След което се отдалечиха в посока на Винпром „Пещера” – сякаш и те са почитателки на прочутата тукашна „мека топлина”.

Между другото, градският парк на Пещера е едно красиво доказателство как с европари пущинакът може да стане истинско бижу. А кравите – какво толкова – те биха могли да бъдат нова атракция от швейцарски тип в това обществено пространство.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки