НФСБ с уверен поглед към местния вот


НФСБ с уверен поглед към местния вот
Областният координатор Кръстьо Кръстев (вляво) пожела успех на новоизбрания председател на младежката организация на НФСБ в Димитровград Христо Христов
29 Май 2015, Петък


Партията на СКАТ учреди младежка организация в Димитровград и структури в карловските села Бегунци и Пролом

Автор: Десант

Последователната политика на „Национален фронт за спасение на България“ привлича все повече млади хора към каузата за възраждането на България. На 23 май младите симпатизанти на НФСБ в Димитровград се обединиха и учредиха местна организация на родолюбивата партия.

За да пожелаят попътен вятър на младите патриоти от някогашната столица на бригадирското движение, на трибуната на учредителното събрание застанаха областният координатор на родолюбците за Хасково Кръстьо Кръстев и лидерът на общинската организация на НФСБ в Димитровград Господин Господинов.
Организацията бе оглавена от бъдещия юрист Христо Христов, който в момента следва право, а за секретар бе избран Слави Станчев.

„Сред първите ни цели е разрастването на структурата и привличането на нашите връстници към патриотичната кауза. Поколението ни може да помогне много за съхраняването на културните и християнски ценности на българския народ. Важно е да се образоват децата, защото голяма част от родените след началото на прехода не знаят нищо за нашите велики поети и личности. Затова основният ни стремеж ще бъде да научим младите хора да отстояват интересите на Родината и нацията“, заяви новоизбраният председател.

Кръстьо Кръстев отбеляза, че ръководството и членовете на новата младежка секция на НФСБ са твърдо решени да останат в България, въпреки безработицата в Димитровградско. „Те доказаха през последната една година, че наистина милеят за България и искат да посветят своите умения и професионални качества на Националния фронт, за да може партията да реализира своята програма“, добави той.
В края на срещата Господин Господинов изрази своята увереност, че все повече представители на младото поколение ще се присъединят към патриотичната кауза, отстоявана от НФСБ.

След края на учредително събрание младите родолюбци поднесоха венци и цветя на мемориала „Трите поколения“ в квартал “Черноконево“, изграден в памет на загиналите за свободата и обединението на България.
На 25 май към идеите на най-българската партия се присъединиха и жителите на карловското село Бегунци. Гости на срещата бяха народният представител от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Борис Ячев и областният координатор за Пловдив Андон Андонов.

За председател на новата организация единодушно бе избрана Вера Василева. „Националният фронт е партията която поема да избави страната от политическата и икономическа криза. Оръжията на НФСБ за битка с олигархията и с ДПС са честността, родолюбието и истината. В Бегунци сме готови да работим с всички сили за бъдещето на България и най-вече за по-добра перспектива за нашите деца“, заяви Василева. Неин помощник ще бъде Лилка Георгиева, която бе избрана за секретар на патриотите в Бегунци.
След избора на ръководството Борис Ячев официално обяви издигането на кандидатурата на Вера Василева за кмет на карловското село на местния вот през октомври.

„На парламентарните избори през 2014 г. Патриотичният фронт получи изключително добър резултат в Бегунци. Тукашните хора са много огорчени от властта, която през годините напълно ги е забравила и изоставила. НФСБ е първата политическа сила, която се интересува от техните болки и проблеми“, подчерта народният представител.
„Структурата на НФСБ в Бегунци е десетата в община Карлово. Целта ни е до местния вот през октомври да бъдат учредени още десет нови организации. За това спомага и растящият интерес към работата и инициативите на депутатите от Патриотичния фронт“, заяви в края на събранието Андон Андонов.

Няколко часа по-късно бе създадена партийна организация и в съседното село Пролом, а гости на учредителното събрание бяха депутатът от ПФ Борис Ячев и областният координатор за Пловдив Андон Андонов.


Депутатът от ПФ Борис Ячев (правият) обяви кандидатурата на председателя на НФСБ в Бегунци Вера Василева за кмет на селото на местния вот през есента

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки